Burcuna Göre Hangi Popüler Dizi Evi Senin Olmalı?

Burcuna Göre Hangi Popüler Dizi Evi Senin Olmalı?

Burçlara göre belli başlı seçimler yapılabiliyor: renk, tatil, kitap, meslek… Yaşam alanı tercihleri de elbette bu taraftan bakıldığında burçlarla oldukça ilişkili. Peki televizyon dizilerindeki birbirinden eğlenceli ve şaşaalı evlerden hangisi senin burcunun evi, burcuna göre hangi dizi evi senin olmalı?

Dizilerdeki Evler: Masumlar Apartmanı

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Yasak Elma

Dizilerdeki Evleri İnceliyoruz: Yalı Çapkını

Aşkı Memnu – Koç

Aşkı Memnu’nun muhteşem boğaz manzaralı yalısında kalabilecek bir burç varsa o Koç’tur diyebiliriz. Bu eskiden de izler taşıyan ama şehrin akışını da sakince izleyen yalıda enerjileriyle ve hayatın tam ortasında keyifle var olmayı seven Koçlar dışında birisi hayal bile edilemez. Böylesine hoş bir yapının hem değerini bilecek hem de ona iyi bakacak burç elbette ki Koç.

aski-memnu-ev

Avrupa Yakası  - Yengeç

Bir Yengeç olarak burçlara göre sana uygun dizi evini arıyorsan buraya bak! Tabii ki de senin gibi evine düşkün, sıcak bir evde kalabalıkla yaşamayı seven bir Yengeç için en güzel ev Sütçüoğlu Apartmanı. Burada hem ailen hem arkadaşların birlikte yaşıyor olacak ve en güzeli de iş yerine yürüyerek gittiğin için evde daha uzun zaman geçirebileceksin.

avrupa-yakasi-evi

Poyraz Karayel – Balık

Sabır ve duyar Balık burcunu tanımlayan o iki kelime ve şimdi sizin için dizi tarihinin en Balık karakterlerinden birisinin evini öneriyoruz: Poyraz Karayel Poyraz’ın evi. Kadiköy’deki bu pembe eski yapıda şehrin tüm duygularıyla ve insanlarıyla iç içe bir hayat seni oldukça mutlu edecektir diye düşündük.

poyraz-karayel-ev

Ufak Tefek Cinayetler – Kova

Zekaları ve ortamdaki güçleri ile ön plana çıkan Kovaların yaşayacağı ev elbette ki Ufak Tefek Cinayetler’in havalı villalarından birisi olmalı. Bu güzel sitede Kova kadar zeki olmadan hayatta kalmak bir hayli zor olabilir. Bu yüzden de bir Kova’nın aradığı huzur ve gerekli mesafe bu sitede sakin bir villada bulunabilir.

ufak-tefek-cinayetler-ev

Yalı Çapkını – Aslan

Aslan burcunun çoğu özelliğini net bir şekilde gördüğümüz Yalı Çapkını’nın Ferit karakteri gibi Aslanlar da Yalı Çapkını’ndaki şahane yalıda yaşamalı. Buraya hem karadan hem denizden olan ulaşım, rahatına düşkün aslanları hem mutlu edecek hem de aradıkları şaşaayı bulmalarını sağlayacak.

yali-capkini-ev

Kiralık Aşk – Boğa

Bir yaz dizisi tadında başlayan ama ciddi bir hayran kitlesi yakalayan Kiralık Aşk dizisinde Defne’nin yaşadığı ev tam bir Boğa evi. Açık bir mutfak, sıcak renkler… Bu evde bütün boğalar mutlu olur ve arkadaşlarını yemeğe çağırıp burada güzel sohbetler edilen davetler verirler.

kiralik-ask-defne-ev

Masumlar Apartmanı – Başak

Bir Başak geliyor diye duysak hangimiz kendimize çekidüzen vermeyiz ki. İşte bu düzen ve nizam aşkları sebebiyle Masumlar Apartmanı’ndaki ev, başkalarının kabusu olsa da bir Başak burcunun rüyası olabilir. Bu kadar şık ve bir o kadar da her ayrıntısı temiz bir ev. Yani her an temizlik yapılan ve düzeni titizlikle takip edilen o ev.

masumlar-apartmani-ev

Yaprak Dökümü – Terazi

Mantığın sesi olan Teraziler’in evi Yaprak Dökümü’ndeki ailenin evi olmalı. İyi boyutlarda bir mutfak, ailedeki herkesin kalabileceği birer oda ve büyük bir masanın sığacağı bir giriş holü. Burada Teraziler ailelerini kurup büyütebilir ve çocuklarına bu küçük bahçede bakarken sıcak komşuluk ilişkileri de kurabilir.

yaprak-dokumu-ev

Medcezir- Oğlak

Oldukça çalışkan olan ve başarı arzuları yüksek olan Oğlaklar için Medcezir’in gösterişli villaları muhteşem bir yaşam alanı olur. Burada yoğun tempolarından kopup biraz dinlenebilir ama yine de acil işleri için bir çalışma odası yapıp burada bitiremedikleri işlerini tamamlayabilirler.

medcezir-ev

Yasak Elma – Akrep

Hırslı ve mücadeleci bir burç olan Akrep için en ideal yaşam alanlarından birisi Yasak Elma’nın geçtiği yalı olabilir. Buradaki geniş odalarda misafirlerini ağırlayıp, onlara hayatının ne kadar yoğun olduğunu da gösterebileceği için böyle büyük bir evde yaşamak şüphesiz ki bir Akrep burçları için çok keyifli olacaktır.

Camdaki Kız – Yay

Daima geleceğe bakan Yay burcu için hayatın koşuşturmasından ve insanlardan kaçabileceği ve kendi hayatının keyfini çıkarabileceği bir ev olarak Camdaki Kız’daki yalı çok uygun. Bu evde istediği gibi kaçabilirken bir yandan da istediği kadar insanı da kendi alanına toplayabilir. Bu gibi bir gücü rahatlıkla elinde tutabilmek Yay burcu için çok değerli olacaktır.

camdaki-kiz-ev

Görsel Kaynaklar: kultursanat.istanbul, herumutbirortakarar.com, dailymotion.com, hepsiemlak.com, youtube.com, televizyongazetesi.com, ensonhaber.com, aydinlik.com.tr, sondakika.com, haberlerankara.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Gümüş Böceği (Nem Böceği) Nedir, Nasıl Yok Edilir?

Gümüş Böceği (Nem Böceği) Nedir, Nasıl Yok Edilir?

Tüylenen Kıyafetler Nasıl Temizlenir?

Tüylenen Kıyafetler Nasıl Temizlenir?