Seyahatlerden İlham Alan Evler: Berlin

Seyahatlerden İlham Alan Evler: Berlin

Berlin farklı şehir enerjisiyle, dünya başkentleri arasında hep farklı bir konumda. Kozmopolit yapısı, çok çeşitli kültürel etkinlikleri ve düzenli şehir yapısıyla hem tipik bir Alman şehri hem de gizemli bir başkent. Berlin, bilinen birçok şeye sahip: müzik, yemek, gastronomi, tarih ve tutku. Eski ile yeninin muhteşem karmasında buluşan Berlin bu kez ev stilimiz için ilham oluyor.



Berlin ruhunu evinizde hissetmek için öncelikli olarak minimal düşünün. “Az eşya, sofistike görünüm” mantığıyla ilerlersek; önemli olan ruhu olan eşyaları bir araya getirebilmek. Kişiselliğin ön planda olduğu Berlin stili evlerde işlevsel yan da unutulmuyor.

Evinde Yenilik Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan Duvar Kağıdına, Banyo Tadilatından Özel Mobilya Yapımına,

İhtiyacın Olan Her Şey Armut’ta!

berlin-ev-dekorasyon-modelleri
dekorasyon-grafiti

Bu stili salonunuzda ya da yatak odanızda uyguluyorsanız, beyaz rengin enerjisine inanın. Her ne kadar Berlin’deki evlerin tavanları yüksek, görünümleri ferahsa- bu uzunluğu ve genişliği seçtiğiniz boya rengiyle siz de yakalayabilirsiniz. Bu anlamda beyaz hem kurtarıcı hem de pek çok eşya ile kolay dekore edilebilecek bir renk.

berlin-ev-dekorasyonu

Do it yourself (kendin yap) akımının belki de en çok işlevsellik kazandığı şehirlerden biri Berlin. Şehrin bohem havası da bunu fazlasıyla destekliyor. Eski eşyalarınızı dönüştürebilir ya da yeniden kendiniz tasarlayabilirsiniz. Örneğin işe kendinizin tasarlayabileceği bir kitaplık ile başlayabilirsiniz. Berlin gibi kültür sanatla iç içe bir şehirde, salonların en önemli stil parçası kuşkusuz kitaplıklar.

Berlin denilince antika pazarlarından bahsetmemek olmaz. Şehrin en büyük pazarı tam da eski Doğu-Batı Berlin sınırında, tarihi bir noktada konumlanan Mauerpark. Yaz aylarında özellikle çeşitli konserler ve aktivitelerle daha da canlılık kazanıyor. Pazar günleri açık olan Mauerpark kıyafetten objelere, ev dekorasyon ürünlerinden mobilyalara pek çok seçenek sunuyor. Diğer alternatif pazarlar ise Arkonaplatz ve Boxhagener Platz.

ev-dekorasyon-örnekleri

Tadilat ve Dekorasyon Alanında İhtiyacın Olan Bütün Hizmetler Armut’ta!

Hemen Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç

Amsterdam kadar olmasa da Berlin’de de bisiklet kullanımı fazlasıyla yaygın. Toplu taşıma ile birlikte sıklıkla tercih edilen ulaşım araçlarından biri.  Şehrin bu hızlı ulaşım aracı da salonların arzu nesnesine dönüşüyor. Pek çok Berlin evinde karşılaşabileceğiniz bu stil, bir kez daha Berlin’deki bisikletli hayat vurgusunu gözler önüne seriyor.

berlin cafe dekorasyon

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Masaj ve Masaj Terapisi Hakkında Bilmen Gereken Her Şey

Masaj ve Masaj Terapisi Hakkında Bilmen Gereken Her Şey

Çiçeği Burnunda Ünlülerin Gelinlikleri

Çiçeği Burnunda Ünlülerin Gelinlikleri