Evin İçin Vintage Dekorasyon Ürünleri Alabileceğin 4 Bit Pazarı

Evin İçin Vintage Dekorasyon Ürünleri Alabileceğin 4 Bit Pazarı

Eski zamanlardan kalma ürünlerin satıldığı bit pazarları İstanbul’un en çok uğranan adresleri arasında diyebiliriz. Evini antika eşyalarla süslemek isteyenlerin buluşma noktası olan bu yerlerde, farklı türlerde birçok eşyayı bulmak mümkün. Eski haritalardan plaklara, yemek setlerinden daktilolara kadar çeşitli antika ürünler bu pazarlarda karşımıza çıkmakta. Kullanılmış olmaları nedeniyle genellikle daha uygun fiyata satılan ürünlerin bir çoğu aslında eşi benzeri olmayan parçalardır. Eğer sen de evine vintage bir görünüm katmak istiyorsan, yolun düştüğünde listedeki bu pazarlardan birine uğramayı deneyebilirsin. 

Eski Eşyalardan Retro Yaratmak

Evine Dilediğin Havayı Katmaya Yardımcı Olacak Duvar Tabakları

Sosyal Medyadan Aşina Olduğumuz Bir Kavram: Cozy Home

feriköy-bit-pazarı
ferikoy-bit-pazari

Feriköy Antika Pazarı

Bomonti- Feriköy sınırında yer alan bu pazar pek çok antika eşyaya ev sahipliği yapmaktadır. Zamanda nostaljik bir yolculuğa çıkarken dilediğin tarz ürünleri almak tamamıyla senin zevkine kalmış. Antika çerçeveler, porselen takımlar, radyolar ve plaklar bu pazarda karşına çıkabilecek başlıca eşyalardan sadece birkaçı. Aynı zamanda salonun için dekoratif antik sehpalar ve tablolar bulman da oldukça mümkün. Pazarda alışverişini tamamladıktan sonra güzel bir yemek için Bomonti Ada’ya gitmek günün kalanı için harika bir plan olacaktır. 

feriköy-antika-pazarı

Dolapdere Bit Pazarı

Diğer pazarlara kıyasla daha uygun fiyatlı olan Dolapdere bit pazarı, pek çok mutfak eşyasını bulabileceğin bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Eğer sen de mutfağında vintage bir tarz yaratmak istiyorsan, aradıklarını Dolapdere’de bulman oldukça mümkün. Çeşitli çay setleri, eski tabaklar ve örtülerden yararlanmak mutfağında antik havayı yansıtmanı sağlayacaktır. Feylesof Sokak’ta kurulan bu pazar, evini dekore ederken kesinlikle uğraman gereken bir nokta diyebiliriz. 

Dolapdere-bit-pazari

Eminönü (Küçük pazar) Bit Pazarı

Cumartesi günleri kurulan bu pazar diğerlerine göre daha küçük bir alana sahip. Fakat, tarihi yerlere olan yakınlığı ve sahip olduğu antik parçalar ile mutlaka görülmesi gereken bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Eski oyuncak, biblo ve fotoğraf makineleri bulabileceğin bu pazar, evine sıradışı ürünler katmak istiyorsan sana oldukça yardımcı olacaktır. 

eminönü-bit-pazarı

Kadıköy Bit Pazarı

Anadolu yakasının simgesi olan bu bit pazarı Salı ve Cuma olmak üzere iki gün kuruluyor. Özellikle cuma günleri antika ve ikinci el eşya satımı oldukça yaygın. Çataldan kaleme, tepsiden kitaba birçok ürünü barındıran bu bit pazarı, antika koleksiyonunu genişletmek için önemli bir fırsat olacaktır. 

Görseller: Pinterest

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Kararan Takılarını Evde Nasıl Parlatabilirsin?

Kararan Takılarını Evde Nasıl Parlatabilirsin?

Kolay ve Pratik Ütü Temizliği Nasıl Yapılır ?

Kolay ve Pratik Ütü Temizliği Nasıl Yapılır ?