2019'da Evleri Süsleyecek Halı Modelleri

2019'da Evleri Süsleyecek Halı Modelleri

Bildiğiniz üzere, her yıl halı trendleri değişiyor. Kimi yıllarda el dokuması klasik motifler öne çıkarken, son zamanlarda bunların yerini daha renkli ve grafik baskılı hatta üç boyutlu görüntülerle bezenmiş halı ve kilimler alıyor. Bu yıl evini baştan döşeyeceklere ya da yepyeni bir ev kurmak isteyenlere halı tercihlerini yönlendirecek bir yazı hazırlamak istedik. Bakalım 2019 halı trendlerinde dekorasyon meraklıları olarak bizi neler bekliyor?

 1. Girişleri süsleyen halılar

Bir evin tonunu, girişindeki halılar belirler. Bu nedenle ev girişlerinde halı kullanmak önemlidir. 2019 modasında gri tonları hakim olacak. Bu nedenle girişlerde korkmadan gri, bej ve krem tonlarında halılar kullanabilirsiniz. Ayrıca bu, evinizin daha ferah ve aydınlık görünmesini de sağlayacaktır. Daha önceden herkes bu renkleri kullanmanın temizlik yönünü düşündüğünden çekiniyordu, ancak günümüzde kiri hızlıca atan ipliklerden üretilmiş kaliteli halılar olduğu için artık 2019’da bu gibi tereddütleri taşımamalısınız.

2019 halı modelleri

2.Büyük halılarla sıcacık evler

2019 yılı bizi daha büyük boyutta halılar kullanmaya yönlendirecek. Küçük, basit kilimler yerine açık renkli ve doğal desenli halılar tüm evi kaPlayacak. Daha önceden parkelerin, laminantların ya da taş döşemelerin güzelliğinin öne çıkması isteniyordu. Ancak şimdi, odanın ebatına göre belirlenen ancak odaya göre büyük alanı kaplayacak ölçüde halı tercih ederseniz, 2019 trendini de yakalamış olacaksınız. Özellikle el dokuması halılar tercih ederseniz, nesilden nesile sürebilecek bir yatırım dahi yapmış olabileceğiniz hatırlatırız.

2019 halı modelleri

 3. Kısa tüylü halılarla daha fazla konfor

Yine önümüzdeki yıl, kısa tüylü/iplikli halılar trend olacak. Bu popüler akımı tercih etmeniz, bir önceki maddede belirttiğimiz büyük halılara dair korkuları da azaltacak. İpliklerin çok uzun olmaması, temizlik kolaylığı sağlayacağı gibi hareketli mobilyalarınızın ve kapılarınızın da hareket özgürlüğünü kısıtlamayacaktır. Hem hijyenik, hem de sıcacık bir tercihle yeni yıla girebilirsiniz.

2019 halı modelleri

4. Jüt

Yün ve ipek, eski çağlardan beri her zaman her alanda özel ve prestijli bir yere sahip olmuştur. Ancak bu materyallerin dışında, biraz da gölgede kalmış diyebileceğimiz bir alternatif daha var: jüt! Jüt, çoğu zaman gözden kaçan bir elyaftır, ancak ondan alabileceğiniz çok fazla şık görünüm vardır.  Sadece düz bir halıyla bile evinize hoş bir doku kazandırabilirsiniz. Ayrıca alerjisi olan kişiler için de jüt tercihi oldukça iyidir. "

2019 halı modelleri

5. Renk, renk daha çok renk!

Mavi, yeşil, yavruağzı ve bordo, 2019'da halı tasarımlarında görünmeye devam edecek. Elbette çok renkli stiller de bir tercih seçeneğidir. Tasarımlarında 14 - 15 farklı renkle oluşturulan halılar da kullanılabilir. Ancak yine de 2019 modası için renk tonu kataloğunu biraz daraltmakta fayda var. Gözü yoran geçişler yerine daha pastel geçişli, şık desenli halılar tercih ederek ruhunuzu canlı tutabilirsiniz.

2019 halı modelleri

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Aradığın Her Hizmet Armut’ta! 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evin İçin El Emeği Aksesuarlar

Evin İçin El Emeği Aksesuarlar

Yabancı Dil Öğrenmenin Çocuk Gelişimi Üzerindeki Muhteşem Etkileri

Yabancı Dil Öğrenmenin Çocuk Gelişimi Üzerindeki Muhteşem Etkileri