Yeni İşe Başlayanlara Alınacak Hediye Önerileri

Yeni İşe Başlayanlara Alınacak Hediye Önerileri

İnsanlar hayatlarında bazı dönüm anları yaşarlar, bunlardan birisi de yeni işe girmektir. Yeni işe giren birisi yeni ortama alışma, kendisini kanıtlama baskısı gibi sebeplerle stres altında olabilir ve bu zamanlarda yalnız hissedebilir. Yeni işe başlayana hediye almak arkadaşına yanında olduğunu göstermenin en güzel yollarından birisi. Bu yazımızda senin için yeni iş hediyesi fikirlerini topladık.

Kendin Yap: Hediye Paketi Yapımı

Çalışma Masası Düzenleme İçin Öneriler

Herkes İçin Farklı Ev Hediyesi Fikirleri

Çiçek

Çiçek klasik bir hediye gibi duyulsa da her zaman görüntüsü ve kokusuyla insanları mutlu eder. Bazı insanların sevdikleri belli tip çiçekler vardır, orkide, papatya, gül gibi. Eğer arkadaşının en sevdiği çiçeği biliyorsan onun için güzel bir demet hazırlatabilirsin. Bilmiyorsan da bazı çiçeklerin özel anlamları olduğunu hatırlayıp arkadaşına nasıl bir mesaj vermek istediğine göre karar verebilirsin. Örneğin yeni iş hediyesi aldığın kişi sevgilinse ona kırmızı güllerden bir buket hazırlayarak ona özel olduğunu ve onu sevdiğini hatırlatabilirsin. Papatya bereket anlamına gelen bir çiçek, arkadaşının bu attığı kariyer adımının ona bereket getirmesini istiyorsan ona papatya alabilirsin. Aynı şekilde saksıda alabileceğin bitkiler arasında gelen para ağacını da yine arkadaşına bolluk getirmesini isteyerek hediye alabilirsin.     

yeni-ise-baslayanlara-hediye-fikirleri

Masasına Koyabileceği Bir Hediye

Yeni iş hayırlı olsun hediyesi alacağın zaman bu hediyenin iş ile ilgili olmasına önem verebilirsin. İşini yaparken de sıklıkla gözünün önünde duracak bir hediye alırsan arkadaşın stresli bir anında onu görüp seni ve desteğini hatırlayabilir. Bunun için mousepad, kalemlik, isimlik gibi masasına koyabileceği hediyeleri düşünebilirsin. İş yerinde ona verilen masayı kişiselleştirmesinde bu şekilde ona yardım ederek sevdiği bir düzene sahip olmasını sağlayabilirsin. Bunlar dışında masa başında çok vakit geçireceği bir işe girdiğini biliyorsan laptop yükseltici gibi bir hediye alabilirsin. Bu hediye ona hem onun sağlığını düşündüğünü hatırlatacak hem de masasındaki bir ihtiyacını karşılayacak.

ofis-masasi-icin-hediye

Hediye Kutusu

Eğer tek bir hediye almak yeterli gelmiyorsa yeni iş kutlama mesajını iletmek için bir hediye kutusu alabilirsin. İçinde kupa, çerçeve, kalem gibi kombinasyonlar olan bu kutuları tercih ederek arkadaşına özel tasarımlarda da hediyeler yaratabilirsin. Arkadaşının ofiste neye en çok ihtiyaç duyduğuna karar verip termos, ajanda, kupa, kalem, çerçeve gibi çeşitli ürünlerden kombinasyonlar yapıp, bu hediye kutuları sayesinde birbirine uyumlu olacak şekilde çoklu hediyeler alabilirsin.

ise-girenlere-hediye-kutusu-fikirleri

Etkinlik Bileti

Yeni iş kutlaması için hediye alarak arkadaşının yanında olduğunu gösterirken aynı zamanda birlikte kaliteli vakit geçirmek de isteyebilirsin. Böyle bir fikrin varsa arkadaşına tiyatro, sinema, konser gibi organizasyonlara bir etkinlik bileti almayı düşünebilirsin. Böylece hem onu işe giriş sürecindeki stresinden uzaklaştırabilirsin hem de beraber güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Belki etkinlikten önce onu en sevdiği restoranda bir yemeğe de çıkarabilirsin.

yeni-ise-girene-etkinlik-bileti

Görsel Kaynaklar: pinterest.com, pexels.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

En Faydalı İngilizce Geliştirme Yöntemleri

En Faydalı İngilizce Geliştirme Yöntemleri

Tasarımcılara Göre 2023'ün 6 Trend Rengi

Tasarımcılara Göre 2023'ün 6 Trend Rengi