Hangi Burç Evde Nasıl Zaman Geçirir?

Hangi Burç Evde Nasıl Zaman Geçirir?

Koronavirüs sebebiyle hepimiz zor günlerden geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz durum düşünüldüğünde kimse bu süreçten memnun olmasa da evde geçirdiğimiz bu dönemi kendimiz ve çevremizdekiler açısından verimli bir zamana çevirmek mümkün. Konu evde kalmaya geldiğinde belki de birçoğumuz bu konuda daha sabırlı ve üretken olabiliyoruz. Bununla birlikte, en evcimen olanlarımız bile birkaç günün ardından evde ne yapacağım karmaşasına girmiş durumda olabilir. Hava durumu, hastalıklar ve yaşadığımız gib benzeri görülmemiş durumlar karşısında evde olmak zorundayken Zodyak işaretlerine göre bu durumla nasıl başa çıkabiliriz diye düşünerek biraz da eğlenceli bir yazı yayınlamak istedik :)


Evde Vakit Geçirme Rehberi >

Psikoloğumuz Anlatıyor: Neden Evde Kalamıyoruz? >


Evde Konforlu Bir Çalışma Alanı Nasıl Yaratılır? >

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Yaptığın Görevlere Dikkat Et

Zihnin genellikle başka bir yerdedir, ancak evdeyken, arka plana attığın, gerçekleştiremediğin şeylerle başa çıkmak için en iyi zaman. Genellikle sıradan (ama yine de önemli) işlerini ertelersin, çünkü her zaman dikkatine ve zihinsel kapasitene daha değer veren bir şey bulabilirsin. Evde kaldığın bu dönemde, dikkatini dağıtacak şeyler normalden çok daha az olacaktır, bu yüzden ertelediğin ya da gerçekleştirmek istediğin her şeyi başarabilirsin.

çalışma-masası-evden-çalışmak

Balık (19 Şubat - 20 Mart): Yaratıcı Enerjini Somutlaştır

İçinde var olan miktarda aktiviteyi yaşama eğilimindesin. Bu mutlaka üzerinde çalışılması gereken bir fiziksel enerji değil, meşgul olması gereken zihinsel ve yaratıcı enerji anlamına da geliyor. Dünya, zamanını istediğinden daha sık talep ediyor gibi görünüyor olabilir, peki neden bu zamanı yaratıcılığını somut bir şeye dönüştürmek için kullanmıyorsun? İster bir şiir, ister şarkı, ister başlamak istediğin ama hiç uğraşmadığın başka bir yaratıcı proje olsun, bu senin aklındaki şeye başlamak için her zamankinden daha iyi bir zaman dilimi.

kitap-okumak-yazı-yazmak

Koç (21 Mart - 19 Nisan): Köpürene Kadar Temizlik

Evde sıkışıp kalmanın senin için mutlak bir sürünceme olduğu bilinen bir gerçek, ama bu zihninden sıkılman gerektiği anlamına gelmiyor. Dışarı çıkıp normalde hoşuna giden şeyleri yapamıyorsan, evini yukarıdan aşağıya temizlemek için bu zamanı kullan. Diğerleri bunu eğlence konusunda eksik bulabilirken, seçtiğin herhangi bir şeye nasıl heyecan getireceğini sen zaten çok iyi biliyorsun. Ayrıca, her ne pahasına olursa olsun can sıkıntısından kaçınma isteğin, mazeret yerine her şeyi halledeceğin anlamına gelir.

temizlik-hijyen-koc-burcu

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): Mümkün Olan En İyi Şekilde Rahatla ve Gevşe

Haydi gerçekçi olalım, bu evde sıkışıp kalmak değil aslında senin için düpedüz bir rüya! Şahane bir kitabın, rahat bir koltuğun veya atıştırmalıkların yanında olduktan sonra başka neye ihtiyacın olabilir ki? Tüm dinlendirici aktivitelere katılmak için zaman ayır ve senin için yeni olan her şeye daha fazla dikkatini ver. Şimdi senin zamanın!

evde-film-izlemek-boga-burcu

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): En İyi Film Maratonuna Sahip Ol

Zihnin her zaman bildiğin şeylere yeni bakış açıları ve yeni açılar aramaktadır. Başkalarının tek boyutlu olarak gördüğü bir şeyin alıp taşıdığı tüm nüansları gösterme yeteneğine sahipsin. Bütün gün evde kapalı kalırsan sosyal isteklerinin sınırlı olduğunu hissedebilirsin, o zaman neden tüm favori filmlerinle bir film maratonuna başlamayasın ki? Tüm filmleri bitirmek için bol bol zamanın var ve bir tanesini bitirdiğinde, arkadaşlarına en son teorilerini ve daha önce kaçırdığın küçük ayrıntıları anlatabilirsin.

evde-film-izlemek-ikizler

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Kendine Bakmak İçin Zaman Yarat

İyi olduğundan ve yapabileceğin bir şey olup olmadığından emin olmak için sürekli olarak başkalarını kontrol edeceğini zaten biliyorsun. Sevdiklerini kontrol etmeye alışkın olduğundan, yardım edemeyeceğini bilsen de endişelenirsin. Yine de, içeride kalmak için biraz zaman harcaman gerekiyorsa, kendin için sık sık yapmadığın etkinliklere dalmak için zaman ayır. Bu senin için tam bir öz bakım zamanı, bu yüzden en sevdiğin yemekleri pişir, en sevdiğin programları izle, kanepede kıvrıl ve çok fazla stres yapmamaya çalış.

