Sıradanlıktan Uzak Düğün Davetiyesi Önerileri

Sıradanlıktan Uzak Düğün Davetiyesi Önerileri

Yazın gelmesiyle düğün mevsimi de başladı. Evlenecek çiftler mekan, gelinlik ve damatlık gibi düğünün olmazsa olmazlarını ayarlama telaşında. Düğün davetiyesini seçmek de düğünün en önemli parçalarından biri. Düğün davetiyen ilişkinin ruhunu ve düğünün atmosferini belirlemek için çok önemli. Bu yüzden düğün davetiyenin ilişkinizi yansıtması ve orijinal olması büyük önem taşıyor. Klasik modelleri tercih etmek yerine yaratıcılığını yansıtabileceğin bir düğün davetiyesi seçmek senin elinde. Bu yazımızda senin için sıradanlıktan uzak düğün davetiyesi önerilerini topladık ve sana ilham verici fikirler sunduk.

Evlenme Ödeneği (Çeyiz Parası) Nedir?

Misafirlerin İçin Sıradanlıktan Uzak Nişan ve Düğün Hediyelikleri

15 Farklı Nişan Masası Dekorasyonu

1- Özgür Ruhlu Çiftler için Pasaport Şeklinde Düğün Davetiyesi

Pasaport şeklinde düğün davetiyesi oldukça havalı bir seçenek! Gezmekten ve yeni yerleri keşfetmekten keyif alan bir çiftseniz bunu davetiyenizde gösterebilirsiniz.

2- İllüstrasyon ile Yaratıcılığını Göster!

Davetiyenizde illüstrasyon kullanmak çok eğlenceli bir fikir. Mesela eşinle sevdiğiniz bir fotoğrafınızın illüstrasyonu davetiyende yer alabilir. Bu sayede düğün davetiyeniz biricik olabilir.

3- Mermer Deseniyle Modern bir Hava Yakala

Sade ve modern tasarımları seviyorsan mermer desenini kullanmak tam sana göre! Görselde de gördüğümüz gibi davetiyede mermer desenini kullanmak abartıdan uzak ve şık bir duruş veriyor.

4- Vintage Aşıkları Buraya!

Vintage tasarımlar nostaljik havalarıyla her dönem havalılar! Geçmişin etkileyici ruhu oldukça cezbedici. Eğer vintage tasarımları seviyorsan bunu düğün davetiyene taşımalısın! Bunun için davetiyende bej, kum ya da krem gibi renkleri tercih edebilirsin, yazı stiline nostaljik bir biçim verebilirsin ve vintage motifleri kullanabilirsin.

5- Davetiyende Retro Tasarımla 70’lerin Çılgın Ruhunu Yakala!

70’ler ruhunu seven çılgın ve eğlenceli çiftler için retro tasarımlar güzel seçenekler arasında. Canlı renkler ve sıcak tonlarla retro stilini destekleyebilirsin.

6- Doğayı ve Kamp Ruhunu Davetiyene Taşı!

Doğada vakit geçirmeyi, kamp yapmayı veya uzun yürüyüşler yapmayı seven bir çiftseniz bunu düğün davetiyenizde de gösterebilirsiniz. Üstelik düğünün kır veya sahil gibi bir ortamda geçecekse düğün davetiyende bu ambiyansı yansıtabilirsin.

7- Deniz Kokusunu Düğün Davetiyende Hisset

Deniz, sahil ve deniz kabukları en huzur verici şeylerden birkaçı. Düğün davetiyende deniz konseptini kullanarak romantik bir tercih yapabilirsin. Üstelik davetiyeni cam bir şişeye yerleştirerek tasarımı mükemmel hale getirebilirsin.

8- Yuvarlak Hatlarla Özgünlüğünü Göster

Düğün davetiyelerinde dikdörtgen ve kare tasarımlara alışkınız. Davetiyende yuvarlak tasarımlar veya farklı geometrik şekiller kullanarak sıradanlıktan uzaklaşabilirsin.

9- Transparan Düğün Davetiyesiyle Modern bir Tasarım Yarat

Transparan düğün davetiyeleri en gözde trendlerden. Modern ve minimal tasarımları seven biriysen transparan davetiyeler tam sana göre!

Görsel Kaynak: Pinterest

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Sardunya Çiçeği Bakımı

Sardunya Çiçeği Bakımı

Suntalam Nedir?

Suntalam Nedir?