Çiçeği Burnunda Ünlülerin Gelinlikleri

Çiçeği Burnunda Ünlülerin Gelinlikleri

Son zamanlarda birçok ünlüyü beyazlar içerisinde gördük. Elbette her gelin gelinliğinde kendi tarzını yansıtır ancak modadan ya da geçmiş zamanların efsane star parçalarından da izler taşır. 2019 gelinlerine rehberlik etmesi için son zamanlarda evlenen ünlülerin gelinliklerini mercek altına aldık. Gelin onların tercihlerine yakından bakalım.

Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl

burcu kiratli gelinlik sinan akcil
burcu kiratli gelinlik

2019’un ilk düğün haberi magazin gündemini epey meşgul etmişti. Burcu Kıratlı’nın gelinliği alışılmışın epey dışında bambaşka bir tarza sahipti. Bilindiği üzere tül detaylar ve transparanlık özellikle yurtdışı kataloglarında ön sıralarda yer alıyor. Burcu Kıratlı da bu akıma uyarak mini, boncuk işlemeli ve tül ile transparanlık yaratan bir gelinlik seçmişti. Ayağına giydiği beyaz kısa botları ve saçındaki hafif aksesuarı ile doğal ve salaş bir görünüm elde etmişti. Ancak kendisinin bu gelinliği hem olumlu hem de olumsuz eleştirilse de bu stili taşıyabildiğini söylemek gerekir.

Ece Dağıstan - Fazıl Say

ece dagistan gelinlik
ece dagistan gelinlik

İki başarılı müzisyen de yine yurtdışında sade bir törenle evlenen ünlüler arasındaydı. Ece Dağıstan, sade törene uygun ve natürel güzelliğini ön plana taşıyan son derece sade ve asil bir nikah elbisesi tercih etmişti. Beyaz elbisenin omuz detayları ve valonları elbisenin hareketlenmesini sağlamış. Bu hareketliliği tamamlayan yırtmaçlı ayakkabıları ile son derece modaya uygun ve göz alıcı bir görünüm yakalamış. Asil bir gelin olarak da sade saç topuzunu süsleyen tüllü bir taç tercihi ile elbisesini gelinliğe dönüştüren star parçasını kullanmış. El çiçeği ve tacının uyumu ile de göz yormayan şık bir görünüm elde etmiş.Nikah elbisesi tercih edeceksen, ünlü müzisyenin moda zevkine güvenebilirsin.

Hazal Kaya ve Ali Atay

hazal kaya gelinlik

Dizilerde giydiği çeşitli gelinliklerden sonra gelinliği merak konusu olan Hazal Kaya, son derece hoş bir görüntüyle karşımıza çıktı ve yıla damgasını vuran gelinlerden olmayı başardı. 2019 gelinlik modasını anlattığımız yazımızda da yer aldığı üzere, Hazal Kaya son moda esintilerini taşıyordu. Meghan Markle stili omuz kesimi, sade ve doğal gelinliğini süsleyen tasarım duvağıyla bu senenin gelinlerine ilham verecek gibi duruyor.

Yakında Düğün Mü Var?

Düğün Salonundan Kına Organizasyonuna Aradığın Tüm Hizmetler Armut’ta!

Bensu Soral - Hakan Baş

bensu soral gelinlik

Güzeller güzeli Bensu Soral ne giyse yakışırdı ama onun gelinliği de son derece tarz ve şık bir tasarımdı. Balık model gelinlikteki dantel ve transparan detaylarla sırt dekoltesi oldukça güzel bir ahenk içerisindeydi. Omuzlarına ek olarak konmuş aplikeler de gelinliğin sıradan durmasını önlemişti. Sade saç ve şık takısıyla oldukça güzel bir gelinlikle karşımıza çıktı. Sen de eğer bu tarz bir gelinlik tecih edeceksen, star parçana önem vermelisin.

Alişan - Buse Varol

buse varol gelinlik

Geçen yılın sonlarına damga vuran bir diğer düğün de Alişan ve Buse Varol çiftininkiydi. Buse Varol da dantel kol modasına uyan gelinlerden biri olmuştu. Hafif kabarık olarak tercih ettiği bu sade gelinliği, kısa ve kabarık bir duvakla öne çıkarmış ve sade bir topuz tercih etmişti. Sen de bu tarzdaki bir gelinliği bu türlü bir duvakla hareketlendirebilirsin.

Cansu Tosun - Erkan Kolçak Köstendil

cansu tosun gelinlik

Cansu Tosun, dantel ve balık kesim bir gelinlik tercih etmişti. Pek çok yerde görülebilecek bu gelinliği süsleyen nokta ise, biraz daha Helenistik bir hava taşıyan saç, saç aksesuarları ve uzun sade duvağı olmuştu. Düğün konseptin bu şekildeyse, sen de bu tarz bir saç ve aksesuarlarla spor ve şık bir gelin olabilirsin.