yemek-yapmak-ikizler-burcu

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Kendini Şımart

Sık sık başkalarının etrafında olmaya alışkın olduğun göz önüne alındığında, evde sıkışıp kalmak can sıkıcı ve adil değilmiş gibi hissettirebilir. Bununla birlikte, bu konuda yanıltıcı olmak yerine, çevrendekileri şımartmaya çalış. Kendinin de ilgiyi hak ettiğini biliyorsun, şimdi bunu geçici bir spa günü veya küçük ölçekli bir fotoğraf çekimi ile uygulamaya koymanın zamanı geldi. İçine kapanmak senin için yorucu olabilir, ancak kendi değerini bilmek veya iyi vakit geçirmek için başkalarının etrafında olmak zorunda değilsin.

evde-fotoğraf-çekimi-aslan-burcu

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Yeni Bir Projeye Yatırım Yap

Diğerleri bu zamanı kendi kendini arındırmak veya kendi üzerine çalışmak için kullanabilirken, bu çözümler senin için işe yaramıyor. Sen zaten evde kapalı kalsan da kalmasan da, her zaman bunları yapıyorsun. Ortalama verimliliğini azaltmak zorunda kalmanın stresinden ziyade, üstleneceğin yeni bir proje veya hobi bul. Youtube videoları ve diğer web siteleri yeni projelerle doludur. Yeni bir meydan okumaya girmeyi seveceksin!

hobi-edinmek-basak-burcu

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Sosyal Medya Yoluyla Sevdiklerinle Bağlantıda Kal

Arkadaşlarınla ve ailenle dışarı çıkamıyorsan, bir sonraki en iyi seçeneğin sosyal medya aracılığıyla onlarla bağlantı kurmak olabilir. Sosyal medyayı kullanarak, yaşanan bu sürecin zaman zaman sıkıcı ama bir taraftan da eğlenceli taraflarını sevdiklerinle paylaşabilirsin. Dış dünyaya bağlı olduğunu hissettiğin sürece, senin için bir süre evde kapalı olmak senin için sorun olmayacaktır.

sevdiklerinle-bağlantıda-kal

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Fiziksel Enerjini Açığa Çıkar

Çoğu akrep burcu tipik olarak yalnız olmayı tercih ettiği için bir süre evde olmanın senin için ideal olduğunu varsayabiliriz. Başka bir seçeneğin olmadığı için değil, bu dönemi senin istediğini düşünmen bu süreci güzelleştirebilir. Dikkatini dağıtmanın en iyi yolu, enerjini dışarı atmanın yolunu fiziksel olarak bulmaktır. Sınırlı veya tuzağa düşmüş hissetme fikrinden nefret edebilirsin. İster yoğun yeni bir rutinle egzersiz yap, ister düzinelerce yeni görevle meşgul ol, evde geçirdiğin vakti kolaylaştırmak için kendini aktif hissettiğin işlerle ilgilenmelisin.

evde-fiziksel-egzersiz-akrep-burcu

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Evde Seyahat Videoları / Belgeselleri İzle

Bir yay burcu için evine hapsolmuş olmak bir kabus, ama yine de sen en iyisini yapabilirsin. Dış dünyada olamıyorsan, evde kendine bir atmosfer yaratabilirsin. Gittiğin, gitmek istediğin yerleri gezmek ve keşfetmek için başkalarının YouTube videolarını izleyebilirsin. Biraz kıskanç olabilirsin, ama sana gelecek planların için fikir verebilir ve biraz daha az sıkılmış hissetmeni sağlayabilir. Her zaman hareket halinde kalmak yerine durduğunda ve kendine zaman ayırdığında kendinle ilgili ortaya çıkan yeni şeyleri bulmak da seni şaşırtabilir.

evde-vakit-geçirmek-yay-burcu

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Kendini Meşgul Etmek için Küçük Görevler Planla

Yalnız çalışmayı önemsemesen de, genellikle programa göre gitmeyi tercih edersin. Evde kalmak planının bir parçası değilse, bu durum seni kışkırtabilir ve işler normale dönene kadar gergin olmana sebep olabilir. Zihnini dinginleştirmek için ve üretken hissetmeni sağlamak için, mümkün olduğunca çok sayıda küçük görev yaratmaya çalış. Her zaman biraz rötuş yaparak yeni bir proje bulabilirsin, ancak bunu yaptıktan sonra, çok ihtiyaç duyulan dinlenme zamanını da kendine tanımaya çalış. Mola vermek iyidir ve rahatlamak için kendine zaman tanırsan, avantaj elde edebilirsin.

kendini-meşgul-et-oglak-burcu

görsel kaynak: pinterest, outsideonline, roomfortuesday, theinspiredhome, clvlifestyle




TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Yiyecekler Uzun Süre Bozulmadan Nasıl Saklanır?

Yiyecekler Uzun Süre Bozulmadan Nasıl Saklanır?

Evde Sizi Hasta Edebilecek Şeyler Nelerdir?

Evde Sizi Hasta Edebilecek Şeyler Nelerdir?