2019 Gelinlik Trendleri

2019 Gelinlik Trendleri

Her gelin güzeldir, ancak modaya uymak bazen en mutlu anında biraz daha farklı, ön planda olmanı ve dolayısı ile çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bu nedenle 2019 gelinlik modasının en trend parçalarını ve öne çıkan noktalarını değerli gelinler için derledik. Gelinlik modasında bu yıl neler değişiyor? En popüler gelinlik modelleri hangileri? Bu yazıda detaylı bir şekilde anlatacağız.

Her yıl değişen ve farklı kesimlerle, aksesuarlarla işlenen beyaz gelinliklerde genel olarak kabarık modeller ve aşırı gösterişli taşlara bu yıl rastlamayacağız.

Bilindiği üzere geçen sezon daha çok kumaş çiçeklerle bezeli ya da transparan kumaş üzerine işli gelinliklere rastlamıştık. Bu sene ise daha çok sade, star parçalarıyla öne çıkan ama daha çok gelinlerin duru güzelliğini vurgulayacak doğal kabarıklıkların ya da dümdüz kesimlerin vitrinlerde yer alacağı gelinliklere rastlanacak.

Tarzın ister bohem, ister klasik, ister minimal ve istersen modern olsun 2019 gelinlik önerilerinden esintileri elbette kendi zevkine göre birleştirerek harika görünümlere kavuşabilirsin. Dans pistine geçtiğinde herkesin sana büyülenmiş gibi bakmasını istiyorsan, görsel arşivimiz sana yol gösterecektir.

Evleniyor Musun?

Düğün Salonundan Kına Organizasyonuna, Evlilik Sürecinde Bütün İhtiyaçların Armut’ta!

Bu yıl, Meghan Markle’ın Sussex Düşesi unvanını aldığı gün giydiği gelinliğin tasarımcısının belirlediği çizgiler bir hayli ön planda tutuluyor.

Omzu ve boynu kapatan yakalar, hafif puf dantel kollar ve pırıltılar da gelinlik tasarımlarında yerini alıyor. Klasik hale gelen gelinlik trendlerinin bir kısmı hala kalırken kesinlikle yeni bir trendler ortaya çıktı. Edward esintili romantik kollar yeni elbiselerin birçoğunu salladı ve tasarımcılar gelinlerin gelinlik kıyafetleri içinde rahat etmesini istiyor. Bu nedenle tulumlar gelin gardırobunun neredeyse bir parçası oldu.

Markle Rüzgarı

Düşes stili ile kabarık gelinlikler geride kaldı. Şimdi esas olan gelinliğin doğal bir inişle ve sakin bir kesimle tamamlanması... Bu nedenle özellikle minimal detaylar ve naif kesimler seven gelinler omuzların etrafında düz kesimle biten dekolte vermeyen gelinlikleri seçebilirler. Bu kadar sade olmak istemem diyorsan, gelinliğine hareket katmak için daha farklı bir kesimle göbeği açık iki parçalı gelinlikler de tercihin olabilir.

Kurdele

2019’un star parçası ne diye sorsalar herhalde defilelerden çıkardığımız sonuçla kesinlikle kurdele derdik!

Gerek Türk gerekse yabancı tasarımcıların naif dokunuşlarında ve gösterişli star parçalarında illaki kurdele görebilirsiniz. Kurdele detayı genellikle sırt detayında ya da etek başlangıcında arkada belirerek düz etekli gelinliklere hareket kazandırıyor. Bunun yanı sıra, omuzlarda ve kemer kısmında da büyüklü küçüklü kurdelelere rastlamak bir hayli mümkün olacak. 2019 gelini olacaksan, sen de gelinliğine kurdele detayı eklemeyi düşünebilirsin.

Düğün Salonundan Kına Organizasyonuna, Evlilik Sürecinde Bütün İhtiyaçların Armut’ta!

Yüzlerce Organizasyon Firması Teklif Vermeye Hazır.

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

Geometrik Desen

Geometrik kesimler klasik gelinliklere meydan okuyor! Gelinlik desenlerinde kalp yakalar, yuvarlak kesimler bir hayli klasik hale gelmişti. Buna yeni bir alternatif olarak özgür geometrik desenler hem klasik etekli gelinliklere hem de tulumlara uyarlandı. Sade bir gelinliğin yakasında geometrik bir hareket tasarlayabileceğin gibi, işlemelerinde ya da kumaş dokusunda da geometrik desenlerin bulunduğu seçeneklere yöneltmek 2019 moda akımına ayak uydurmanı kolaylaştıracaktır.

Yakında Düğün Mü Var?

Düğün Salonundan Kına Organizasyonuna, Evlilik Sürecinde Bütün İhtiyaçların Armut’ta!

Yüzlerce Firma Teklif Vermeye Hazır.

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

Pırıltı

Bu kadar sade ve minimal çizgilerle ilerlemişken, ben ön planda olmak istiyorum diyen iddialı gelinler için de 2019, pırıltı akımını ön planda tutuyor. Işıltılı, dore katkılı ve parlak kumaşlı gelinliklerle bu sene ışıldayabilirsin. Bu elbette elegant bir görünüm için yoğun olmak yerine daha geometrik ve simetrik yerleşimlerle gelinliğe işlenirse harika kombiler yaratılabileceği düşüncesindeyiz.  Işıltılı bir gelinlik, seni dans pistinde bir anda abideleştirebilir!

Puf Kollar

2018 sonlarında kollardaki hareketleri zaten görmeye başlamıştık. Buna paralel olarak 2019’da da hareketli puf ya da karpuz kolları görmeye başlayacağız. Özellikle yenilik olarak bu puf kollar, tulum tarzı gelinliklere yönelecek gelinler için elbiselerini biraz daha özelleştirme görevini üstlenecek gibi duruyor. Bununla beraber, daha kısa ya da daha uzun kollarda transparan tül kollarda da puf yaratmak mümkün. Tam aksi olarak Meghan tarzı gelinliklerde de kollarınızla bir farklılık yaratarak gelinliğinizi sıradan bir görünümden sıyırabilirsiniz.

Bonus

Peki, bu sade gelinlikler nasıl daha ön plana çıkacak derseniz, özellikle tüyler ve şık tül detaylar gelinliğinizi süsleyen yan aksesuarlar olarak listenizde bulunabilir. Bununla beraber özellikle kısa elbiselerde yine tüy eklentisi nikah kıyafetiniz için de şık duracaktır. Duvak konusunda ise, elbette bilinen duvaklar yine gelinliklerde yer alacak. Ancak bunu kırmak isteyen gelinler için 2019’da renkli ve çiçeklerle süslü doğal taçlar gelinliklere hem renkli hem de özgün bir hava katacak.

Evleniyor Musun?

Düğün Salonundan Kına Organizasyonuna, Evlilik Sürecinde Bütün İhtiyaçların Armut’ta!


görseller: brides.com, pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

2018'de Zirvedeki Yerimizi Sağlamlaştırıp Yüzde 63 Büyüdük!

2018'de Zirvedeki Yerimizi Sağlamlaştırıp Yüzde 63 Büyüdük!

Ev Turu - Taş Örgülü Çiftlik Evi

Ev Turu - Taş Örgülü Çiftlik Evi