Mutfağına Tarz Katacak 12 Farklı Evye Modeli

Mutfağına Tarz Katacak 12 Farklı Evye Modeli

Evin kalbi kabul edilen mutfak ürünleri pratik olduğu kadar dekoratif açıdan da doyurucu olmalıdır. Bu nedenle keyifli malzemeler, asimetrik yüzeyler, geometriyi yansıtan motiflere sahip tasarım çizgiyi takip eden evyeler evinde tarz yaratmana yardımcı olabilir. Bunu kendi evinde de sağlamak istersen görsel örnekleriyle birlikte farklı tasarımlara yer verdiğimiz yazımızdan ilham alabilirsin.

Katı Meyve Sıkacağı Nasıl Temizlenir? >

Bir Şef Mutfağına Uygun Mutfak Aksesuarları >

Kırmızı Et Saklama Yöntemleri Nelerdir?

Çok İşlevli Modern Evye

Günümüz mutfakları zevkli ama kısa zaman geçirilmesi tercih edilen mekanlar. Bu nedenle pratik olan tüm ürünlere kapımız açık. Üzerinde farklı işlevler de taşıyan bu multi-fonksiyonel lavabo evyeleri hızlı çalışanlar için birebir. Kullanışlı tasarımlarının yanı sıra farklı malzemeleri de bir arada görmek mümkün.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları

Beton Evye

Beton malzemesi modern evlerin ve endüstriyel dekorasyonun kalbi haline gelmiş durumda. Mutfak evyelerinde de bu tasarım çizgisi aynı şekilde işliyor. Evinde minimal ve endüstriyel bir görünüm yakalamak istiyorsan beton mutfak evyelerine yönelmeyi düşünebilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları

Teknolojik Evyeler

Mutfak evyelerini klasik kullanım biçimlerinden çıkaran ve teknolojik altyapılarla birlikte daha profesyonel bir mutfak hizmeti sunan bu evyeleri de değerlendirebilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları

Basamaklı Evyeler

Farklı yüzey yüksekliklerini tek bir evye üzerinde konumlamak mümkün. Yıkamak, durulamak, nemlendirmek gibi farklı evye işlevlerini basamaklı evyelerle kurgulayabilirsin. Sadece işlevsel açıdan değil aynı zamanda mutfak dekorasyonlarını, kesme tezgahını yerleştirebileceğin basamağa sahip evyeleri düşünebilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-3

Mutfağında Amorf Formlar

Dinamik bir mutfak tasarımı oluşturmayı dilersen amorf formda evyeleri mutfağında hayal edebilirsin. Farklı yüzey tasarımlarıyla post-modern bir görünüş sağlayan bu evyelerle mutfağına canlılık katabilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-3

Canlı Renklerle Dekorasyonunu Patlat

Dekorasyonda canlı renkler, parlak detaylar, dikkat çekici desenlerin yanı sıra beklenmedik dekorasyon ürünleri de patlayan bir hava katabilir. Bu noktada mutfağında eğlenceli şeyler yapmayı seven biriysen mutfak evyende canlı renkler kullanmayı düşünebilirsin. Sadece metalik renklerin ötesine geçerek eğlenceli geçirdiğin zamanı ev dekorasyonunda da katmış olursun.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-canlı-renk

Her Yönden Kullanılabilir Evye

Ada mutfak kullanmayı sevenlerden misin? Öyleyse ada mutfakta farklı bir mutfak evyesi deneyimi yaşamak için bu modeli değerlendirebilirsin. Mutfağın her bölgesinden kullanabileceğin bu tasarımla işlevsellik farklı bir boyuta taşınmakta. Mutfakta çok kişiyle çalışmayı sevenlerdensen bu tasarımı beğeneceğine eminiz.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-daire

Desenli Evye Yüzeyleri

Evye tezgahlarında su görselini formuyla yansıtan tasarımlar evye tasarımlarıyla mutfağında farklı bir doku oluşturman mümkün. Bunun için üzerinde farklı desenler taşıyan evye basamaklarını ve tezgahlarını değerlendirebilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-desen
evye-modelleri-mutfak-tasarımları-desen

Beklenenin Dışında Sığ Evye

Çoğunlukla sebze, meyve gibi yıkanması ve temizlenmesi gereken besinlerin yıkanması; bulaşık yıkama gibi eylemlerde kullanılan mutfak evyesinde bu defa beklenmedik bir tasarımla karşılaşıyoruz. Bu sıradışı country tarzı sığ evye tasarımının mutfakta minimal bir atmosfer oluştuğunu söyleyebiliriz.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-desen

Köşe Evyesi

Kullanışsız olduğunu düşündüğün köşe tezgahlardan faydalanmak için tezgâh köşelerine yerleştirilebilecek evye modellerini değerlendirmeyi düşünebilirsin. Bunun için yelpaze formundaki veya tam köşede L biçiminde bulunabilecek tasarım örneklerine göz atabilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-köşe
evye-modelleri-mutfak-tasarımları-yelpaze

Kır Evi Tarzı Küvet Evye

Kır evi tarzı dekorasyonlar bohem ve doğal tasarım çizgileri takip eder. Bu tasarım ürünlerinde birbiriyle tümüyle uyumlu olmayan modeller görmek mümkündür. Mutfak tezgahlarına ve dolaplarına tam uygun olmayan ve ayrı duran küvet evyeler de bu tasarım anlayışına paralellik gösterir.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-küvetli,

Motif Bezemeli Evye

Hamam kültüründe sıklıkla karşılaşılabilen motifli mutfak ve banyo dekorasyonları samimi bir görünüm sunmaktadır. Karo döşemeli mutfak duvar ve tabanlarına benzerlik gösteren lavabo küveti içlerini değerlendirebilirsin. Özellikle mavi-beyaz, yeşil-beyaz gibi renklerle beklenmedik bir çizgi ortaya koyabilirsin.

evye-modelleri-mutfak-tasarımları-küvetli

Görsel kaynaklar: pinterest, blacksouthernbelle.com, goodshomedesign.com, mostbeautifulthings.net, unsplash

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Buzdolabı Kokusu Nasıl Giderilir?

Buzdolabı Kokusu Nasıl Giderilir?

Yeni Başlayanlar İçin Sukulent Bakımı

Yeni Başlayanlar İçin Sukulent Bakımı