Gergi Tavan Modelleri

Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavan hem aydınlatma hem de dekoratif amaçlı kullanımda oldukça popüler. Üstelik germe tavanını dilediğin renk ve modelde tasarlayabilirsin. Bu yazımızın sonunda gergi tavan yapımını öğreneceksin ve farklı gergi tavan fikirleri göreceksin.

Panjur Bakımı ve Temizliği

Jakuzi Perde Nasıl Temizlenir?

Mutfağına Tarz Katacak 12 Farklı Evye Modeli

Gergi Tavan Nedir?

Gergi tavan evlerde sıklıkla kullanılan aydınlatma ve estetik amaçlı kullanılan bir üründür. Gergi tavanlar aliminyum profillerinin ısıtılıp ve gerilmesiyle yapılır. Yapımında çok farklı tasarım ve renklerin kullanılmasıyla da evlere eşsiz bir hava katmaya imkan sağlar. Üstelik gergi tavanlar sudan ve nemden zarar görmedikleri için özel bir bakım gerektirmezler. Ayrıca gergi tavanlar istenildiği zaman sökülüp tekrar monte edilebilir.  

Gergi Tavan Nasıl Yapılır?

Gergi tavanın ne olduğunu öğrendiğine göre şimdi yapım aşamasına geçebiliriz!

Gergi tavan yapımı için öncelikle dilediğin ölçü ve formda alçıpandan bir havuz yapılır. Sonrasında alçı ve boya işleri tamamlanarak hazırlanan havuzun etrafına gergi tavan profilleri yerleştirilir. Devamında istediğin renk ve modelde spot lamba ve ledler monte edilir. Son olarak da gergi tavan kumaşı ısıtıldıktan sonra hazırlanan havuza yerleştirilir.

Armut’taki başarılı gergi tavan ustaları senin için hazır! Hemen talebini oluştur ->

Gökyüzü Gergi Tavan Modeli

Gökyüzü gergi tavan modeli en çok kullanılan modellerden biri. Bu tasarımı evinde ve iş yerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Bu sayede ortama ferah bir hava katabilirsin.

Mutfak İçin Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavanlar mutfağın için de iyi bir seçenek olabilir! İstersen gergi tavanında tek renk bir tasarımla mutfağına farklı bir hava katabilirsin, istersen de resim montajı kullanabilirsin.

Salon İçin Gergi Tavan Modelleri

Salon evinde en çok vakit geçirdiğin yer. Bu alana gergi tavan ile yeni bir enerji katabilirsin. Bizim sana önerimiz salonda eşyalarına uygun renkte aydınlatma ve gergi tavan rengi seçmen. Loş ışıklarla aydınlatılmış bej tonlarında bir gergi tavan ise her salona uyum sağlayabilir. Ayrıca gergi tavanına farklı renkler monte etmek (mor, mavi, yeşil) de çok eğlenceli bir fikir olabilir!

Görsel Kaynak: Pinterest, Vanceiling.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Odunsuz Kömürsüz Şömine Modelleri

Odunsuz Kömürsüz Şömine Modelleri

Bauhaus Dekorasyon Akımı ve En İyi Örnekleri

Bauhaus Dekorasyon Akımı ve En İyi Örnekleri