Yenidoğan Kapı Süsü Nasıl Yapılır? Kolay Hastane Odası Süsleme Fikirleri

Yenidoğan Kapı Süsü Nasıl Yapılır? Kolay Hastane Odası Süsleme Fikirleri

Bebek doğumu süreci uzun hazırlıklarla dolu bir süreç. Bebek odasından bebek giysilerine, doğum çantasından hastane odası süslemesine kadar ailemizin yeni üyesi için her şey hazır olsun isteriz. Eğer hastane odası ve kapı süslemesinin de el emeğin olmasını istersen senin için bir araya getirdiğimiz çeşitli kendin yap projesi tüyolarından yararlanabilirsin. İster keçeden, ister halattan çeşitli malzemeler kullanarak yeni doğan bebeğin için hastane kapısı süslemesini kolayca hazırla!

Bebek Cinsiyet Partisi Fikirleri

Kendin Yap: Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Bebek Odası Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken 8 Temel Nokta

Bebek Kapı Süsü Malzemeleri Neler?

Nasıl bir kapı süsü yapmak istediğine göre hangi malzemelere ihtiyacın olacağı değişse de aklındaki kapı süsünü yaparken sana yardımcı olacak belli başlı malzemeler var. Bunların başında kesip biçme işleri için makas ya da maket bıçağı ve kapı süsünü hazırlarken bir şeyleri sabitlemek için silikon tabancası geliyor. Bunların yanında kapı süsünü kapıya asmak gerekeceğinden bu işlem için ince uzun bir kumaş, kurdele ya da halatı zevkine göre ve nasıl bir tasarım düşündüğüne göre ayarlaman gerekiyor.

bebek-kapi-susu

Bebek Kapı Süsü Modelleri

Hastane kapısını ya da evde bebek odasının kapısını süslemek istediğin zaman çeşitli dekorasyon ürünlerinden yararlanabilirsin. Birçok çeşit kapı süsü modeli arasından hangisinin zevkine uyduğuna karar vermek için bebek odasının nasıl bir dekorasyonu olduğundan yola çıkabilirsin. Bu modellerden hangisini istediğine karar verdiğinde malzemelerini toparlayıp süsü tasarlamaya girişebilirsin. Yeni doğan bebeğini en güzel şekilde karşılamak için profesyonel hastane odası süsleme hizmetinden yararlanabilirsin.

keceden-bebek-susu

Keçeden Bebek Kapı Süsü

Sıcacık rengarenk keçeleri kullanarak aklındaki kapı süsünü elde edebilirsin. Bunun için taban olarak kullanacağın bir mukavvaya ve istediğin tasarıma uygun renklerde keçelere ihtiyacın olacak. Keçe bu tarz el işi tasarımlarda kullanması kolay bir malzeme olduğundan dolayı işini kolaylaştırabilir.

pleksiden-bebek-kapi-susu

Pleksi Bebek Kapı Süsü

Hobi dükkanlarına gittiğin zaman pleksi malzemeden yapılmış harfleri bulabilirsin. Kapı süsünü tasarlarken minimal bir çerçevenin içine bu harflerle bebeğinin adını yazarak yapacağın bir tasarım şık ve modern duracaktır.

ahsap-bebek-susu

Ahşap Bebek Kapı Süsü

Ahşap bir tabanlık kullanarak tasarlayacağın bir kapı süsünü ileride bebeğinin odasının dekorasyonunu tamamlarken de kullanabilirsin. Bunun için ahşap bir tabanı istediğin şekilde ve renklerde boyayabilir ve görüntüsünü üzerine oyuncak ya da boncuk sabitleyerek tamamlayabilirsin.

tulden-bebek-kapisi-susu

Tülden Bebek Kapı Süsü

Yalnızca renkli tülleri kullanarak bebeğinin adını kapıya astığında dahi şık ve dikkat çekici bir kapı süsü tasarlayabilirsin. Bu şekilde yapacağın bir kapı süsünü kapıya adeta bir hediye paketi paketlercesine tülle sabitleyebilirsin.

halattan-bebek-kapi-susu

Halat İpten Bebek Kapı Süsü

Bir mukavvanın üzerine halat ipi kullanarak bir tasarım yapabilir ve bu şekilde daha rüstik tarzda bir bebek kapısı süsü yapabilirsin. Bu modeli yaparken silikon tabancası kullanmaya dikkat etmen gerekecek, aksi takdirde halat sağlamlığını yitirebilir ve bozulabilir.

makrome-bebek-kapi-susu

Makrome Bebek Kapı Süsü

Makrome tekniğini kullanarak oldukça samimi ve basit bir kapı süsü yapabilirsin. Bu süsü sonrasında geliştirerek evinde başka bir yerde de dekorasyonunu tamamlamak için kullanabilir ve makrome yöntemini öğrenerek farklı tasarımlarda uygulamaya başlayabilirsin.

Görsel Kaynaklar: nadirhediye.com, pexels.com, pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Amigurumi Nasıl Yapılır? Rengarenk Örgü Anahtarlık Yapımı

Amigurumi Nasıl Yapılır? Rengarenk Örgü Anahtarlık Yapımı

Kararan Silikon Nasıl Temizlenir? Eskimiş Silikon Temizliği

Kararan Silikon Nasıl Temizlenir? Eskimiş Silikon Temizliği