Sıradan Bir Düğün İstemiyorum Diyorsan Bu Organizasyon Fikirleri Tam Sana Göre

Sıradan Bir Düğün İstemiyorum Diyorsan Bu Organizasyon Fikirleri Tam Sana Göre

Düğün hazırlığı döneminde, herkes kendini yansıtan ve bir başkasını taklit etmeyen fikirler arar. Özellikle misafir listeniz kabarıksa ve farklı organizasyon fikirlerinden hoşlanıyorsanız, yaratıcı fikirlerimize bir göz atmalısınız.

1) Balonla uçun!

idea-1.jpg

Eğer düğününüz sıcak hava balonlarının uçuş şartlarına elverişliyse, düğününüze bir balonla girebilir ya da bir balonla misafirler arasından ayrılarak kuşlar gibi hafifleyebilirsiniz. Bu herkes için ve özellikle de sizin için yaratıcı bir seçenek olabilir.

2) Kırda koltuklu karşılama!

idea-2.jpg

Kır düğünü konseptiniz varsa ve özellikle öncesinde kokteylli bir ağırlama yapacaksanız iyi bir fikrimiz var. Tekli berjerler ve renkli koltuklarla bir otel lobisi karşılamasında görebileceğiniz renkli, şık ve konforlu bir karşılamayla misafirlerinizi şımartabilirsiniz.

3) Nikah şekerlerini girişte verin!


Eğer misafirlerinizin oturacakları yerler belli ise, bu fikri uygulamaya koymalısınız. Girişte şirin ve süslü bir masa yaratarak onlara vereceğiniz nikah şekerlerinin üzerine davetlilerin ismini tek tek ya da aile olarak yazıp altına da masa numarasını ekleyebilirsiniz. Böylece çıkışta da karmaşıklık yaşamamış olursunuz.

Ufukta Evlilik Mi Var?

Düğün Salonundan Makyaja, Kına Organizasyonundan Düğün Pastasına

Evlilik Sürecinde İhtiyacın Olan Her Hizmet Armut'ta!

4) Hoş geldiniz çantaları hazır mı?

Eğer cömert ve misafirperverseniz, bu fikri sevebilirsiniz. Bu akım her ne kadar ülkemizde yeni yerleşmeye başlamış olsa da, şatafatlı ve şaşırtmacalı organizasyon severlerce ilgi görüyor. Gelin ve damadın isimlerinin yazılı olduğu şık bir kutu, kese ya da çantada onlar için hazırladığınız anılık hediyeleri koyarak dağıtabilirsiniz.

5) Çocuk misafirleri unutmayalım!

idea-5.jpg

Özellikle ailenizde çok fazla çocuk misafiriniz varsa ve siz onların düğününüzde sıkılmamasını istiyorsanız, onlar için de güzel fikirler bulunabilir. Eğer düğün alanı yakınlarında bir park ya da korunaklı bir alan yoksa, şişme parkurlar getirtebilirsiniz. Bunların yanı sıra da eğlenmeleri için bolca boya kaleminin ve farklı boyamaların olduğu kağıtlarla dolu bir alan oluşturarak onların da gününü renklendirebilirsiniz.

6) Anı defterleri değişiyor!

Müstakbel eşinizle olan bir fotoğrafınızı dev bir puzzle yaptırarak işe başlıyoruz. Ardından biraz büyük olmasını istediğiniz her bir parçanın arkasına sevdiklerinizin sizin için iyi dileklerini yazmalarını isteyebilirsiniz. Parçaların kaybolmaması için siz yine de yedekleyin, ama nedimeleriniz debu anı masasının başında nöbet tutabilirler!

7) Sınırlı sayıda davetliniz varsa...

Eğer sade bir törenle evleniyorsanız, özel misafirleriniz için özel ve şık fikirler bulabilirsiniz. Bunlardan biri de, herkesin masasının yazdığı düz listeler yerine, onların fotoğraflarını asarak renkli ve samimi bir giriş hazırlamak.

8) Alana dikkat çekici ögeler ekleyebilirsiniz.

Herkesin fotoğraf çekildiği karton alanlar için yaratıcı başka seçenekler de türetebilirsiniz. Sadece adlarınızın ve tarihin olduğu bir arka plan yerine, onların sizin için boomerang videolar çekebileceği tematik ve göz yanılmacalarının olduğu bir alan yaratabilirsiniz.

Evleniyor Musun?

Düğün Salonundan Kına Organizasyonuna,

Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

9) Pasta yemeden olur mu?

Düğündeki yiyecekler arasında hemen herkesin favorisi hiç kuşkusuz lezzetli pastalardır. Ancak gelecek pastanın görüntüsü ve organizasyona uyumu da son derece önemlidir. Hatta pastanız bayatsa ya da lezzetli değilse birçok kişi düğününüzü kötü hatırlayabilir. Bu nedenle mutlaka bütçenizde özel yapım pastalara yer açmalısınız. Dilim olarak ya da dev boyutlarda size özel butik pastalar tadarak eğlence için daha fazla enerji depolayabilirsiniz!

10) Unutulmaz bir çıkış yapın!

Uzaklaşırken bir sıcak hava balonuna binebileceğinizi söylemiştik. Ama ayaklarımız yere bassın derseniz, bir karnaval ortamı yaratabilirsiniz. Karnavalalrdaki geçişler gibi renkl, belki boyalı, kostümlü, bol çalgılı ve danslı bir çıkış yaparak giderken de herkesin hafızasında yer edinebilirsiniz.

görsel kaynak: pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

2018 Baharında Dekorasyonda Neler IN? Neler OUT?

2018 Baharında Dekorasyonda Neler IN? Neler OUT?

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Ufak Tefek Cinayetler

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Ufak Tefek Cinayetler