Yaratıcı Evlilik Teklifi Organizasyonları

Yaratıcı Evlilik Teklifi Organizasyonları

Hayatımızın dönüm noktaları olan bazı anlar vardır. Bu anları asla unutmayız ve hayatımızda belirleyici rol oynarlar. Sevdiğimiz insanla hayatlarımızı bağlayan evlilik teklifi de bu anlardan biridir. Bu değerli ve unutulmaz günü en güzel şekilde kurgulamak senin elinde. Hayatın boyunca hatırlayacağın bu teklif için sana kendi ilişkine göre kişiselleştirebileceğin yaratıcı fikir önerilerimiz var.

Doğum Günü Partisi Organizasyonu Nasıl Planlanır? >

Evliliğe Giden Yolda Her Adımını Planladın Mı? >

Düğün Hazırlığında Olanlar İçin 7 Önemli Tavsiye >

Hazine Avı Tasarla

Partnerinle bir yerde buluşmak üzere anlaşıp ona önceden bir hazine avı oluşturabilirsin. Adım adım bulmacaları çözerek ona evlilik teklifi edeceğin yere partnerinin gelmesini sağlayabilirsin. Her bir bilmecede ilişkinizle ilgili bulmacalar da yerleştirirsen duygularınızı tazeleyecek bir deneyim olabilir. Bulmacaların sonunda da evlilik teklifini ederek hazine olarak ikinizin bağını temsil eden yüzüğü ona verebilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-hazine-avı

Hikayenizde Bir Ayraç

Kendi hikayenizi yazdığınız bu hayatta evlilik teklifi edeceğin yüzüğü bir kitap ayracı olarak kullanabilirsin. Sizi anlattığını düşündüğün veya partnerinin sevdiği bir kitabın içine yerleştirebilir, kitabı partnerine hediye edip yüzüğü bulmasını bekleyebilirsin. Veya güncel olarak okuduğu bir kitabın içerisine yerleştirmeyi de deneyebilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi
yaratıcı-evlilik-teklifi-kitap-ayracı

En Sevdiğiniz Filmi Düzenle

Mutlaka beraber izlemeyi sevdiğiniz dizi veya filmler vardır. Veya gelmesini heyecanla beklediğiniz yeni yapımlar… Sinemada bir sürpriz olarak filmin öncesindeki reklam sırasında gösterilmesi adına ilişkinizi anlatan veya evlilik teklifine dair bir video hazırlayabilirsin. Böylece bir adım daha ileriye taşıyacağınız ilişkinizin fragmanını da yayımlamış olursun.

yaratıcı-evlilik-teklifi-sinema

Kutu Oyunu Tasarla

Adım adım ilerleyen bir oyunda beklenmedik bir anda evlilik teklifi edebilirsin. Örneğin partnerinin de bulunduğu bir arkadaş grubunda sevdiğiniz bir kutu oyununu oynarken görev kartlarından birini partnerine gelecek şekilde bir dizilim gerçekleştirebilirsin. Ve bu kartta da evlilik teklifine dair güzel sözlerini yazarak partnerini şaşırtabilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-kutu-oyunu

Keyifli Bir Yürüyüşe Çıkın

Şehrin veya bir parkın içinde güzel bir yürüyüş güzergahı belirle. Bu güzergâh üzerinde ilişkinizde size geçmişi ve hoş anılarınızı anımsatacak noktaları da kullanabilirsin. Partnerinle yürüyüşe uygun bir günde yürüyüşe çıkın, güzergahın en beğendiğin kilit konumunda ise partnerinin beklemediği bir organizasyonla veya sade bir şekilde evlilik teklifi edebilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-yürüyüş

Su Altı Dünyasının Büyüsünü Kullan

Dünya okyanus ve denizlerinde yetişen çeşitli balıkların bir arada bulunduğu, resmen suyun altında yürüyebildiğin su altı dünyasında bu atmosferden faydalanabilirsin. Gerçek dışı gelen bu güzellikte evlilik teklifini gerçekleştirerek yine mutlu bir hayata adımını atabilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-su-altı

Konseptli Bir Teklif Hazırla

Partnerinle ortak hobilerinizden veya ilgi alanlarınızdan bir konsept seçebilirsin. Bir film, bir çağ, bir müzik veya bir kültür çevresinde şekillendirebileceğin konsepti dekorasyon ve organizasyon olarak uyarlayıp partnerin için unutulmaz bir evlilik teklifi gerçekleştirebilirsin.

İlk Buluşmanızı Tekrar Edin

Partnerinle ilk buluşmanızda gittiğiniz mekanları, yürüdüğünüz yolları, konuştuğunuz konuları unutamıyorsan şu an tekrar üzerinden geçmek için tam zamanı. İlk buluşmanızı hatta o gün giydiğin kıyafet de dahil bir replikasını gerçekleştirebilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-ilk-buluşma

Sahil Organizasyonu Oluştur

Günbatımı, sahil ve ruhu sakinleştiren deniz görüntüsü şüphesiz romantiktir. Bu atmosferden faydalanarak bir evlilik teklifi kurgulayabilirsin. Sahilde taşlardan ve başka görsel unsurlardan faydalanarak sorunu sorabilirsin. Veya güzel bir sahil pikniğinin ardından geleceğe doğru beraber adım atabilirsiniz.

yaratıcı-evlilik-teklifi-sahil
yaratıcı-evlilik-teklifi-sahil

Bir Manzaradan Arka Plan Yarat

Şehirde bulunan veya geziyor olduğunuz bölgenin en güzel manzaralarını belirle. Çoğunlukla yüksek ve her yeri gözlemleyebileceğin bu noktalara partnerinle gidin. Bu güzel manzaranın tadını çıkardıktan sonra da aynı güzellikte bir evlilik teklifiyle yürüyüşünüzü tamamlayabilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-manzara

Şarkınızı Bestele

Her çiftin bir şarkısı vardır. İlk buluşmada dinlenen, ilk dansta çalan veya duygularına tercüman olan bir şarkı… Aynı bu şarkı gibi evlilik yolunuza özel bir şarkı besteleyebilirsin. Veya sizin şarkınız olan besteye bir güfte oluşturabilirsin.

yaratıcı-evlilik-teklifi-şarkı

Nostaljinin Büyüsünü Yaşat

İlişkiniz boyunca en unutulmaz anlara, en değerli fotoğraflarınıza dair bir kolaj oluşturabilirsin. Bunları fotoğraflar halinde bastırabilir veya bir video veya günlük haline getirebilirsin. Partnerin için nostaljik bir atmosfer oluşturarak ona anılarınızdan bir sürpriz hazırlayabilirsin. Böylece gelecek hayatınıza yeni adımınızı atarken, beraber geçirdiğiniz güzel günleri de hatırlamış olursunuz.

yaratıcı-evlilik-teklifi

Görsel kaynak: bellebridalmagazine.com, agstudiovideography.com, howtheyasked.com, wedding-venice.com, brides.com, karryon.com.au, theheartbandits.com, flytographer.com, boredpanda.com, pinterest

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Her Bisiklet Sahibinde Olması Gereken Aksesuarlar

Her Bisiklet Sahibinde Olması Gereken Aksesuarlar

Ürün Fotoğraf Çekiminin Püf Noktaları Nelerdir?

Ürün Fotoğraf Çekiminin Püf Noktaları Nelerdir?