2022 Düğün Trendleri

2022 Düğün Trendleri

Yılın o dönemi geldi çattı! Havaların güzelleşmesinin yanında pandemi dönemini arkamızda bıraktık ve maskelerden kurtulduk. Şimdi sırada sevdiklerimizi bir araya toplayıp düğün yapmakta. Düğünler her zaman büyük bir hayal ama aynı zamanda gerçekleşeceği zaman tatlı bir telaşı yanında getiriyor. Senin hayalindeki düğünü yaratmana yardımcı olmak adına bu yılın düğün trendlerine bir göz atalım birlikte. Gelin saçından, mekana; düğün pastasından müziklere 2022 düğün trendleri belki düğününü planlamanda yardımcı olur.

Sıradanlıktan Uzak Düğün Davetiyesi Önerileri

Evlenme Ödeneği (Çeyiz Parası) Nedir?

İş Hukukuna Göre Taşınma İzni

Yılın Rengi: Very Peri

Her şeyden önce renkle başlayalım! Bu yılın rengi Pantone tarafından “very peri” olarak sunuldu. Biraz bohem biraz heyecan ve neşe buluşup bu güzeller güzeli mor ve pembe tınısına sahip mavi tonunu yarattı ve karşımızda very peri rengi doğdu. Pastalardaki çiçeklerde ya da dekorasyonda tercih edebileceğin bu rengi seversen düğününde yer verebilirsin. Bu şekilde 2022’nin en moda düğününün fotoğrafları bu hoş renkle dolup taşar.

2022-dugun-trendleri-very-peri

Doğa Dostu Hediyeler

Dünyada yükselen trendlerin başını çeken doğa dostu seçenekleri unutmamak gerekiyor. Renkle başladığımız dekorasyon fikirlerini bu trendi de düşünerek çeşitlendirebiliriz. İklim krizinin yükseldiği, sürdürülebilir ürünlerin raflarda yerini aldığı bu dönemde düğününde çevreye duyarlı tercihler yapabilirsin. Bir örnek olarak misafirlerine tohum hediye edebilir ya da onlar adına bir çevre derneğine bağışta bulunabilirsin.

2022-dugun-trendleri-dogal-hediyeler

Yeşil Fonda Retro Dekorasyon

Çevre aşkı yalnız çevreye duyarlılıktan kaynaklanmıyor. Uzun bir süreyi evlerde geçirmiş olmak bizlerde kendimizi dışarıya atma isteği uyandırdı. Mekan olarak bir bahçe seçebilir, sevdiklerini bu mutlu gününde temiz bir havada ağırlayabilirsin. Sıcak ve retro ağırlıklı bir dekorasyonla düğününü apayrı bir döneme ait hale getirip misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatabilirsin.

2022-dugun-trendleri-dekorasyon
2022-dugun-trendleri-acik-hava

Çiçekler Atmosferin Baş Karakteri

Çevre duyarlılığı, retro, güzel bir bahçe… Bunlar birleştiğinde gözümüzün önünde romantizm döneminden kopup gelmiş bir manzara oluşuyor. Damatların sade ve pastel renk damatlıkları ve gelinlerin düz ama şık gelinlikleri bu romantizme çok uyuyor. Yakasında bir çiçekle damatlar ve küçük kır çiçeklerinden bir buketle güzeller güzeli bir gelin, bu romantik atmosferli düğünün baş karakterleri olarak göz alacak. Bu damat ve gelinler bir bahçede rahat hareket etmeli bu sebeple eski dönemlere nazaran daha spor tercihler bu yılın trendini yakalaman için küçük bir tüyo olabilir.

2022-dugun-trendleri-damatlik
2022-dugun-trendleri-gelin-buketi

Görsel Kaynaklar: pexels.com, pinterest.com, unsplash.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Dekoratif Kozalak Süs Yapımı

Dekoratif Kozalak Süs Yapımı

Bisiklet Sürmenin Faydaları Nelerdir?

Bisiklet Sürmenin Faydaları Nelerdir?