Misafirlerin İçin Sıradanlıktan Uzak Nişan ve Düğün Hediyelikleri

Misafirlerin İçin Sıradanlıktan Uzak Nişan ve Düğün Hediyelikleri

Nişan ve düğün günü, hayatının en özel zamanlarından biridir. Uzun zamandır hayalini kurduğun o anda, mutluluğunun en büyük sebeplerinden biri de sevdiklerinle beraber olmaktır. Bu özel günde tatlı telaşların arasında sevdiklerine vereceğin, teşekkür ve anı niteliği taşıyan hediyelikleri de unutmamalısın. 

Alışılagelmiş şeker gibi hediyelikler yerine, daha özel seçimler yapmak misafirlerinin de hoşuna gidecektir. Yaratıcı fikirlerle tasarlanmış hediyelikler, misafirlerince her kullanılıp görüldüğünde yüzlerde bir tebessüm yaratacaktır. Sevdiklerine birer hatıra bırakırken, sıradanlıktan uzak olmak istiyorsan, yaratıcı fikirlerimiz tam sana göre! 

15 Farklı Nişan Masası Dekorasyonu

Sıradan Bir Düğün İstemiyorum Diyorsan Bu Organizasyon Fikirleri Tam Sana Göre

Evliliğe Giden Yolda Her Adımını Planladın Mı?

nişan-hediyelikleri-bal-kavanozları

Rustik Hediyelik: Bal Kavanozları

Ağızları tatlandıracak seçeneklerden biri olan üzeri jüt kaplı minik bal kavanozları, yanında kaşıklarıyla birlikte gayet rustik bir görünüme sahip olacaktır. Hem görüntüsü hem de tadıyla misafirlerini oldukça mutlu edecektir. Evlerde edilecek neşeli sabah kahvaltılarında, bu hediyeliklerle beraber yüzlerdeki gülümsemelerin kaynağı sen olacaksın. 

kokulu-hediyelik-sabunlar

Hoş Kokulu Sabunlar

Şık ve kokulu hediyelik sabunlar, misafirlerinin evinde kullanabileceği bir ürün olmakla birlikte banyo dekoru olarak da kullanılabilir. Çeşitli aromalar sayesinde özelleştirilebilecek el yapımı sabunlar, etrafa yayacağı güzel koku ile misafirlerinin evinde huzurlu bir ortam yaratacaktır. Görsel olarak da beğenilecek hediyelik sabunlar, senin için de iyi bir tercih olacak.

otantik-zeytinyagı-siseleri

Otantik Şişelerde Zeytinyağı

Bolluk ve bereketin simgesi olan zeytin ağacının en güzel ürünlerinden biri olarak sayılan zeytinyağı, nikah şekeri yerine geçebilecek alternatifler arasında. Otantik şişelerde verilecek zeytinyağları, her kullanımda misafirlerinin aklına seni getirecektir. Ayrıca daha sonra baharat şişesi olarak da mutfakta yer edinebilecek bir fikir. Tüketilebilir olan bu hediyelikler, misafirlerinin günlük yaşamlarına da katkıda bulunacaktır. 

yeşeren-tohum-kalem

Doğada İz Bırakan Hediyelik: Yeşeren Tohum Kalemleri

Hem özel anları not almak hem de doğaya bir katkıda bulunmak için tasarlanan bu kalemler verilebilecek en özel hediyelikler arasında. Kalemi bitirdikten sonra toprağa dikilecek bu kalemler yeşerdikçe bir mutluluk kaynağı olacak. Misafirlerine sevgiyle ekecekleri tohumlar vermek, doğada kendilerinden bir iz bırakmalarını sağlayacaktır. Özveriyle yeşerecek bu tohumlar, her bakıldığında seni hatırlatacak. 

aromalı-çaylar

Cam Tüplerde Aromalı Çaylar

Cam tüpler içerisinde verilebilecek vanilya, papatya ya da lavanta çaylarını seçmek tamamen sana kalmış. Davetlilerine birer jest niteliğinde sayılacak bu hediyelikleri kişiselleştirmek ve iplerle dekore etmek oldukça mümkün. Hem alışılagelmişin dışında hem de damak tadına hitap edecek farklı aromalı çaylar, misafirlerin ilgisini oldukça çekecek. Bu fikir de zeytinyağı şişesi gibi daha sonra baharat şişesi olarak mutfakta yer edinebilecek bir fikir.

Verdiğimiz tavsiyelerle sıradanlıktan uzak nikah hediyeliklerine en kısa sürede karar vermen ve sevdiklerinle güzel bir gün geçirmen dileğiyle…

 Görsel Kaynak: Pinterest

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Cam Kavanozlardan 5 Dekoratif Geri Dönüşüm Projesi

Cam Kavanozlardan 5 Dekoratif Geri Dönüşüm Projesi

Evinde Pozitif Hava Yaratacak Optimistik Dekorasyon Trendleri

Evinde Pozitif Hava Yaratacak Optimistik Dekorasyon Trendleri