Hazeran İşleme ile Mobilyalarını Yeniden Yarat

Hazeran İşleme ile Mobilyalarını Yeniden Yarat

Son zamanların yükselen trendlerinden biri olan hazeran, geleneksel örme sanatlarından biridir. Genellikle etnik ve bohem dekorları sevenlerin tercih ettiği bu tasarımlar pek çok mobilyaya uyarlanabilmekte. Doğal ve nostaljik bir görünüme sahip olan hazeran işlemeli mobilyaları, özellikle yazlık evlerde çıkça görmek mümkün. Havaların da ısınmasıyla beraber ev dekorasyonunu hazeran işleme ile yeniden tasarlayabilir ve evine estetik bir görünüş katabilirsin. Birbirinden farklı hazeran işlemeli mobilya tasarımlarını senin için bir araya getirdik. 

Yazın En Popüler 10 Dekorasyon Trendi

Küçük Oturma Odaları İçin Dekorasyon Önerileri

Eskiyle Yeninin Etkileyici Uyumu: Belçika Tarzı Dekorasyon

https://armut.com/?utm_source=blog&utm_medium=organic
hazeran-berjer-modelleri

Tekli Koltuk ve Berjerler

Hazeran işlemeli tekli koltukları, evinin en çok güneş alan köşesine koyarak kendine güzel bir dinlenme alanı oluşturabilirsin. Bir eline soğuk içeceğini diğer eline dergini alarak, küçük bir güneş banyosu eşliğinde keyifli bir akşamüstü geçirmek tamamıyla senin elinde. Hasır detaylı avizeler ve köşelere koyacağın benzer renkteki yapay çiçekler ile bu alan tamamen bohem ve egzotik bir havayı yansıtacaktır. 

orta-sehpa

Orta Sehpalar

Orta sehpalar salonun en dikkat çekici mobilyalarından biridir. Üzerinde pek çok dekoratif ürünü bulunduran bu sehpalar, aynı zamanda oldukça göz önündedir. İster deri ister kahverengi süet koltuklarınla takım haline getirebileceğin bu sehpalar, salonunun gözde parçası haline gelecektir. Seçeceğin hasır kilimler ile salonda uyumu yakalamak senin elinde!

bufe-hazeran-mobilyalar

Büfeler

Özel davetler ve yemeklerde kullanabileceğin kadehleri salondaki büfende sergileyebilirsin. Bu sayede hazırlayacağın özel sofralarda ihtiyacın olan her şeyi aynı dolapta bulabileceksin. Eğer salonunda modern hava ağır basıyorsa hazeran işlemeleri koyu renklerde tercih edebilir ve salonunda uyumu yakalayabilirsin. 

hazeran-mutfak-dolabi

Mutfak Dolapları

Mutfağında, klasik tabakların haricinde çok değer verdiğin parçalar olduğunu tahmin edebiliyoruz. Bunlara ayrı bir dolap ayırman, bu özel parçaların hasar görme olasılığını en aza indirecektir. Bu özel parçalarını, hazeran işlemeli mutfak dolabında muhafaza edebilir ve ihtiyacın olduğunda kolaylıkla onlara ulaşabilirsin. 

hazeran-komodin-modelleri

Komodinler

Başucunda kitabını ve su bardağını koyabileceğin bir komodine sahip olmak işleri kolaylaştırabiliyor. Hazeran işlemeli bu minik komodinler, yatak örtülerinle beraber çok güzel bir renk uyumu yakalayarak kişisel birkaç eşyana da ev sahipliği yapabilecek. Alt tarafın içine de rahatlıkla özel ve kişisel eşyalarını koyabilirsin.

hazeran-yatak-başlıkları

Yatak Başlıkları

Klasik düz renk yatak başlıkları yerine seçebileceğin hazeran işlemeli tasarımlar yatak odana farklı bir görünüm katacaktır. Halı, perde ve gardırobunun renkleriyle ton sür ton bir uyum yakalamak istersen de bu sayede mümkün olacaktır.

hazeran-paravanlar

Paravanlar

Misafir odasına ya da yatak odana koyabileceğin bu paravanlar giyinirken sana rahatlık sağlayacaktır. Misafirlerinin de rahatlıkla kullanabileceği bu paravanlar özel alanını ayırmada oldukça kullanışlı. Ortalıkta kalan kıyafetlerini paravan üzerine de asabilmen, dağınıklıktan kurtulmana yardımcı olacaktır. Bütün işlevinin yanında hazeran paravan evinin yıldız dekor parçası olacaktır.

hazeran-işlemeli-raflar

Raflar

İster banyonda ister yatak odanda kullanabileceğin hazeran işlemeli bu raflara; yüz kremlerini, vücut spreylerini ve parfümlerini koyabilirsin. Bu tarz modern tasarımlarla pek çok eşyanı raflarında sergileyebilirsin. Bu raflar bulunduğu yere estetik hava katarak, etrafta dağınıklık olmasını önleyecektir.

 Görseller: Pinterest

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Banyoda Yetiştirmeye Uygun 7 Bitki

Banyoda Yetiştirmeye Uygun 7 Bitki

Eğlenceli Bir Hafta Sonu Etkinliği: Evde Slime Yapımı

Eğlenceli Bir Hafta Sonu Etkinliği: Evde Slime Yapımı