Evin İçin El Emeği Aksesuarlar

Evin İçin El Emeği Aksesuarlar

Kış neredeyse geldi. Puslu ve yağmurlu havalar sizi dışarı çıkmaktan alıkoyuyorsa, evde canınızın sıkılmasını önleyecek harika aktiviteler yaratmak mümkün. Çok küçük bütçelerle evinizdeki dekorlara kendinizden bir şeyler katabilirsiniz. Böylece hem evinizi son trendlere uygun hale getirir hem de eğlenceli bir zaman geçirirsiniz. İşte evinizde kendi özgünlüğünüzü katarak yapabileceğiniz basit kendin yap aktiviteleri...

 Ponpon

Yastıklar ve battaniyeler ortaya çıktı. Siz de serin havalarda biraz ısınmak istiyorsanız, renkli ya  da tek renk ponponlar hazırlayarak yastıklarınızın, battaniyelerinizin etrafına dikerek sıcak bir görünüm elde edebilirsiniz.

1.ponpon.jpg

Ahşap raflar

Eğer standart rafların arasına sığmaya çalışmaktan bıktıysanız harika bir fikrimiz var. Bu sene çok moda olan ahşap plakalardan edinerek istediğiniz aralıklarda delikler açın. Deliklere yerleştireceğiniz çıkarılabilir çubuklarla istediğiniz yere raf koyabilirsiniz. Sıkıldığınızda ya da çiçeğinizin boyu uzadığında ise rafların aralıklarını ve yerlerini dilediğinizce değiştirebilirsiniz.

2. ahşap raflar.jpg

Eşya Toplayıcı Merdiven

Fazla aksesuarınız ya da dekoratif ürününüz mü var? Hazır bir raf alıp evde fazla alan kaplamak yerine, merdiven şeklinde monte edeceğiniz tahta plakaların üzerine çiviler ekleyebilir ve dilediğinizce boyayarak pek çok şey için yaratıcı bir toplama alanı oluşturabilirsiniz.

3.eşya toplayıcı merdiven.jpg

Havluluk

Dolap içi düzenleyiciler hayat kurtarır. Ancak sizin fazla eşyalarınız nedeniyle düzenleyiciler üst üste birikmek durumunda kaldıysa onları bu esaretten kurtarabilirsiniz. Dolap içi düzenleyici sepetlerinizi basit ve şık bir simetriyle duvara monte ederek kullanışlı bir banyo ya da çamaşır odası elde edebilirsiniz.

4. havluluk.jpg

Yeni yağdanlıklar

Yaz boyunca içtiğiniz içeceklerden bazılarının şişesine kıyamayıp atmadıysanız, onları değerlendirmenin tam zamanı. Örneğin bir yağ ya da şişe sirkesi olarak kullanmayı seçtiğiniz bir cam yüzey üzerine transfer kağıdıyla istediğiniz şekiller ve yazı tipiyle “yağ şişesi”, “elma sirkesi” gibi yazıları transfer ederek kullanablirsiniz.

5. yeni yağdanlıklar.jpg

Kitaplık/dergilik

Kitap ve dergileriniz üst üste tozlanarak beklemesin. Bunun yerine  stor çubuklarına dikerek geçireceğiniz kumaş raflar yapabilirsiniz. Kumaşınızı modaya uygun olarak dikebileceğiniz gibi, dilediğinizde değiştirebilir ya da yıkayabilirsiniz. Özellikle okulların açıldığı bu dönemde, bu raflar sizin için hayat kurtarıcı olabilir.

6. kitaplık dergilik.jpg

Çamaşır askılığınızı saklayın

Kıyafetlerinizi kurutacağınız zamanlarda çamaşır askısını nereye koyacağınızı bilemiyorsanız, küçük bir işlemle çamaşır askınızı duvara sabitleyebilirsiniz. Böylece hem yerden tasarruf edersiniz hem de daha derli toplu bir görünüm elde edersiniz.

7-kurutmalık.jpg

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan Parke Yapımına, İşinde Uzman Yüzlerce Usta Armut’ta! 

Görseller: pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Mermer Masalar Yemek Odalarını Süslüyor

Mermer Masalar Yemek Odalarını Süslüyor

2019'da Evleri Süsleyecek Halı Modelleri

2019'da Evleri Süsleyecek Halı Modelleri