Atmayı Planladığın Yılbaşı Ağacıyla Evin için Yapabileceğin Süsler

Atmayı Planladığın Yılbaşı Ağacıyla Evin için Yapabileceğin Süsler

Yılbaşı sona erdiğinde, yılbaşı ağaçlarının kaderi dolaba kaldırılmak oluyor. Gerçek ağaçlar ayrışıp toprağa geri dönerken, yapay ağaçlar parçalanmadıkları için depomuzda uzun süre kalabilirler. Bu yıl, yılbaşı ağacının kullanılabilir olacağı son yılsa eğer, onu benzersiz bir dekoratif süse dönüştürerek yeni bir hayat vermeyi düşünebilirsin. Bu sadece israfı azaltmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yılbaşında bize eşlik eden anlamlı bir dekor olan yılbaşı ağaçlarını çöp olmaktan da kurtarır. Atmayı planladığın yılbaşı ağacıyla evin için yapabileceğin dekoratif süsleri incelemeye ne dersin?

Epoksiyle Evde Yapabileceğin 5 Proje >

Yeni Trend: Mum Şekillendirme >

2021 Yılının Renklerinden İlham Alın >

Yapay ağaçlar form değiştirerek, pek çok farklı şekilde yeniden hayat bulabilirler. Her yıl özenle seçip aldığımız yılbaşı ağaçlarını çöpe atmadan, neden bir sonraki yıla kadar onlarla birlikte bu heyecanı taşımaya devam etmeyelim?

yılbaşı-ağacı

1. Kapı Süsü-Çelengi

Atmayı planladığın yılbaşı ağacını yeniden düzenlemenin en keyifli yollarından biri, güzel bir karşılama için bir kapı süsü hazırlamaktır. Bu güzel çelenkler, eski bir yapay ağacın dallarından daire şeklinde birbirlerine sarılarak yapılabilir. Çelengi hazırladığında, daha fazla parlaklık için etrafına birkaç led ışık sarabilirsin. Neşeli bir hava katmak için süsleri ve fiyonkları kullanabilirsin. Bu proje için herhangi bir yılbaşı ağacını rahatlıkla kesebilir ve istediğin şekle getirebilirsin. Bazı sevdiğin kuru bitkiler ya da kozalaklar da bu süse eklenebilir.

yılbaşı-ağacı-kapı-süsü

2. Yeni Yapay Ağaçlar

Yılbaşı ağacını eski haliyle sevenlerdensen, sana uygun bir geri dönüşüm önerimiz var. Yılbaşı ağacına, daha az yer kaplayacak şekilde ve daha minimal olarak evinde yer açman mümkün. Yılbaşı ağacını istediğin kadar kısaltarak; kullanmadığın bir saksı, teneke kutu ya da hasır bir torba içine yerleştirebilirsin. Daha sonra led ışıklar ve süsler ile renklendirebilirsin. Yeni yapay ağacını evinin antresine, yemek masasına ve hatta yatak odana koyabilirsin. Bu ağaçlar, yılbaşı ruhunu bir sonraki yıla kadar evde taşıman için yapımı oldukça kolay dekorlardır.

yılbaşı-ağacı-süs
yılbaşı-ağacı-süs

3. Mini Ağaçlar Yaratın

Mini ağaçlar eski yılbaşı ağacını yeniden kullanmanın harika bir yoludur. Mini ağaçları arkadaşların ve ailen için hediyelere de dönüştürebilirsin. Bu proje için yapman gereken tek şey, küçük dalları, ağacın daha küçük bir versiyonu gibi görünecek şekilde düzenlemek. Bunu küçük bir vazoya, saksıya ve hatta bir mini çuvala koyabilirsin. Alternatif olarak, stant olması için bir tahta bloğa delik açıp mini ağacı ona sabitleyebilirsin. Küçük süs eşyaları ve fiyonklarla süslemeyi unutmamalısın. İstersen uygun boyutta ışıklar bile ekleyebilirsin. Bu mini ağaçlar şık sofraları süsleyebilir ve evinin her yerinde dekor olarak kullanılabilir.

mini-yılbaşı-ağacı
mini-yılbaşı-ağacı

4. Yapay Bitki Bahçesi Oluşturun

Yapay bir bahçe bitkisi oluşturarak da yılbaşı ağacını tüm yıl boyunca kullanabilirsin. Yapay bitkilerle bahçe hazırlamak, doğru süslemelerle kesinlikle çarpıcı sonuçlar verebilir. Tek yapman gereken, büyük bahçe saksılarını hazırlamak ve ağacın dallarını saksıdan çeşitli uzunluklarda çıkacak şekilde düzenlemek. Çam kozalakları gibi eklemek istediğin başka süslemeler varsa, bunları dışarıya bakacak şekilde yerleştirdiğinden emin olmalısın.

yılbaşı-ağacı-süs

Görsel kaynak: pinterest, shop-karenwoolvenflowers, marthastewart, colorbyk, popsugar, goodhousekeeping, ocregister.

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Kullanılmayan Kravatları Değerlendirmenin 9 Yolu

Kullanılmayan Kravatları Değerlendirmenin 9 Yolu

18 Pratik Ayakkabı Depolama Fikri

18 Pratik Ayakkabı Depolama Fikri