2018 Baharında Dekorasyonda Neler IN? Neler OUT?

2018 Baharında Dekorasyonda Neler IN? Neler OUT?

Soğuk kış günleri yavaş yavaş geride kalırken bahar kapıya dayanıyor. Peki 2018 baharını evinizde güzel değişiklikler yaparak karşılamaya ne dersiniz? Hangi trendleri evinize buyur ederken neleri kapı dışarı etmeniz gerektiği konusunda tereddütler yaşıyorsanız, yazımıza bir göz atmalısınız.

Dünyaca ünlü tasarımcılar ve mimarlar, 2018’in hiç de sessiz bir yıl olmayacağını savunuyorlar. Markalar, bu sene ev dekorasyon ürünlerini geçmiş yıllara göre daha cesur, gösterişli ve organik detaylarla dengelenmiş olarak hazırlıyor. Renk tonlarında ise soluk ve bilindik tonlar yerine biraz daha doğal ışıltılar ve mücevher tonlarıyla süslü evlere hazır olmanız gerek.

Bembeyaz evlere hoşça kal diyoruz. Tamamen beyaz iç mekanlar artık özellikle sıcak ahşap tonları, krem, mavi ve gri gibi renklerle bir arada harmanlanacak. 2018 baharına böylece biraz daha neşeli ve aydınlık gireceksiniz.

Beyaz ve metal renkli lavabolar out. Artık banyo ve mutfaklarda krom ve beyaz tonlarından sıyrılmanın vakti geldi. Bunun yerine biraz daha siyaha dönük metaller ve renkli lavabolar, tezgahlar ışıltılarıyla ön planda olacak.

Kornişlere veda edin. Yıllardır yerine yenileri çıkmasına rağmen ev dekorunuzda korniş kullanmaya devam ettiyseniz artık onlarla vedalaşma vaktiniz geldi. Eve ciddi anlamda büyük hava ve modernlik katan perdelerinizi elden geçirmelisiniz. Tüm duvarı kaplayan perdeler yerine, daha şık, pratik ve ışıltılı perdeleri tercih etmelisiniz.

in out 5.jpg

Duvar yazıları demode. Bir zamanlar sevilen, özlü sözleri duvar kağıtları ya da sticker tarzı dizaynlarla evlerin hollerinde, çalışma odalarında çok sık kullanıyorduk. Ancak 2018 bahar modası, bu alışkanlığı da duvarınızdan söküp atmanızı istiyor. Aşırı kullanılması sebebiyle artık çok da estetik değeri kalmayan bu yollar yerine düşüncelerinizi ve duvarlarınızı öne çıkarmak için farklı yollar denemelisiniz.

in out 6.jpg

Ezberlenen tonları unutun. Evet, renk kataloglarında gördüğünüz ve artık ezbere bildiğiniz renklerden uzaklaşmanın vakti geldi de geçiyor bile. Yazımızın başında da söylediğimiz üzere mücevher tonları ciddi bir yükselişle evlerinize girmeye hazırlanıyor. Zümrüt yeşili ve safir tonlarındaki renkler 2018 için yılın rengi olarak seçildi. İki tonu da canlı tutacak renklerse kombinlerde yine tüm zerafet ve ışığıyla evinize güzel enerjiler yansıtacak gibi duruyor. Eğer yine de sakinlikten ve sadelikten yanaysanız da lila, menekşe gibi tonlar yatak odanız için ideal gibi duruyor. Ancak kemik rengi bir salonu ya da kahvelerle dolu odalarınızı biraz şeker pembesi ve pudra tonlarıyla açmak yine 2018 trendlerini yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Evinde Değişiklik Mi Yapmak İstiyorsun?

Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Dar Alanlarda Fonksiyonel Kullanımlar

Dar Alanlarda Fonksiyonel Kullanımlar

Sıradan Bir Düğün İstemiyorum Diyorsan Bu Organizasyon Fikirleri Tam Sana Göre

Sıradan Bir Düğün İstemiyorum Diyorsan Bu Organizasyon Fikirleri Tam Sana Göre