Yatak Odana Rahatça Sığabilmeni Sağlayacak Depolama Fikirleri

Yatak Odana Rahatça Sığabilmeni Sağlayacak Depolama Fikirleri

Şehir yaşamının getirdiği en büyük problemlerden biri küçük evler. Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz, dinlendiğimiz yatak odaları ise genelde evin  bu küçüklükten en çok nasibini alan bölümü oluyor. Çoğu zaman eşyalarımızı koyacak yer bulamıyor, alternatif yer arayışlarına giriyoruz. İşte yatak odanızda size yer açacak birbirinden akıllıca 7 depolama fikri.

Duvarlar Boş Kalmasın

Duvarlarınıza küçük askılar monte ederek şapkalarınızı ezmeden bükmeden muhafaza edebilirsiniz. Bu şık görünüm de cabası. Sizce de yatak başında çok tatlı durmaz mı?

yatak_odasi_dekorasyon

Çantaları Dolaba Hapsetme! Bırak Duvarlarını Süslesinler

Kadınların en büyük dertlerinden biri onlarca cantayı nerede ve nasıl saklayacaklarıdır. Bizim biraz aykırı bir fikrimiz var. Çantalarınızı tıpkı ünlü bir ressamın tablosu gibi duvarlarınızda sergileyin. Hem çanta seçimi yaparken hepsinin gözünüzün önünde olması çok büyük kolaylık olmaz mı?

yatak_odasi_dekorasyon

Kapı Arkaları, Kolon Araları Her Zaman Avantajdır

Kolon aralarını ve kapı arkalarındaki boşlukları çoğu zaman atıl alan olarak görürüz ama bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor. O alanlar bizler için birer avantaj. İyi tasarlanmış dolap veya raflarla hem odanın içinde çok şık bir detay yaratacak hem de depolamak istediğiniz birçok eşya için yer açmış olacaksınız.

yatak_odasi_dekorasyon

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Özel Mobilya Yapımından Dekorasyona Kadar, Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

 

Takı Dolabı

Takılar da tıpkı çantalar gibi nereye koyacağımızı bilemediğimiz eşyalardan. Takı kutusu her zaman mantıklı bir çözüm gibi görünse de bir zaman sonra her şeyin birbirine girdiğine hepimiz şahit olmuşuzdur. O yüzden takılar için en doğru tercih bütün takıları ayrı ayrı asıp, dilediğiniz zaman rahatlıkla aralarından seçim yapabileceğiniz bir takı dolabı olacaktır.

yatak_odasi_dekorasyon

Anneanne Evindeki O Sandık!

Evet çoğu zaman modası geçmiş gibi baksak da annelerimiz, anneannelerimiz o sandıkları boşuna almadılar. İçine ne kadar şey sığacağını tahmin bile edemezsiniz!

yatak_odasi_dekorasyon

Basit Bir Merdiven

Son zamanların trendlerinden biri de bu merdiven raflar. Kullanışsız gibi görünse de aslında göz önünde bulunmasını istediğimiz havlu, şal, fular gibi şeyler için birebir! 

yatak_odasi_dekorasyon

Küçük Kutular

Çoğu zaman gereksiz yer kapladığını düşünsek de bu küçük kutular hayat kurtarıcı olabiliyor. Çorap çamaşır gibi çekmecelerde dağınıklık yapan küçük eşyalar için birebir!

yatak_odasi_dekorasyon

Yatak Odanda Yenilik Mi Yapmak İstiyorsun?

En İyi Mobilya Ustaları Armut'ta!

 

kaynak: popsugar.com

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Beyaz Duvarlardan Vazgeçmek İçin 4 Sebep

Beyaz Duvarlardan Vazgeçmek İçin 4 Sebep

Evinize Daha Fazla Mutluluk Getirecek 7 Akıllı Fikir

Evinize Daha Fazla Mutluluk Getirecek 7 Akıllı Fikir