Bebek Cinsiyet Partisi Fikirleri

Bebek Cinsiyet Partisi Fikirleri

Bebek sahibi olmak bir aile için en heyecan verici zamanlardan biridir. Bunu paylaşmak ve sevdiklerinle birlikte kutlamak, bu anları daha da özel kılar.

Peki bebeğinin cinsiyetini eşinle ve ailenle paylaşırken bu haberi daha da heyecan verici kılmaya ne dersin? Bu yazıda bebeğinin cinsiyet partisini nasıl süsleyebileceğine dair farklı sürpriz fikirlere yer verdik.

5 Adımda Daha Sağlıklı Ve Güvenli Bir Bebek Odası

2021 Bebek Odası Temaları ve Dekorasyon Trendleri

Bebek Odası Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken 8 Temel Nokta

Pasta Fikirleri

Pastalar partilerin olmazsa olmazıdır. Özellikle böyle özel bir günde bir araya geldiğinizde sevdiklerine sürpriz yapmak istersen, pastanın iç dolgusunu veya ortasındaki şekerleri bebeğinin cinsiyetine göre renklendirebilirsin.

Bu tarz pastalar çoğunlukla özel istek üzerine pastanelerde yaptırılabiliyor, fakat kendin yapmak istersen de tarifi aslında oldukça kolay. Marketlerde kolayca bulabileceğin bonibon veya şekerlemeleri pasta kekinin ortasında açacağın delikten pastanın içine yerleştirebilirsin. Bu sayede pasta kesildiğinde pembe veya mavi şekerlerin ortaya çıkmasıyla sürprizin beklediğin etkiyi yaratacaktır.

Konfeti ve Süsleme Fikirleri

Bu etkinlik için hazırlanmış konfetilerin dış kısmı siyahken içi mavi veya pembe süslemeler içerir. Sevdiklerini şaşırtmak için oldukça güzel bir yöntem olabilir. Üstelik birçok internet sitesinde bulabileceğin konfetiler ev içinde kullanmaya da oldukça uygun. Bu sürprizi evde yapmanın tek dezavantajı sonrasında gerekecek temizlik olabilir tabii. Evin için gereken her türlü temizlik hizmeti için de yanındayız :)

Konfetilere benzer olarak balonlar da günümüzde cinsiyet partilerinde oldukça sık kullanılıyorlar. Üstelik yapım aşamasında çok daha kolaylar.

Eğer eşine bebeğinin cinsiyetini bir sürprizle açıklamayı düşünüyorsan onu balonun altına yerleştirebilir ve içinde cinsiyete göre konfeti renklerinin olduğu balonu üzerindeyken patlatabilirsin. Konfetiler yağdığında ise eşinin fotoğrafını çekmeyi unutma. Ama anı yaşamak senin için öncelikli ise Armut’taki Profesyonel Fotoğrafçı hizmetinden de yararlanmayı düşünebilirsin.

Ev veya bahçe süslemelerinde de çokça renkli balonlar kullanabilirsin. Atıştırmalıklar ve kurabiyeleri de cinsiyet temalarında hazırlayabilirsin. Mavi ve pembe tüller kullanarak hediye paketleri hazırlamak veya tülleri evinde birkaç yerde kullanmak istersen de çiçek motifleriyle süslemek oldukça kolay olacaktır.

Bir başka cinsiyet partisi taktiği ise cinsiyetini eşine hediye ile göstermektir. Örneğin ailenin en küçük üyesine alacağın kıyafet veya oyuncaklar ile onun cinsiyetini belli edebilirsin. Eğer bir kız ise kız isimleri kitabı veya erkek ise ona erkek bebek kıyafeti hediye edebilirsin. Hediyeyi açtığında gördüğü sürpriz karşısında bebeğin kız mı erkek mi olduğunu anlayacaktır.

Konfetiye Alternatif Olarak Duman Kullanmak

Cinsiyet partini düzenlemek için bahçeli bir alan düşünüyorsan dumanlı sürprizlerden de yararlanabilirsin. Açık alanda yapman çok daha iyi olacaktır çünkü bu dumanlar biraz da kıyafetlerine bulaşabilir. Renkli dumanlar, anı ölümsüzleştirmek istersen fotoğraf çekmek için idealdir.

Eğlenceli Oyun Fikirleri

Eğer bebeğinin cinsiyetini daha eğlenceli bir şekilde öğrenmek istersen hazırlayabileceğin bir sürü oyun var. Bunların içinden en eğlencelisi balon patlatma oyunu. Üstelik hazırlaması çok da kolay.

Karton bir panoda delikler açıp içlerine şişirdiğin balonları yerleştir. Bunlardan bir tanesine bebeğinin cinsiyetine göre konfetiler koymalısın. Bunları da patlatmak için oyuncak mermiler ya da dart gibi sivri objeler kullanabilirsin. Böylelikle sürprizine biraz da eğlence katmış olursun.

Pinyata Oyunu

Pinyata hazırladığın objenin içini şekerle doldurduğun bir çocuk oyunudur fakat bunu neden biraz değiştiremeyelim ki? Kutunun içine ister cinsiyete uygun küçük balonlar koy, ister renkli konfetiler, istersen de yapma tüylerle doldur. Hem eğlenceli bir oyun hem de gizemli bir şekilde öğrenme sürecine heyecan katmış olacaksın.

Görsel Kaynaklar: Wilton Blog, Pinterest, Babycenter

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Dekorasyonda Monokrom Stili Nedir?

Dekorasyonda Monokrom Stili Nedir?

Otomobil Tutkunları İçin Araba Parçalarıyla Ev Dekorasyonu

Otomobil Tutkunları İçin Araba Parçalarıyla Ev Dekorasyonu