Kendin Yap Yeni Yıl Kapı Çelengi

Kendin Yap Yeni Yıl Kapı Çelengi

Yeni yıl heyecanı aralık ayının başlamasıyla hepimizi çevreledi bile! Sokaklarda, dükkanlarda, evlerde süslemeleri görmeye başladık. Sen de evini yılbaşı için süslemekten keyif alıyorsan salonuna kurduğun ağacından kapına asacağın çelengine kadar düşünmüş olabilirsin. Ama hala kapı çelengini belirlemediysen sana ilham olması için hazırladığımız projelere göz atabilir ve evini süslerken bu fikirlerden yararlanabilirsin.

Kendin Yap Kapı Süsü Modelleri

Yeni Yılı Evde Karşılamaya Hazır Mısın?

Atmayı Planladığın Yılbaşı Ağacıyla Evin için Yapabileceğin Süsler

Adeta Bir Ağaç

Ağaç süslerinin başında renkli ve parlak toplar gelir, bu süsleri ağaç dışında kapı süsünde de kullanabilirsin. Hazır bir çelenk altlığının üstüne istediğin renk topları sabitleyerek hazırlayacağın çelengini kapına asarak evinin girişini renkli bir yılbaşı heyecanına boyayabilirsin.

kapi-suslemesi-kendin-yap

Yeni Yıl Ağacından Yararlanmak

Yeni yıl ağaçları her yıl açılıp kapanmaktan zaman zaman hasar görebiliyor. Bu durumlarda da bazı dalları kırıldığı için ağaçların görüntüsü bozulabiliyor. Ama hiç endişelenme, bu kırık dalları düzgünce kesip ağacının görüntüsünü süslerinle tamamlayabilirsin, bir yandan da bu kestiğin dalları kullanarak doğal görünümlü bir kapı çelengi hazırlayabilirsin.

kendin-yap-kapi-susu

Her Yeni Sene Bir Hediye

Eğer sen de yeni yıla girerken sevdiğin insanları mutlu etmek için hediyeleşmeyi sevenlerdensen kapı süsünü de hediye süslerinden yapabilirsin. Bu sayede hem kendi yeni yıl yaklaşımını göstermiş olursun hem de eğlenceli bir kapı süslemesi hazırlamış olursun.

degisik-kapi-susu-fikirleri

Mutfaktan Kapıya

Kurabiye kalıpları özellikle yeni yıl için yıldız, ağaç, kardan adam gibi şekillerde oluyor, bu kalıplarla mis gibi zencefilli kurabiyeler yapmanın dışında da güzellikler yapabilirsin. Kurabiye kalıplarını birbirine sabitleyerek minimalist bir kapı çelengi tasarlayabilirsin.

yaratici-kapi-susleri

Eskiye Yeniden Bakmak

Yıl kapanışlarında eski fotoğraflara bakmak bazılarımız için oldukça önemli bir gelenek. Eğer sen de bu şekilde yeni bir başlangıçtan önce dönüp bir kere daha geçmişe bakmayı seviyorsan, kapını süslerken fotoğraflardan yararlanabilirsin.

nostaljik-kapi-susu

Çok Soğuk Yerlere Özel Tasarım

Eğer yaşadığın yerde hava sıcaklığı donma noktasının altındaysa ve evinin kapısı sokağa açılıyorsa enteresan bir tasarım önerimiz olabilir. İçerisine kuru çiçeklerden meyvelere estetik olarak ne istersen koyarak yaratacağın bir donmuş çelenk! Bu fikri her iklimde uygulamak mümkün olmasa da eğer yaşadığın yerin iklimi uygunsa kesinlikle düşünmen gereken bir tasarım.

ozel-kapi-susu-modelleri

 Balonların İçinden Bakılan Bir Kapı

Balonları yılbaşı dekorasyonunda kullanmak özellikle çocuklu evler için çok iyi bir tercih. Hem eğlenceli olmaları hem de tasarımlarda uygulamasının kolaylığı sayesinde balonları kapı çelengi süslemelerinde rahatlıkla kullanabilirsin.

yilbasi-icin-sus

 Doğal Malzemeleri Kullan 

Evinin dekorasyonunda daha romantik ve boho çizgiler kullananlardansan doğal malzemeleri kullanarak yapacağın bir kapı süsünü tercih ederek evinin estetiğini tamamlayabilirsin. Bunun için değişik uzunluktaki kuru dalları kullanmak basit ve şık bir tercih olacaktır.

ozel-yilbasi-kapi-susleri

Görsel Kaynaklar: goodhousekeeping.com, pexels.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Adım Adım Hediye Paketleme Fikirleri

Adım Adım Hediye Paketleme Fikirleri

Yıl Sonu Hedeflerine Yönelik Düşünsel Bir Yolculuk

Yıl Sonu Hedeflerine Yönelik Düşünsel Bir Yolculuk