Küçük Evlerde Mucize Yaratan Dekorasyon Önerileri

Küçük Evlerde Mucize Yaratan Dekorasyon Önerileri

Stüdyo tipi olarak bilinen küçük evler kolayca işlerinizi görebileceğiniz, temizlik için uzun saatlerinizi harcamayı gerektirmeyen pratik ve konforlu bir yaşam olanağı sunmakta. Ancak eşyaları yerleştirme sıkıntısı ya da evin geniş olmaması sebebiyle bunaltıcı bir atmosfere sahip olabilmesi gibi dezavantajları da var. Yine de yaratıcı dekoratif çözümlerle evinizi ferahlatarak kullanışlı bir hale getirebilirsiniz.



1. Sade ve küçük eşyalar tercih edin

sademobilya

Gösterişli eşyalar stüdyo model evinizi kalabalık ve sıkışık gösterecektir. Hantal eşya tercihinden sakının. Eşyalarınızın boyutları, evinizi olduğundan geniş göstermesi açısından çok önemli.

2. Duvarları yaratıcı şekilde kullanın

oturmaodasıraf

Kitaplar ve dekoratif objeler için duvar üzerinden yaratılabilecek ekstra alanlar, hem estetik duruşu hem de kullanım pratikliğinden ötürü güzel bir dekorasyon tercihi olacaktır.

3. Mutfak düzeni için pratik çözümler şart

mutfak_aski

Mutfakta en büyük yardımcınız tezgahın üzerindeki duvara monte edilecek raflar olacaktır. Estetik olarak evinize hem modern bir hava katmış olursunuz hem de yerden tasarruf edersiniz. Ayrıca mutfağınıza romantik bir hava katan lokal aydınlatmalar da bu senenin trendleri arasında.

4. Şık ve pratik kekoratif raflardan yararlanın

Stüdyo daireye sahipseniz ve odaları bölmeye ihtiyacınız varsa, evinizi küçük gösterecek duvarlardan uzak durun. Evinizin bölümlere ayırmak için rafları kullanın.

5. Aydınlatmayla evin havasını değiştirin

ev_aydinlatma

Eğer eviniz yüksek tavanlı değilse asma lambalar istediğiniz sonucu vermeyebilir. Bu durumda güzel bir aksesuar olan yer lambalarını kullanabilirsiniz. Lamba tercihinde dikkat etmeniz gereken lambanızın olabildiğince uzun bir yapıya sahip olmasıdır.

6. Bambu merdivenle tanışın

Uygun ölçülerde duvara dayanan bambu merdivenlerden kullanmak hem dekoratif mobilya ihtiyacınızı karşılayabilir hem de işlevsel bir fayda sunabilir.

7. Oturma odası için ufak ve şık sehpa edinin

sehpa

Sepha hem işlevsel bir mobilya oluşu hem de kullanım kolaylığı ile önemli bir parçadır. Sehpa seçiminde çok yer kaplamayacak, yüksek olmayan tasarımları tercih ederseniz çok şık bir dekorasyona sahip olacaksınız.

8. Küçük banyolarda ekstra alan yaratın

banyo_dolabi

Banyoda özellikle lavabo altını değerlendirmek için minik raf üniteleri kullanabilirsiniz. Renk yansıtan lambalar tercih edildiğinde de banyonuz daha ferah ve daha estetik görünecektir. Duşakabin'i şeffaf yapmak da banyoyu daha ferah göstermeye yardımcı olacaktır. 

Bu değişiklikler için yardıma ihtiyaç duyduğun her noktada Armut'a bakabilir, ücretsiz teklif alabilirsin. 

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Duvarları Picasso Tablosuna Çevirecek Bir Teknik: Geometrik Boyama

Duvarları Picasso Tablosuna Çevirecek Bir Teknik: Geometrik Boyama

Siyah Beyaz Kontrastının Ustalıkla Kullanıldığı İlham Verici 10 Banyo Dekorasyonu

Siyah Beyaz Kontrastının Ustalıkla Kullanıldığı İlham Verici 10 Banyo Dekorasyonu