Evinize Daha Fazla Mutluluk Getirecek 7 Akıllı Fikir

Evinize Daha Fazla Mutluluk Getirecek 7 Akıllı Fikir

Ev; içeriye adımımızı attığımızda günün tüm yorgunluğundan arındığımız sıcacık yuvamız.  Havalar biraz daha soğurken, içinde daha fazla vakit geçirmek isteyeceğimiz, aile üyelerinin kahkahaları ile  renklenen evimize daha mutlu bir görünüm vermek bizim elimizde. Yapacağınız birkaç dokunuş ile evinizi nasıl daha sıcak ve mutlu bir yuvaya çevireceğinizi bu yazımızda bulabilirsiniz. 

Renkleri akıllıca kullanın

Evinizde kullanacağınız renklerin seçimi evinize sıcak ya da soğuk bir hava katmada oldukça önemli bir ayrıntıdır. Sıcak renkler evinizde samimi bir ortamın yaratılmasını sağlar. Yeşil, menekşe mavisi ve gri gibi renkler ise soğuk olarak anılırlar.  Bu renkler ise mekanlarda daha resmi bir hava yaratırlar. Soğuk bir havanın ardından, sıcak bir bardak çay içmek kadar iç ısıtıcı bir değişim istiyorsanız,  kırmızı, turuncu, sarı, bej ve krem gibi sıcak olarak kabul edilen renkleri daha fazla kullanabilirsiniz.

dekorasyon_fikirleri
dekorasyon_fikirleir
ev_dekor

Rahat koltuklar edinin

Ev hayatında konfor demek huzur demek. Evlerimizde en çok kullandığımız yaşam alanı olarak oturma odasında rahat bir koltuk, kitap okurken ya da televizyon seyrederken tam olması gereken bir ihtiyaç. Şu zamana kadar rahatlıktan öte hep şıklığı ön planda tuttuysanız, belki de şimdi değişme vaktidir. Yine zevkinizden ödün vermeden, kullanışlı koltuk seçimleri ile evde yaşamı daha mutlu hale getirebilirsiniz.

oturma_odasi_koltuk

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan Tadilata, İhtiyacın Olan Her Hizmet Armut'ta!

 

Daha fazla fotoğrafa yer verin

Evinize mutluluk getirebilecek diğer bir fikir ise duvarlarınızda daha fazla aile üyeleri ve arkadaşlarınıza ait fotoğrafların yer alması. Kimileri toz alması zor olduğu için kimileri ise evde kalabalık bir his yarattığı düşüncesi ile çerçevelere yer vermekten çekinir. Bu düşünceleri kırma zamanı belki de. İçinizde daha fazla mutlu olmaya giden yol evinizde yapacağınız minik, sıcacık değişikliklerden geçecektir.

ev_dekorasyon_tablo

Mutluluk için doğru ışık sıcaklığı

Işıkta renk sıcaklığı seçimi evinizde huzurlu bir zaman geçirebilmeniz için önemli bir kriter olabilir. Renk sıcaklığı Kelvin olarak ölçülür. Evinizde sıcak renkler hakim ise 2500-3300 Kelvin sıcaklıktaki bir LED lambayı tercih edebilirsiniz. Ancak evinizi mavi, yeşil ve beyaz gibi renklerle dekore ettiyseniz 4000-4500 Kelvin aralığındaki ışık daha uygun olabilir. Sıcak ışık, genellikle daha yumuşaktır ve konforlu bir atmosfer sağlar. Oturma odanız, yatak odanız gibi yaşam alanlarında sıcak ışığı tercih ederken, banyo ya da çalışma odası gibi alanlarda beyaz bir ışığı tercih edebilirsiniz.

yatak_odasi_isiklandırma

Bitkilere kucak açın

Evinizde ev çiçeklerine ve bitkilere kucak açtığınızda evinizin görüntüsüne canlılık gelecektir. Dekorasyon amaçlı kullanılan çiçekleri merdivenler, cam kenarları, duvarlar hatta başucunuz da dahil olmak üzere evinizin her köşesine yerleştirebilirsiniz.

ev_bitkileri
ev_bitkileri_dekorasyon

Güvenlik sistemi taktırın

Evde mutluluk dolu bir yaşam için ev halkının kendisin güvende hissetmesi oldukça önemli. Evinize güvenlik sistemi taktırarak rahat bir uyku çekmekten kendinizi geri koymayın. Üstelik dışarıda olduğunuz zamanlarda da aklınız evde kalmamış olur.  

ev_güvenlik

Daha Güvenli Bir Evde Mi Oturmak İstiyorsun?

Ya Da Evini Boyatmak Mı İstiyorsun?

Evinle İlgili Her Türlü İhtiyacında Armut Senin Yanında!

 

 

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Yatak Odana Rahatça Sığabilmeni Sağlayacak Depolama Fikirleri

Yatak Odana Rahatça Sığabilmeni Sağlayacak Depolama Fikirleri

Armut Kullanıcıları Sordu, Mimarımız Yanıtladı

Armut Kullanıcıları Sordu, Mimarımız Yanıtladı