Evdeki Fazla Eşyalarımız İçin Düşük Bütçeyle Depolama Alanları Yaratıyoruz

Evdeki Fazla Eşyalarımız İçin Düşük Bütçeyle Depolama Alanları Yaratıyoruz

Özellikle nufustaki hızlı artışa bağlı olarak ortaya çıkan konut ihtiyacı sonrası özellikle büyük şehirlerde çok fazla konut yapılıyor bir yandan da yapılan evlerin metrekareleri giderek daralıyor. Buna karşın yaşanmışlıklar arttıkça evde hem anısı hem de fonksiyonelliği olan tonlarca eşya birikiyor ve evlerimize sığamaz hale geliyoruz. Bu eşyalara düşük bütçeyle nasıl daha fazla yer açabiliriz gelin birlikte bakalım.

depo 1.jpg

Mutfakta reçel, turşu ve salça için biriktirdiğiniz tonlarca kavanozunuzu istiflemek istiyorsanız, dar ve uzun şişeliklerden edinebilirsiniz. Böylece hem boş kavanozları hem de cam şişeleriniz daha dar bir alanda görebileceğiniz şekilde boylarına göre dizerek raflarınızı ve dolaplarınızda kendinize daha fazla yer açabilirsiniz.

depo 2.jpg

Yine aktif kullandığınız eşyalarınızı koyacak yer arıyor, dolap raflarında biraz daha yer açmak istiyorsanız özellikle banyo ve mutfak duvarları için bir çözüm getirebilirsiniz. Birkaç raftan oluşan duvar düzenleyicileri, biraz daha yüksek ve korunaklı alanlarıyla size daha fazla mobilya aldırmadan eşyalarınıza kucak açmaya hazır olacaktır.

Eğer elinize gelen eşyaları gardırobunuza hemen koyasınız gelmiyor ama odada kıyafetlerinizi koyacak yer de bulamıyorsanız, Öncelikle çekmece içi düzenleyici edinmelisiniz. Böylece kıyafetlerinizin birbirinin alanını işgal etmesini önleyeceğiniz gibi yerden de tasarruf sağlamış olursunuz. Ayrıca portatif bez çekmeceler de askındaki kıyafetlerinizin altlarını değerlendirmek için adeta hayat kurtarıcı olacaklardır.

depo 5.jpg
depo 6.jpg

Eğer çocuğunuzun fazla oynamadığı oyuncakları biraz ortadan kaldırmak istiyorsanız, onları kolilere terk etmeyin. Şeffaf tekerlekli saklama kutularına oyuncakları düzenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Böylece hem tekerlekli olduğu için ağır olsa dahi çocuğunuz da aradıklarını bulurken işini kendi başına halledebilir, hem de şeffaf olduğu için bir liste yapmamış olsanız bile içinde neler olduğu göreceğiniz için ortalığı fazla dağıtmadan aradığınız şeyi günü gelince kolaylıkla çıkartabilirsiniz. Elbette bu fikir evin geri kalan her yeri için de geçerli.

Eğer ne yapacağınızı bilemediğiniz darlıkta bir alanınız varsa ve burayı ütü, çamaşır odası gibi kullanıyorsanız ütü masası düzenleyicisi edinebilirsiniz. Kapaklı ve raflı bu dolap, etrafa dağılan ama bir o kadar da gerekli olan birçok ev ve temizlik eşyasını bir arada toplayacaktır.

 

Bazalara sığdıramadığınız ama salona da getirseniz dolu kanepe altlarından burada da yer bulamayacağınız eşyalarınız mı var?  O halde bir de sandıklı puf edinin. Hemen her odanızda size konfor sağlayacak ve oturma alanını arttıracak puflar, sandıklı versiyonlarıyla da hayat kurtarıcı olabilir. En azından ani gelen bir misafire karşı etrafta bulunan dergileri, oyuncakları ya da belki misafir çarşaflarını bu pufun altında kolaylıkla saklayabilirsiniz.

Yine salonlarda sehpa kullanıyorsanız, yan ve orta sehpalarınızı saklama hazneli almanızı tavsiye ederiz. Ayrıca çift raflı olan sehpalar da üzerlerinde hem dekor yapmanızı hem de yeri gelince fincanınızı, tabağınızı sizin için taşımak adına oldukça fonksiyonel olacaktır.

Evinle İlgili Her İhtiyacında Armut Yanında!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

 

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Armut Kullanıcıları Evleriyle İlgili Sorularını Sordu, Mimarımız Yanıtladı - 2.Bölüm

Armut Kullanıcıları Evleriyle İlgili Sorularını Sordu, Mimarımız Yanıtladı - 2.Bölüm

Sokak Modası Evlere Giriyor

Sokak Modası Evlere Giriyor