Etajer Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?

Etajer Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?

Etajer adını bilsek de bilmesek de ev dekorasyonlarımızda sıklıkla tercih ettiğimiz bir ürün. Özellikle küçük alanlardan yüksek verim alırken kullandığımız etajerin neye yaradığını ve ne çeşit dekorasyonlarda tamamlayıcı bir parça olarak kullanılabileceğini ayrıntılı inceledik. Etajer çeşitleri ve dekoratif etajerleri incelediğinde sen de evinin dekorasyonuna nasıl bir ekleme yapabileceğine karar verebilirsin.

2024 Küçük Banyo Dekorasyon Fikirleri

Kapsül Dolap Nasıl Hazırlanır?

Kitapseverler İçin Dekorasyon Önerileri | Kitap Düzeni, Kitaplık Modelleri ve Dahası

Etajer Nedir?

Etajer aslında kapaksız bir dolap türü. Çekmeceleri ve rafları olan bu dolabın ebatları bir masadan kısa, komodindense uzun olarak düşünülebilir. Etajer çeşitleri birçok farklı alanda kullanılarak alandan kazanım sağlanmasına yarayabilir. Etajer taşınabilir de bir dolap türü olması sebebiyle iş yerlerinde kullanılabilir.

Etajer Kullanım Alanları

Etajer kullanım rahatlığı da oldukça yüksek olduğundan evlerde ve iş yerlerinde farklı amaçlarla kullanılabilir. Fazla eşyanın bulunduğu banyolarda düzenin sağlanması adına sıklıkla tercih edilen etajerler aynı zamanda ofislerde de dağınıklığın önüne geçmek adına kullanılabilir. Bunun yanında salonda, mutfakta hatta dar koridorlarda küçük ebatlı olması sebebiyle dekorasyonu tamamlamak adına kullanılabilir. Dekoratif etajerler arasında yeni nesil kitaplıkları da örnek verebiliriz. Bu kitaplıkları odalarda bölme yaratmak adına ya da duvarda konsol olarak kullanmak mümkündür. Görüldüğü gibi basit yapısı, dar alanlarda fazla eşyanın düzenli bir şekilde saklanmasını sağlaması gibi sebeplerle etajer kullanım alanları oldukça geniştir.

etajer-kullanim-alanlari

Etajerli Banyo Dolabı Nedir?

Etajerli banyo dolapları özellikle banyolardaki tesisatı gizlemek için sıklıkla tercih edilen bir dekorasyon ürünüdür. Bu tip dolapların kullanımı hem küçük bir alanda büyük bir depolama imkanı sağlaması hem de kolaylıkla mekana adapte edilebilmesi gibi sebeplerle oldukça pratiktir. Bu fonksiyonel kullanımı sayesinde kullanacağın dolaplar sayesinde büyük bir depolama alanı elde edeceğin için ortalıkta dağınık bir görüntü oluşmasının önüne geçebilirsin.

etajerli-banyo-dolabi

Etajerli Lavabo Nedir?

Etajerli lavabo kullanımı bugün özellikle dar banyolarda çok yaygın. Bu tarz lavabolar bir dolabın üzerine oturtularak aynı zamanda oldukça modern bir estetik de yaratmakta. Etajer kullanım alanları arasında banyolar en meşhur yerlerden. Etajerin banyodaki yüksek faydasından sen de yararlanabilirsin. İster retro ister modern minimalist bir görüntü yakalamak iste her çeşit etajeri banyona rahatlıkla uygulayabilirsin.

etajerli-lavabo-nedir

Görsel Kaynaklar: pexels.com, pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Küstüm Çiçeği Rehberi: Bakım, Çoğaltma ve Hafıza Sırları

Küstüm Çiçeği Rehberi: Bakım, Çoğaltma ve Hafıza Sırları

Evde Yapabileceğin Sıcak Kış Aksesuarları: Örgü ve Dikiş Projeleri

Evde Yapabileceğin Sıcak Kış Aksesuarları: Örgü ve Dikiş Projeleri