Çiftler İçin Evde Romantik Buluşma Önerileri

Çiftler İçin Evde Romantik Buluşma Önerileri

Hem kendi hem de çevremizdekilerin sağlığını korumak adına günümüzü evlerimizde geçirdiğimiz bu dönemde bazı şeyleri özlemiş olabilirsin. Bunlardan biri de sevdiğin kişi ile keyifli zaman geçirmek olabilir.  Ancak zamanınızı evde geçiriyor olmanız romantik ve eğlenceli anılar oluşturmanıza engel değil. Bu süreci evde geçiren çiftler için istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz romantik buluşma önerilerini derledik.

Psikoloğumuz Anlatıyor: Neden Evde Kalamıyoruz? >

Evde Meditasyon Rehberi >

Hangi Burç Evde Nasıl Zaman Geçirir? >

Size Özel Kahve Tarifleri Oluşturun

Sevdiğiniz insanla dışarıda sıcak bir kahve içmek uzun süreyi evde geçiren çiftler için özleniyor olsa gerek. Ancak dışarı çıkamıyor olmanız evde kahve keyfi yapmanız için engel değil. Belki de favori kahvecinizden aldığınız her zamanki sipariş ile birebir olmayabilir, ancak evde kendi tariflerinizi oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz aromayı vermek için kuruyemişlerden, baharatlardan, bal gibi şekerli besinlerden faydalanabilirsiniz.

evde-date-önerileri-kahve

Açık Hava Sineması

Partnerin ile takip ettiğiniz bir diziyi veya hep izlemek istediğiniz bir filmi izlemek için harika bir zaman. Ancak evde olmanın avantajını da kullanarak yaratıcı izleme alanları oluşturabilirsiniz. Eğer bir balkonun varsa akşamüstüne özel bir dekorasyon ile atıştırmalıklarını da hazırlayıp açık hava sineması atmosferi oluşturabilirsin. Veya evdeki battaniyeleri de kullanarak bir çadır oluşturmak ve film izlerken eğlenmek de mümkün.

evde-date-önerileri-sinema
evde-date-önerileri-sinema

Kendi Tarifinizi Yaratın

Yemek yapmak evdeki herkesin görevidir. Ancak yemeği beraber yapmak işi kat be kat eğlenceli kılar. Dilersen yapmayı ve yemeyi en çok sevdiğiniz yemeğin tarifini değiştirin veya sıfırdan bir tarif yazın. İkinizin de sevdiği malzemeleri barındıracak bu tarifte cesur olmaktan kaçınmayın. Eğer başarılı bulursanız bundan sonra da hep yapacağınız size özel bir tarifiniz olacaktır!

evde-date-önerileri-yemek-yapmak

Hayal Kurmak Her Yerde Mümkün

Beraber yapmak istediğiniz etkinlikler, gitmek istediğiniz festivaller, ziyaret etmek istediğiniz ülkeler varsa hayalini kurmanın tam zamanı. Evde kaldığımız bu dönemde kesin bir tarih ile günleri belirli bir tatil planı oluşturmak riskli olabilir. Ancak yapacağınız veya gideceğiniz etkinliklere dair güvenli günler gelene dek hayal kurabilirsiniz. Örneğin bir harita üzerinden plan kurabilir, denemek istediğiniz yiyecekleri not edebilirsiniz. Zamanı geldiğinde de daha önceden belirlediğiniz bu maddeleri sadece gerçeğe uygun planlamak kalır!

evde-date-önerileri-seyahat-hayali

Kutu Oyunları ile Birbirinize Meydan Okuyun

Hem eğlencenin hem de rekabetin aynı anda yaşandığı kutu oyunları ile keyifli bir akşam geçirebilirsin. Kelime oyunları, hikâye oluşturma oyunları, zamana karşı yapılan yarışlar gibi pek çok farklı konseptteki kutu oyunlarını oynayabilirsiniz. Eğer elinizde herhangi bir oyun yoksa her ikiniz de telefonlarınızdan uygulama indirerek eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

evde-date-önerileri-satranç

Karaoke Gecesinde Şarkılar Sizden

Her çiftin bir şarkısı vardır. Bu şarkıyı partnerinle beraber söylemeye var mısın? Dilersen internet ortamında bulunan pek çok karaoke uygulamasından, dilersen de kendi enstrümanlarınız ile evde mini bir konser verebilirsiniz. Hatta işe eğlence katmak için farklı şarkıları birleştirebilir veya enstrüman üzerinden kendi şarkı sözlerinizi yazmayı deneyebilirsiniz.

evde-date-önerileri-şarkı-söylemek

Birbirinize El Yapımı Hediyeler Tasarlayın

Eğer evde geçirecek çok zamanın ve biraz da heyecanın varsa bunu yaratıcılık ile birleştirebilirsin. Evde bulunan herhangi hobi malzemelerini kullanarak birbirinize hediyeler tasarlayabilirsiniz. Kumaşlardan yama yapabilir, suluboya ile ayraç boyayabilir, bir şeyler örmeyi deneyebilirsiniz. Hem zaman geçirmenizi hem de tatlı birer hediyeye sahip olmanızı sağlayacak bu yöntem ile çok güzel anılar da edinmiş olacaksın.

evde-date-önerileri-el-yapımı-hediye

Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım

Güzel bir yemeğin ardından gelen tatlı keyfini yaşamak istiyorsanız mutfağa beraber girebilirsiniz. Uzun zamandır canınızın çektiği o tatlıyı beraber yapmanın tam zamanı. Kolları sıvayın ve pek çok farklı şekilde süsleyebileceğiniz tatlınıza başlayın. Dilerseniz sevdiğiniz bir tatlıyı yapabilir veya kendi tarifinizi yaratabilirsiniz.

evde-date-önerileri-tatlı-yapımı

Bir Dans Öğrenin

Evde geçirdiğimiz bu süreçte hareketli kalmak önemli. İşe eğlenceyi de dahil etmek istiyorsanız bir dans rutini öğrenebilirsiniz. Bu sevdiğiniz bir parçaya veya özel bir yöreye ait geleneksel oyun olabilir. Gerekli eğitim ve çalışma videolarını internetten bulabileceğin gibi kendi figürlerin ile de bir dans oluşturabilirsin.

evde-date-önerileri-dans

Görsel kaynak: pinterest, mossymeadowfarm, newsweek, womenshealthmag, pixabay

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Çamaşır Makinesi Temizliğinin Püf Noktaları Nelerdir?

Çamaşır Makinesi Temizliğinin Püf Noktaları Nelerdir?

Evde Meditasyon Rehberi

Evde Meditasyon Rehberi