Delikli Pano (Pegboard) Nedir?

Delikli Pano (Pegboard) Nedir?

Pegboardlar eşyalarını düzenlemek ve evinde dekoratif bir görünüm yakalamak için harika seçenekler. Evin her odasına yakışan pegboardlar alanı verimli kullanmak için de çok kullanışlı.  Bu yazımızda evinin farklı alanlarında kullanabileceğin pegboard fikirlerini senin için derledik. Hazırsan başlayalım!

Alanda Pratiklik İçin Gömme Dolap Modelleri

Hasır Sepetler ile Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

Duvar Örtüsü Dekorasyonda Nasıl Kullanılır?

Delikli Pano (Pegboard) Nedir?

Pegboardlar üzerinde delikler bulunan suntalardır. Bu deliklere kanca ve mandal gibi aparatlar taktıktan sonra delikli panonu dekorasyon ve düzen amaçlı kullanabilirsin. Bu aparatlar sayesinde panona raflar yerleştirebilirsin ve mandallara ne istersen asabilirsin. Şimdi birbirinden kullanışlı delikli pano fikirlerine göz atma vakti!

pegboard-nedir

Antrede Delikli Pano Kullanımı

Antreyi eve giriş ve çıkışlarda kullandığımız için delikli panolar bu alanda çok kullanışlı. Anahtarını, montunu, ceketini, çantanı panona asabilirsin. Bu sayede en çok kullandığın eşyalarını kaybetmeyecek ve antrede düzenli bir görünüm yakalayacaksın.

antrede-pegboard-kullanimi

Mutfakta Delikli Pano Kullanımı

Delikli panoların çok yakıştığı odalardan biri de mutfaklar. Yemek yaparken pek çok mutfak aracı kullanıyoruz. Bu da dağınıklığa sebep olabiliyor. Delikli panolar sayesinde en çok kullandığın gereçleri kolayca bulabilir ve düzenli bir görünüm elde edebilirsin. Örneğin kullandığın kaşık, kepçe, bardak ve mutfak önlüğünü panona asabilirsin. Üstelik delikli panonu kullanarak mutfağında kendine bir keyif köşesi tasarlayabilirsin. Örneğin bu köşede farklı türden kahve, bitki çayları ve baharatlarını sergileyebilirsin.

mutfakta-pegboard-kullanimi

Salonda Delikli Pano Kullanımı

Salon evimizde vaktimizi en çok geçirdiğimiz yer. Bu alanı güzelleştirebileceğin parçalardan biri de delikli panolar! Delikli pano kullanarak hem salonuna yeni bir hava katabilirsin hem de alandan tasarruf edebilirsin. Pegboardunu çeşitli aksesuarlarla doldurabilirsin. Resimlerini çerçeveletip asabilir ve güzel çiçeklerle dolu vazolarını sergileyebilirsin. Bunun yanı sıra ayna, saat gibi parçalarla da işlevsel bir hava yakalayabilirsin. Bunlara ek olarak pegboarduna eklediğin rafları istediğin gibi doldurabilirsin.

salonda-pegboard-kullanimi

Yatak Odasında Delikli Pano Kullanımı

Delikli panolar yatak odanda kullanmak için de harika! Kıyafetlerini ve aksesuarlarını asabilirsin. Makyaj malzemelerini yerleştirebilirsin. Böylece dolabındaki dağınıklığı azaltabilirsin ve eşyalarına kolayca ulaşabilirsin. Üstelik delikli panonu yatağına yakın yerleştirirsen raflarına baş ucu kitabını, saatini ve gece lambanı koyabilirsin.

yatak-odasinda-pegboard-kullanimi

Görsel kaynak: Pinterest

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Basit Cadılar Bayramı Süslemeleri

Basit Cadılar Bayramı Süslemeleri

Panjur Bakımı ve Temizliği Nasıl Yapılır?

Panjur Bakımı ve Temizliği Nasıl Yapılır?