Evin Her Köşesi İçin Yaratıcı Duvar Dekorasyonları

Evin Her Köşesi İçin Yaratıcı Duvar Dekorasyonları

 Oturma odası, salon ya da mutfak farketmez duvarlar ev dekorasyonunun en temel öğesi. Duvar kağıtlarıyla tasarlanan birbirinden yaratıcı duvar dekorasyonları bu yazıda!

1. Geleneksel desenler seviyorsanız, dantelleriniz ve kanaviçe takımlarınızla da kullanabileceğiniz bu tip duvar kağıtları tam size göre olabilir. Evinizi çok boğmamak adına, aydınlık bir odada tek bir duvarı geleneksel motiflerle süsleyerek kendinize özel bir köşe oluşturabilirsiniz.

1.png

2. Banyonuzda da değişiklik yapabilirsiniz. Palmiye baskı trendi duvarlara uygulandığında, hem güzel bir atmosfer yakalayacaksınız hem de muhteşem yeşilliklerle modern bir görünüm elde edeceksiniz.

3. Duvarlarınızda masallara yer açın! Özellikle yatak odalarında, size daha huzurlu bir uyku sunacak bir ortam yaratmak istemez misiniz? Öyleyse sevdiğiniz bir masal temasının yer aldığı ya da bunu andıran motiflerle süslü bir duvar tam size göre olacaktır.

3.png

4. Banyonuzun seramiklerinden sıkılmadınız mı? Daima döşenen düz karolar yerine daha farklı motiflerden oluşan girift desenli ya da asimetrik fayanslarla farklılık yarabilirsiniz. Ayrıca derz dolgularının da rengiyle oynayarak özellikle metalik geçişlerle farklı görünümler kazanabilirsiniz.

4.png

 5. Sınırlarınızı genişletin ve alışılmışın dışına çıkın. Görselde de yer aldığı üzere yatak odanızda ya da yemek odanızda bu tarz tasarımlarla daha modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu farklı dekoratif alan, odanızın da hacminin daha geniş görünmesine yardımcı olacaktır.

5.png

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

En İyi Duvar Kağıdı Ustaları Armut’ta!

6. Sade ve sevimli bir çocuk odası mı düzenlemek istiyorsunuz? Siyah-beyaz benekli desenlerin yer aldığı duvar kağıtları, çocukları yormayan ve sıkmayan bir alan yaratır. Ayrıca bu nötr görünümle de renkli mobilyalar ve oyuncaklar daha belirgin bir görünüme sahip olarak öne çıkacaktır.

6.png

7. Işıltı olmadan olmaz diyorsanız, klasik desenlerin aksine ağır mobilyalarla da kullanabileceğiniz seçenekler elbette var. Klasiğin ışıltısının modern desenlerle bir araya geldiği bu tarz duvar kağıtlarını evinizin her yerinde kullanabilirsiniz.

7.png

8. Yazlıklarınızın her odasına huzur saçmak istiyorsanız, duvarlarınızın bir bölümünü lavanta ya da kır çiçeklerinin pastel ve soft tonlarda resmedildiği duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz. Böylece açık renkli mobilyalarınız varsa, evinize biraz daha renk getirerek küçük aksesuar değişiklikleriyle bambaşka bir ev görünümüne kavuşabilirsiniz.

8.png

9. Küçük alanlarınıza derinlik kazandırmak mı istiyorsunuz? Öyleyse hemen renk kataloglarının koyu renkleriyle ilgilenmeye başlayın ve evinizde cesur bir değişiklik yapın. Aydınlık alanlarda bir duvarınızı koyu renkli boyayla boyayarak daha derin bir mekan algısı yaratarak aksesuarların öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

9.png

10. Doğal materyallere düşkünseniz, duvarlarınızın bir kısmını doğal rüstik kaplamalarla değiştirebilirsiniz.  Özellikle tahta paletlerle süslü bir divan köşeniz ya da doğal ahşap karyolanız varsa, eşyaların durduğu köşelerdeki duvarları bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

10.png

11. Merdivenli bir eviniz varsa, görseldeki gibi hoş bir desenle bu ölü mekanı bir cennete dönüştürebilirsiniz. Merdivenin altını sticker ya da el boyamasıyla süsledikten sonra bu alandaki duvara uygun genişlikteki bir tuval plaka ya da duvar kağıdı ile sevimli bir görüntü oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu sevimli alana çocuklarınız da bayılacaktır.

11.png

12. Evinize klasik ve lüks bir görünüm kazandırmak için, perspektif değiştirerek tasarlanmış duvar kağıtlarını kullanarak harika bir şömine köşesi oluşturabilirsiniz. Böylece daha asil ve modern bir görüntüyle klasik badanadan kurtulabilirsiniz.

12.png

13. Şehirde yaşıyorsunuz diye doğaya hasret olmanıza gerek yok. Artık dev bir manzara barındıran duvar kağıtlarıyla  evinizin her köşesine istediğiniz huzuru ve doğal güzelliği davet edebilirsiniz.

14. Duvarınızı doğal taşlarla kaplatmak maliyetli olabilir. Ancak bunun yerine, doğal taş görünümüne ve mermer damarları efektlerine sahip duvar kağıtlarıyla son derece sakin ve şık görünümler elde ederek evinizi süsleyebilirsiniz.

14.png

15. Asla modası geçmeyecek geometrik figürler seviyorsanız. Görseldeki gibi bir tasarımla yatak odalarınızı ya da giyinme odalarınızı kaplayabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz bir duvar kağıdını da yatak başı olarak kestirtip yapıştırarak yaratıcı bir tasarıma imzanızı atabilirsiniz.

15.png

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

En İyi Duvar Kağıdı Ustaları Armut’ta! 

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

görsel kaynak: İdealhome.co.uk

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evde Konforlu Bir Çalışma Alanı Nasıl Yaratılır?

Evde Konforlu Bir Çalışma Alanı Nasıl Yaratılır?

İnternet Reklamları Artık Vergi Kapsamında

İnternet Reklamları Artık Vergi Kapsamında