Melek Sayıları ve Anlamları

Melek Sayıları ve Anlamları

Melek sayıları hayatında yeni bir adım atmadan önce meleklerin sana rakamlar yoluyla ilettiği mesajlar olarak biliniyor. Bu sayıları birçok farklı yerde takip edebilirsin: telefonda saate baktığında tekrar eden sayılardan tut kapı numaralarına ve cep telefonu numaralarına kadar tekrar eden sayı gördüğün zaman bu sayıların bir anlamı olduğunu bilip kararlarını bu yönlendirmelere bakarak tekrar gözden geçirebilirsin. Peki bu tekrar eden melek sayılarının anlamı nedir?

Evde Meditasyon Rehberi

Mandala Nedir? Mandala Nasıl Yapılır?

Burçların Ev Dekorasyon Rehberi

Melek Sayıları Nedir ve Neden Önemlidir?

Melek sayıları meleklerin senin önüne sayılar yoluyla bıraktıkları mesajlar olarak biliniyor. Bu sayıları takip ederek meleklerin sana ne mesaj bıraktığını görebilirsin. Melek sayısı anlamları birden dokuza kadar rakamların tekrar ederek yan yana gelmeleriyle değişiklik gösteriyor. Bu anlamları birazdan açıklayacağız. Melek sayılarının enerjilerini evrenden aldıkları söylenir ve bu göz önünde bulundurularak anlamlarına dikkat etmek gerekebilir.

melek-sayilari-anlamlari

Melek Sayılarının Anlamları ve Özellikleri

Melek sayılarını gündelik hayatta herhangi bir yerde görebiliriz. Yolda yürürken, trafikteyken ya da evdeyken bu sayılar karşımıza çıkabilir. Bunları fark edebilip gelen mesajları anlamlandırarak kararlarımızı bir defa daha düşünmek gerekir. Bu sayılar hiçbir zaman direkt olarak bir görüde bulunmaz ya da ne yapman gerektiğini söylemez yalnızca o anda durup bir an da olsa kararlarını tekrardan gözden geçirmene yarar.

melek-sayilari-anlamlari

111 Sayısı Anlamı

Sayıların her birinin evrende yaydığı titreşimler sebebiyle bazı anlamları vardır. Bir sayısı da güçlü ve yaratıcı bir enerjiye sahip olduğundan tekrar eden bir görüldüğünde dilek tutulur. Aynı zamanda bu tekrar sana o an kafanı karıştıran konularda içgüdülerine güvenmeni salık veriyor olabilir.

111-sayisi-anlami

222 Sayısı Anlamı

Melek sayıları anlamları çeşitlenir ve bunun sebebi her sayının yaydığı frekansın farklı olmasıdır. İki sayısının tekrarı ile sıkça karşılaşıyorsan yapabileceğin çıkarımların başında kendine güvenmek gelir. Eğer seni etkileyen bir durum içindeysen ve bu durum altında farklı kişilerin etkilerini üzerinde fazla hissediyorsan, bu etkilerken kopabilip kendine güvenme zamanının geldiğini anlayabilirsin tekrar eden iki ile karşılaştığında.

222-sayisi-anlami

333 Sayısı Anlamı

Tekrar eden üç melek sayıları anlamları içinde dengeyi anımsatır. Bu karşılaşmalar sana şu dönemde karmaşık günler yaşadığını ve bu karmaşadan uzaklaşmayı tercih etmen gerektiğini hatırlatıyor olabilir. Bunun için biraz kendine odaklanmayı, her şeye rağmen dinlenmeyi tercih etmeyi düşünebilirsin.

333-sayisi-anlami

444 Sayısı Anlamı

444 melek sayısı, meleklerin senin için koruma sağladığı anlamına gelir. Kendini güvensiz ya da tehlikeye açık hissediyorsan bu tekrar eden dörtler kendini korumada hissetmene yardımcı olacaktır. Çünkü melekler senin için orada bir yerde sana destek oluyorlardır.

888-sayisi-anlami

555 Sayısı Anlamı

Bu aralar tekrar eden beşler görüyorsan, evden çıktığında karşına beş sayısı çıkıyorsa belki de bir değişimin eşiğindesindir. Melek sayıları ve anlamlarına göre beş sayısını önüne düşüren melekler senin bir değişim sürecine girmek üzere olduğunu ya da böyle bir değişime ihtiyaç duyduğunu sana hatırlatıyor.

melek-sayilari-nedir

666 Sayısı Anlamı

Melek rakamlarından 666 melek sayısı ilk başta uğursuz görünebilir gözüne ama aslında sana hayatınla ilgili sorumluluğu eline almanı hatırlatmak için var bu altılar. Karşına çıkan bu sayılar kaybolmuş olduğun bir zamanda kendi kendine “bu hayat benim ve yalnızca bir kere yaşayacağım” demen gerektiğini hatırlatmalı ve onu göre bir silkelenme yaşatmalı.

666-sayisi-anlami

777 Sayısı Anlamı

Melek rakamları arasında yedinin, 777 melek sayısı şeklinde tekrar edişi sana bu anı yaşaman için bir hatırlatıcı olabilir. Tekrar eden yedi sayısı gelecek kaygılarına, korkularına bir ara verip şu ana odaklanmanı hatırlamak için önemli bir uyarı. Bu sebeple gün içinde karşına çıkan yedileri gördükçe korkuları bir kenara itip anı yaşaman gerektiğini hatırlamalısın.

777-sayisi-anlami

888 Sayısı Anlamı

888 anlamı sekiz sayısının şeklinden de gelen bir frekanstan beslenerek sonsuzlukla ilişkilidir. Akan zamanı gösterir ve hayatın sana doğru geldiğini, denge noktanı bulmaya çok yakın olduğunu söyler. Sekizi tekrar tekrar gördüğün anlarda şansına küsecek gibi olsan dahi o anın senin için en doğru ve olması gereken an olduğunu hatırlamayı tercih edebilirsin.

melek-sayilari-nedir

999 Sayısı Anlamı

Melek numaraları arasında 999 anlamı ise bir sonun kapıda olduğunun altını çizer. Ama bu son her zaman kötü olmak zorunda değildir, aksine bazı bitişler yepyeni sayfaların açılmasına sebep olur. Karşına sıklıkla çıkan dokuzlar da sana bu haberi vermek istiyor olabilir. Artık yeni kapıların açılacağı yeni bir yola dönme vaktinin geldiğini haber veren dokuzlara dikkat etmelisin.

999-sayisi

Görsel Kaynaklar: pexels.com, sarahscoop.com, parade.com, a-z-animals.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

En Yeni Balkon Dekorasyon Trendleri: Balkon Duvar Süsleri

En Yeni Balkon Dekorasyon Trendleri: Balkon Duvar Süsleri

Aromaterapi Nedir? Aromaterapi Faydaları Nelerdir?

Aromaterapi Nedir? Aromaterapi Faydaları Nelerdir?