Evde Yapabileceğin Sıcak Kış Aksesuarları: Örgü ve Dikiş Projeleri

Evde Yapabileceğin Sıcak Kış Aksesuarları: Örgü ve Dikiş Projeleri

Soğuk kış günlerini evde geçirirken ne yapacağını bilmiyor ve kendine eğlenceli bir hobi arıyorsan örgü aradığın çözüm olabilir. Her yeni başlayan gibi yapabileceğin atkı projelerinden, küçük hediyelik eşyalara kadar geniş çerçevede birçok projeyi hayata geçirerek hem keyifli vakit geçirebilir hem de bir ürün yaratmanın hazzını yaşayabilirsin. Yazımızda sana ilham olabileceğini düşündüğümüz bazı örgü fikirlerini bir araya getirdik, hemen seç ve başla!

Evde Hobi Köşesi Nasıl Tasarlanır?

Evde Kedi ve Köpeğin İçin Yapabileceğin Kışlık Giysiler

90'ların Unutulmaz Evlerinde Dekorasyon

Şiş Kullanmadan Örülen Battaniye

Son dönemde sosyal medyada da oldukça görünür bir hale gelen bu kalın iplikli battaniyeleri üretmek oldukça basit. İplerin kalınlıkları sayesinde şiş yerine kollarını kullanarak yapabileceğin bu battaniyeyi örmek aşağı yukarı bir saat sürüyor yalnızca.

sicak-battaniye-orme

Yaratıcı Yastık Kılıfları

Yastık kılıflarını yaratıcı bir şekilde dizayn ettiğinde yastıkların adeta birer pelüş oyuncağa dönebilir. İster kuzu şeklinde ister başka bir hayvan şeklinde yap yastıklarını bu tasarımlarla yaptığın zaman hem şık hem de eğlenceli kılıflar üretebilirsin.

yastik-kilifi-orgu-modelleri

Eldiven ve Dizlikler

Birbirini tamamlayan desenlerle üreteceğin eldiven ve dizlik çiftleri özellikle gençler için çok güzel bir hediye olabilir. Bu hediyeni yaparken kalp şeklinden yararlanabilirsin. İnternette rahatlıkla bulabileceğin kalp tasarımı örgüleri üretmek oldukça pratik.

sik-orgu-eldivenler

Örgü Bir Elbise

Örgü elbise yapma fikri özellikle yeni başlayanların gözünü oldukça korkutabilir ama yine de sabırla ve biraz yüksek bir dikkatle yapılması imkansız olmayan bir proje örgü elbise. Hafif retro havası sayesinde de oldukça şık bir şekilde kombini yapılabilecek örgü elbise modellerini inceleyebilir ve kendine en uygun olanı bulabilirsin.

orgu-elbise-kombin

Şapka ve Bereler

Modeli öğrendikten sonra bere yapmak aşağı yukarı bir akşamki dizi keyfin kadar sürecek bir proje. Bu sayede hem hızlı hem de eğlenceli bir hediye tasarımına sahip olabilirsin. Yapacağın rengarenk bereleri sevdiklerine hediye ederek hem onları bu soğuk kış günlerinde ısıtabilir hem de onlar için unutulmaz hediyeler yaratabilirsin.

orgu-bere-modelleri

Pançolar ve Bol Kazaklarla Rüzgara Karşı Hazırsın

Basit tasarımlarla ön ve arka kısımlarını ayrı ayrı örüp ardından birleştireceğin panço tarzı tasarımlar sayesinde 90’lar modasına göz kırparak kendini soğuktan koruyabilirsin. Bu tasarımları üretmek epey bir zaman alsa da yapımında gösterdiğin sabrın meyvesini pançolarını giyip gezerken yiyebilirsin.

panco-modelleri-orgu

Örgü Yolluklarla Ayaklarını Sıcak Tut

Nispeten kalın bir iplik kullanarak tasarlayabileceğin paspas modelleri yerden gelen soğuğa karşı iyi bir önlem olabilir. Özellikle banyoda ya da mutfakta kullanmayı düşünebileceğin yolluk ve paspas modellerini bir başlangıç seviye antrenmanı olarak da düşünebilirsin. Atkı dışında bir fikir daha olması adına da yaratıcı olan paspas tasarımını yapmak için hemen gidip seveceğin bir renk ip almalısın.

orgu-paspas-modelleri-basit

Sıcak Su Torbalarını Giydirme Vakti

Sıcak su torbaları kış hastalıklarında battaniye altında kendini ısıtırken sıklıkla kullandığın bir ürünse bu tasarım sayesinde hastalıkların renklenebilir. Sıcak su torbana öreceğin basit bir kılıf hem tatlı duracak hem de senin örgü denemelerini çeşitlendirecektir.

yaratici-orgu-modelleri

Görsel Kaynaklar: sewing.com, theloommuse.blogspot.com, letsknit.co.uk, thefibreco.com, pexels.com, shop.agk.com.tr

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Etajer Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?

Etajer Nedir, Kullanım Alanları Nelerdir?

2023 Yılında, 14 Ülkede 1.6 Milyon Hizmet Veren ve 22 Bin Farklı Hizmete Ulaştık

2023 Yılında, 14 Ülkede 1.6 Milyon Hizmet Veren ve 22 Bin Farklı Hizmete Ulaştık