En Yeni Balkon Dekorasyon Trendleri: Balkon Duvar Süsleri

En Yeni Balkon Dekorasyon Trendleri: Balkon Duvar Süsleri

Dört duvar arasında geçen günlerimizde, bir kahve molası için bile olsa çıkıp nefes alabildiğimiz balkonlarımız belki de en büyük şanslarımız arasında. Bütün gününü duvarların içinde geçirmenin önüne geçmesinin yanı sıra temiz hava almanı da sağlayan balkonunu en güzel şekilde dekore etmekse bu şansını iyi bir şekilde kullanmak istediğinin bir göstergesi olabilir. Trendlere baktığında karşına çeşitli balkon süsleme fikirleri çıkacaktır, balkon duvarlarını nasıl süsleyeceğinle ilgili bazı ipuçlarını yazımızda bulabilirsin.

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Önerileri

Yaz Masaları Nasıl Hazırlanır?

Bitki Yetiştiriciliğinde Torf Toprak Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Duvarını Botanik Bahçesine Çevir

Balkonunun bir duvarını sarmaşıklarla donatarak ya da sarkan çiçeklerle süsleyerek doğayı balkonunda misafir edebilirsin. Böyle bir dekorasyon tercihi yaparak balkonunda geçirdiğin vakti daha da kıymetli hale getirebileceğin gibi bitkilerle ilgilenerek kendine yeni bir hobi de edinebilirsin. Doğada vakit geçirmekten zevk alan birisiysen yapay balkon duvar süsleri yerine bu şekilde doğal tercihler yapabilirsin.

balkonda-duvar-bitkileri

Salonunu Balkona Taşır

Eğer balkonda geçirdiğin vakit özellikle bu yaz aylarında evde geçirdiğinden fazlaysa balkonunun duvarını ev sıcaklığına yaklaştırmayı düşünebilirsin. Bunun için duvar halısı kullanmayı deneyebilirsin. Aynı şekilde duvarını tablolarla ve mumlarla da dekore ederek balkon dekorasyonunda evinin havasını devam ettirebilirsin.

bohem-balkon-dekorasyonu

Bohem ve Romantik, Her Zaman Çok Şık

Balkonunda şıklığı arıyorsan duvarlarını öne çıkan bir renge boyamayı ve hatta balkon duvar kaplamalarından faydalanmayı düşünebilirsin. Bu tarz kaplamalar için özel ahşap çitler ya da farklı maddeden ürünler satılıyor. Bunları kullanarak duvarına bohem bir hava katarken küçük bitkilerle ve makrome örgü süslerle görüntüyü ve temayı tamamlayabilirsin.

balkon-duvarlarina-raf

Raflar: Hem Şık Hem Kolay

Balkon duvar dekorasyonu için raf kullanarak hem şık bir görüntü elde edebilir hem de küçük bir balkonun varsa bu rafları iyi bir depolama alanı olarak kullanabilirsin. Bu raflarda yukarıda da önerdiğimiz gibi çiçeklerini sergileyebileceğin gibi ortamın havasını yükseltecek kitaplarını da depolayabilirsin. Böylece kendine şık bir okuma köşesi yapmış olacağın gibi misafirlerinin ilgisini de yüksek tutacağına emin olabilirsin.

balkon-isiklandirma

Işıklar Sayesinde Romantik Bir Ortam Yarat

Balkonunun duvarını led ışıklarla süsleyerek ışıklandırma ihtiyacını karşılarken bir yandan da dekorasyonuna yeni bir boyut katabilirsin. Bu renkli ışıklar özellikle yaz akşamlarında balkonunda misafirlerinle otururken ortama özel ve sıcak bir hava katarak sohbetlerinizin daha da keyifli bir hale gelmesine sebep olacaktır.

balkon-duvar-susleme

Görsel Kaynaklar: balconyboss.com, pinterest.com, housebeautiful.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Gelinlik Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gelinlik Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Melek Sayıları ve Anlamları

Melek Sayıları ve Anlamları