Bengü - Selim Selimoğlu

bengü selimoğlu gelinlik

Bengü, prenses gelinlik tercihiyle tam bir prenses gibiydi. Aslında birçok gelinlikçide kolayca erişebileceğin bu gelinlikte saç tercihin oldukça önemli olacaktır. Yine düşük omuz modasına uyan Bengü'nün güzelliğini ortaya çıkaran, sade ve sıkı saç stili olmuş. Böylece Buse Varol'un gelin duvağına benzer ama ondan daha uzun bir duvak tercih ederek prenses kesime de uyum sağlamayı başarmış. Sade ve klasik seviyorsan, Bengü'yü örnek alabilirsin.

Burcu Esmersoy - Berk Suyabatmaz

burcu esmersoy gelinlik

Burcu Esmersoy da valon modasına uyan gelinlerdendi. Kat kat gelen düz inen kuyruklu etekleri ve gelinliğinin buna uygun hareketli kısmı son derece sade ve şık görünüyordu. Saçlarını da bu hareketliliğe uygun olarak yaptırmış ve aksesuar tercih etmemişti. Ancak şık ve hacimli el buketi, aksesuar olarak oldukça uyumluydu. Sade ve hareketli bir tarza sahipsen, Esmersoy'un gelinliği çıkış noktan olabilir.

İdil Fırat - Mert Fırat

idil fırat gelinlik

Bir hayli hızlı gelişen düğünde, sosyetenin gözde güzeli İdil Fırat'ın gelinlik tercihini herkes merakla beklemişti. Kendisi açık yaka, düşük omuzlu ve işlemeli düz bir gelinlik tercih ederek modaya uymuştu. Gelinliğin ışıltıları ön planda olduğu için sade bir duvak tercih eden Fırat'ın takıları da göze çarpan detaylar arasındaydı.

Evleniyor Musun?

Mutluluğa Giden Yolda İhtiyacın Olan Bütün Hizmetler Armut’ta!

Ferhan Şensoy - Cem Öget

ferhan şensoy gelinlik

Vintage geliniysen, Ferhan Şensoy'un tercihi tam sana göre olabilir. Güzel ve sade Ferhan Şensoy, önden yırtmaçlı, kat kesimli gelen bir gelinlik tercih etmişti. Sade ve salaş saçı, domuzlarındaki tül detaylarıyla herkesin beğenisini toplamıştı.

Emily Mahringer - Gürgen Öz

emily mahringer gelinlik

Kapalı yaka, sıfır kol, rahat duruş ve transparanlık nasıl bir arada olur dersen herhalde hemen Emily Mahringer'in gelinliğine göz atmalısın diyebiliriz. Sade ve içinde kolay hareket edilebilen bu gelinlik, gün boyu gelinlere aradıkları konforu sağlayabilir.

Özge Özder - Sinan Güleryüz

özge özder gelinlik

Özge Özder de transparan detaylı ve aplikelerle işli açık yakalı bir gelinlik tercih etmişti. Gelinliğinde çok farklı bir detay olmasa da ünlü oyuncunun tercih ettiği tül tacı herkesten tam not topladı. Bu star parçasıyla daha modern ve farklı olmayı yakaladığını söyleyebiliriz.

Can Bonomo - Öykü Karayel

öykü karayel gelinlik

Tarz ve sade bir gelinlik arıyorsan, hemen buraya bakmalısın! Hatırlarsan güzel oyuncu basit kesim bir gelinliği şık bir tasarımla hareketlendirerek yeniden yorumlamıştı. Toplanan detayları ve farklı etek kesimine uygun seçtiği geniş ve doğal el buketiyle oldukça doğal ve modern bir görünüm yakalamıştı.

Simge Fıstıkoğlu - Emre Tavukçuoğlu

simge fıstıkoğlu gelinlik

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu, omuzları boncuk işlemeli, hareketli ve yine modanın gelinlere biçtiği tarzda bir gelinlikle karşımıza çıktı. Ancak hacimli topuzu ve renkli buketiyle bu gelinliğin ne fazla öne çıkmasını ne de basit kalmasını önlemiş oldu. Bu tarz bir gelinlikte uzun duvak tercih edeceksen, Fıstıkoğlu'nun saçını da örnek alabilirsin.

Aslı Hüner - Savaş Fatih Yurtsever

aslı hüner gelinlik

Uzun kollu ve göğüs dekolteli bu gelinlik tercihi, genel itibariyle Prenses Kate'in gelinlik sitilini andırdı. Sen de bu tarz bir gelinlikte tarzına uygun değşiklikler yaparak özgür ve prenses kadar güzel görünebilirsin.

Ufukta Evlilik Mi Var?

Evlilik Yolunda İhtiyacın Olan Tüm Hizmetler Armut’ta!

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Seyahatlerden İlham Alan Evler: Berlin

Seyahatlerden İlham Alan Evler: Berlin

Boya Badana Rehberi - Boya Seçimi Nasıl Yapılır?

Boya Badana Rehberi - Boya Seçimi Nasıl Yapılır?