Evini Burcuna Göre Seç

Evini Burcuna Göre Seç

Astrolojiyi takip etseniz de etmeseniz de büyük bir ihtimalle hayatınızın bir anında burç yorumunuzu okumuşsunuzdur.  Kararlarınızda ve hayatınızdaki önemli noktalarda rehber edindiğiniz astroloji, size ev seçiminizde de yardımcı olabilir. Bakalım sizin burcunuz, hayallerinizi süsleyen evler konusunda ne kadar isabetli seçimler yapıyor.

Kova:

kova 1. fotoğraf.jpg

Kova işareti altında doğanlar, güçlü görüşleri ve zamanın gerisinde kalma konusunda sabrı olmayan kişilerdir. Bu şık ve modern evler, onların öncü ve lider ruh halini yansıtır. Son moda döşenmiş bir ev ve güvenlik sistemleriyle teknolojiye uyum sağlamış bu tarz tam size göre.

Balık:

balık-2.foto.jpg

Balıklar folklorik, sanatsal, sezgisel ve rüya gibi eğilimlere sahiptirler. O halde neden bir peri masalı kalesinden daha iyisinde yaşamasınlar? Eğer burcunuz balıksa, sizin için masalları aratmayan ve geniş bir su manzarasına sahip evler mükemmel bir tercih olacaktır.

Koç:

koç-foto 3.jpg

Koç burcu aktif, enerjik kişiliklere sahiptir ve şirkette her zaman "açık" olma eğilimindedir. Bu nedenle evde kendilerini huzurlu bir ortamda şarj etmek ister. Bu tarzda sakin bir ev, kişiliklerinin gücünü geri getirmek için ideal bir alan olacaktır.

Temizlikten Boya Badanaya, Nakliyeden Tadilata

Evinle İlgili Her İhtiyacında Armut Yanında!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç?

Boğa:

4.fotoğraf boğa.jpg

Boğa burcuna sahip olanlar, pragmatik insanlardır. Gösterişe çok önem vermezle ve ihtiyaç da duymazlar.  Bu yüzden de pratik, rafine edilmiş bu ortak kullanışlı binadaki ev, ihtiyaçları için idealdir.

İkizler:

İkizler burcu döneminde doğan insanlar, esnek bir ev ortamı gerektiren dualistik bir yapıya sahip olan ve hızlı bir zeka sahibidir. Bu ferah evde, içten içe anlarda rahatça, akikten esinlenilmiş şömine ile oyalanabilir veya maceraperest ruh halindeyken çevredeki doğal dünyaya girerler.

Yengeç:

yengeç- foto 6.jpg

Yengeçler, güvenli ve sakin hissedilen besleyici bir ev ortamı yaratmaya ihtiyaç duyan evcimen insanlardır. yengeçler zengin duygusal yaşamlara öncülük eder; su manzaralı bu mutlu yumuşak çatı katı gibi sakin ve yatıştırıcı bir yere geri dönmeleri önemlidir.

Aslan:

aslan-7.foto.jpg

Aslan burcu insanı, dramatik bir yeteneğe sahiptir. Kesinlikle kendi zevkleri oldukça yüksektir. Mükemmel bir sitede lüks bir emlakta oturabilirler. Böylece idealist planlarını yapacakları özel bir alanda enerjilerini de yükseltebilirler.

Başak:

8. foto başak.jpg

Başaklar, örgütlü ve bozulmamış bir alanda en rahat olan mükemmeliyetçilerdir. Ancak doğal dünyayla iletişimlerini kesmemeleri gerekir. Yeşilliklerle çevrili bu düzenli ev, onlar için hoş bir denge oluşturuyor.

Terazi:

9. foto terazi.jpg

Terazi burçları dengeden ibarettir ve bu da hayatlarının her alanını etkiler. Simetrik ve büyüleyici bir alan onlar için en ideal ev ortamını oluşturacaktır.

Akrep:

akrep -10.foto.jpg

Akreplerin gizemli ve insanlardan uzak oldukları söylenebilir. Ama aslında gerçekten istedikleri tek şey, rahat ve sessiz bir ev olup, huzur içinde yaşamaktır. Bu zevkli iki katlı ev, onlar için uygun bir yaşam alanı olabilir.

Yay:

yay-11.foto.jpg

Yay, gezip dolaşıp güzelce dinlenecek alan arar. Bu modern karavan, onların maceraperest ruhu ve açık hava etkinlikleri için ideal bir üs olabilir.

Oğlak:

OĞLAK-12.FOTO.jpg

Oğlaklar, yoğun bir şekilde öz disiplinli ve çalışkandır. Ancak yoğun tempodan sonra bir yerde gevşemek gerekir. Bu özenle tasarlanmış ev, oğlak pratikliği için cazibe merkezi olacak, ancak aynı zamanda planlı etkinlikler için de ideal bir alan sağlayacaktır.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç?

görsel kaynak: pinterest.com, stylecaster.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Balkonlar İçin Aksesuar Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Balkonlar İçin Aksesuar Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Okuma Köşesi Dekorasyonu Nasıl Yapılır ?

Okuma Köşesi Dekorasyonu Nasıl Yapılır ?