Aura Renkleri Nelerdir ve Nasıl Hesaplanır?

Aura Renkleri Nelerdir ve Nasıl Hesaplanır?

Aura, bioenerjiye göre insanların bedenlerinin etraflarında oluşturdukları elektromanyetik alana verilen isimdir. Bu alanın etkisi birisiyle tanıştığında girdiğin etkileşimlerde ve yaşadığın dalgalı duygu durumlarında kendisini gösterir. Bu enerji katmanının herkeste farklı bir rengi oluyor, aura rengi öğrenme ve hesaplama gibi konuların ayrıntılarını yazımızda bulabilirsin.

Depresyon Hakkında Bilmen Gereken Her Şey

Melek Sayıları ve Anlamları

Burçların Ev Dekorasyon Rehberi

Aura Renkleri: Enerji Alanlarının Renkleri

Aura rengi kişiye özel olarak oluşur ve doğu felsefesine göre herkesin etrafını saran yedi katmanın farklı renklerinin yoğunluklarına göre belirlenir. Bu katmanlardaki renklerden kimileri daha baskın olurken kimileri de bloke edilmiş olabilir. Bu gibi baskınlık ve pasiflik durumlarına göre aura rengin belli olur.

aura-renkleri

Aura Renkleri ve Enerji: Enerji Renklerinin Anlamları ve Kullanımları

Enerjik ya da duygusal auranın rengi günden güne hatta andan ana bile değişiklik gösterebilir. Bu değişikliklerin birçok sebebi olabilir. Sonucunda ise dışarıdan insanların seni algılayış biçimlerinde farklılıklar yaşanır. Aura renginin değişmesine bağlı olarak yaydığın enerji de değişir, hızlıca hangi rengin ne anlama geldiğine bakarak aurana göre dışarıdan nasıl algılandığını ön görebilirsin.

aura-renkleri-anlamlari

Sarı Aura Rengi ve Özellikleri

Sarı aura rengi rengini güneşten ödünç almıştır bu yüzden de dokunduğuna adeta güneş gibi can verir ve ısıtır. Bu yüzden de canlı, enerjik ve eğlenceli insanların rengidir diyebiliriz sarı için. Zeki insanlar da olan sarı aura rengine sahip kişilerin etrafındaki insanlar onların en çok üreticiliklerinden beslenir.

sari-aura-rengi

Yeşil Aura Rengi ve Özellikleri  

Yeşil aura özelliklerini doğadan aldığı için mevsimlerin döngüsündeki anların hepsini içinde barındırır. Rüzgar da durgunluk da yeşil auranın içindedir bu yüzden de uçlarda kişiler değil aksine dengeyi yakalamış kişilerdir yeşil aura rengine sahip kişiler. Bu rengin koyulaşması zaman zaman dengenin sarsıldığını gösterse de yeşil aura doğanın güzelliklerini etrafına yaydığını gösterir.

yesil_aura_rengi

Pembe Aura Rengi ve Özellikleri

Pembe aura özelliklerini tatlı hislerden alır ve de aşık kişilerin auralarının renginin pembe olduğu söylenir. Aynı zamanda oldukça kibar da olan bu kişilerdensen empati yeteneğinin de yüksek olduğunu ve etrafındaki insanlara huzur verdiğini söyleyebiliriz.

pembe_aura_rengi_ozellikleri

Mor Aura Rengi ve Özellikleri

Mor aura rengi asaletle ilişkilendirilir. Bu renge sahip bir auran varsa etrafındakiler seni asil ve ruhsal doygunlukta birisi olarak görüyor diyebiliriz. Bu renge sahip insanlar maddi dünyadansa manevi dünyaya daha ilgilidir.

mor-aura-rengi

Mavi Aura Rengi ve Özellikleri

Mavi aura anlamını tek kelimeyle ifade etmek gerekirse “yaratıcılık” diyebiliriz. Bu renk bir auraya sahip kişilerin zihni sürekli üretmek üzerine çalışır. Bu verimlilik aura rengi koyulaştıkça hafif karamsarlığı beraberinde getirebilir ne yazık ki ama açık mavilerdeyse yaratıcılık, üretme heyecanı ve canlılığı içinde barındırır.

mavi-aura-rengi-ve-ozellikleri

Turuncu Aura Rengi ve Özellikleri

Turuncu bir auraya sahipsen adeta bir aslanın yeleleriyle geziyorsun diyebiliriz. Cesaretin, gücüne inancın, özgüvenin ve de flört yeteneklerin seni bu ormanın başına taşıyor. Rengini ateşin en güzel halinden alan bu rengi taşıyan birisinin kimseden korkusu olmaz diyebiliriz.

turuncu-aura-rengi

Beyaz Aura Rengi ve Özellikleri

Çok nadir görülen beyaz aura rengi yüksek bir bilinç seviyesine işarettir. Bu renk auradaki kişilerin bilgelik sahibi olduğu ve bu bilgilerini de etrafındakilerle cesurca paylaştığı söylenir. Sen de beyaz bir auraya sahipsen insanlara güven veren bir bilgeliği temsil ediyor olabilirsin.

beyaz-aura-ozellikleri

Aura Rengi Hesaplama: Enerji Alanınızın Rengini Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Aura renklerini hesaplamak oldukça kolay, bunun için yapman gereken doğum tarihinin gün ay ve yılındaki rakamları toplamak. Topladığın zaman sonuç çift haneli çıkarsa bir rakam elde edene kadar tekrar toplama yapman gerekiyor. Çıkan sonucu numerolojik olarak denk gelen renge bakarak bulabilirsin. Elbette çıkan sonucu dış etkileri değiştirerek yükseltmek ya da eğitmek de elinde. Bunun için yapabileceklerinin başında spor yapmak, dengeli bir hayat sürmek, telefon gibi uyarıcılardan arınmak geliyor.

aura-rengi-hesaplama

Görsel Kaynaklar: pexels.com, holisticsanitas.com, ctpost.com, archziner.com, boleyncrystal.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Vantilatör Temizliği Nasıl Yapılır?

Vantilatör Temizliği Nasıl Yapılır?

Evde Dondurma Nasıl Yapılır? 4 Kolay Dondurma Tarifi

Evde Dondurma Nasıl Yapılır? 4 Kolay Dondurma Tarifi