Dekorasyonda Kadife Kullanımı

Dekorasyonda Kadife Kullanımı

Bulunduğu ortamı sıcak ve samimi bir havaya sokabilme özelliğine sahip olan kadife, son zamanların önde gelen dekorasyon trendleri arasında yer alıyor. Koltuktan berjere, sandalyeden yastığa pek çok eşyada kullanabilen kadifenin pek çok rengi bulunuyor. Evin hâkim rengine ve tarzına uyabilecek olan bu renklerde seçimi yapmak tamamen senin zevkine kalmış. Evde bütünlüğü sağlarken aynı zamanda bulunduğu ortama renk katacak dekorasyon önerilerini senin için derledik. 

Hazeran İşleme ile Mobilyalarını Yeniden Yarat

Küçük Oturma Odaları İçin Dekorasyon Önerileri

Eskiyle Yeninin Etkileyici Uyumu: Belçika Tarzı Dekorasyon

kadife-pembe-berjer

Berjerlerde Kadife Tercihi

Yumuşak ve rahat bir ortam yaratmak için berjerde kadife tercihi yapmak oldukça tavsiye edilen bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Salondaki hâkim renge göre yapabileceğin bu tercihte soft renkler kullanman, ortamın enerjisine hoş bir hava katabiliyor. Salonun istediğin köşesine koyabileceğin kadife berjerler hem ufak bir mola alanı hem de rahat bir dinlenme köşesi olarak değerlendirilebiliyor. 

yemek-takimi-kadife

Sandalyelerde Kadife Detayı

Duvar ve halı renkleriyle uyumlu olarak seçebileceğin kadife detayının sandalyelerde kullanımı son zamanların en popüler trendleri arasında yer alıyor. Elegant bir görünüm tercih ediyorsan, koyu tonlardaki renklere yönelmen seni asla yanıltmayacaktır. Herhangi bir leke veya kirde temizlemesi seni daha çok yoracak olsa da görünüm olarak istediğin enerjiyi sana fazlasıyla verecektir. 

kadife-yastik

Kadife Yastıklar

Çeşitli tarzda ve işlemede bulabileceğin yastıkları salonunda temaya göre seçebilmen oldukça mümkün. İster yazılı ister hayvan detaylı olarak alabileceğin bu yastıklar, dekoratif açıdan oldukça güçlü bir etkiye sahip. Kadife koltuklarla da takım yapabileceğin bu yastıklar gözü yormadan, güzel bir dekoratif etki yaratabiliyor. 

oturma-grubu

Kadife Oturma Grupları

Rahatlık ve sıcaklığın temsilcisi olan kadife oturma grupları, pek çok renk ve büyüklükte bulunabiliyor. Oldukça rahat ve yumuşak olan bu oturma grupları salonun dekor anlamında da ön plana çıkmasını sağlıyor. İster yuvarlak ister kare yastıkları da ekleyebileceğin bu koltuklar rahatına düşkünlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.

Görseller: Pinterest

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

2021 Sonbahar Dekorasyon Trendleri

2021 Sonbahar Dekorasyon Trendleri

Çocuklar İçin Hazine Avı Hazırlama Önerileri

Çocuklar İçin Hazine Avı Hazırlama Önerileri