Düğün Hazırlığında Olanlar İçin 7 Önemli Tavsiye

Düğün Hazırlığında Olanlar İçin 7 Önemli Tavsiye

Düğün mevsimi yaklaşıyor. Bu heyecanlı güne hazırlanan gelin ve damat adayları için ihtiyaçları olabilecek tavsiyeleri bu yazıda derledik. 

Kesinlikle bir ajandanız olsun. Düğün organize ederken çok fazla şeyle uğraşmak zorundasınız. Kıyafetler, ikramlar, fotoğraflar ve dahası. Bunların hepsini akılda tutmak hem çok zor hem de çok yorucu. İşleri düzenli ve stressiz bir şekilde takip edebilmek için nacizane tavsiyemiz: yazın, yazın, yazın.

dügün_hazirlik

Davetli listenizi oluşturun ve kişi sayısına göre bir mekan arayın. Eğer 200 kişiyi davet etmeyi planlıyorsanız 300 kişilik bir mekana fazla para vermenize gerek yok. Elbette son dakika davetlileri olacaktır ve onlar için küçük bir kontenjan ayırmanız faydalı olur.

dugun_dans

Eğer bütçeniz kısıtlıysa ya da düğüne bir servet harcamak istemiyorsanız herkesin düğün yaptığı yaz ayları yerine bahar aylarını tercih edebilirsiniz. Hatta çılgınlık yapıp kışı bile tercih edebilirsiniz. Salon kiralamadan düğün pastasına kadar her konuda daha çok seçeneğiniz olacak ve hepsini daha ucuza halledebileceksiniz. Belki arttırdığınız o parayla güzel bir tatil yapabilirsiniz :) 

kis_dugunu

Herkes düğünde pasta kesiyor diye siz de aynısını yapmak zorunda değilsiniz. Biraz farklı olmak mı istiyorsunuz? İstediğiniz farklı tasarımlarda cupcake'ler güzel bir seçim olabilir. Hem keserek ikram derdi de olmayacaktır. 

dugun_pasta_ikram

Bütçenizi akıllı kullanmak için çiçek, pasta gibi gereksinimleri salon fiyatına dahil etmek yerine öncesinde farklı yerlerden teklif alabilirsiniz. Farklı yerlerden fiyat alıp hem fazla para harcamamak hem de en beğendiğiniz seçimle ilerlemek mümkün. 

Düğün günü telefonunuzu emanet edeceğiniz kişiyi önceden belirleyin. Birçok konu için telefonunuz çalabilir. Ya da telaşla biryerde unutabilirsiniz. O yüzden bu işlerle güvendiğiniz bir arkadaşınızın ya da akrabanızın ilgilenmesinde fayda var.

dugun_hazirlik

Ve son olarak, binbir emekle yaptığınız güzel hazırlıkların o gece çalan saçma şarkılar yüzünden mahvolmasını istemiyorsanız önceden müzik listenizi netleştirmeli ve zevkine güvendiğiniz bir dj ayarlamalısınız. 

dugun_eglence

Araba kiralamadan düğün salonuna, butik pastadan fotoğrafçıya kadar düğünle ilgili her konuda ücretsiz fiyat teklifleri almak için Armut'un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Kimyasal Ürünler Kullanmadan Ev Temizliği Mümkün Mü?

Kimyasal Ürünler Kullanmadan Ev Temizliği Mümkün Mü?

Kadınlardan Kadınlara...

Kadınlardan Kadınlara...