Kendinize Alacağınız En Güzel 9 Hediye

Kendinize Alacağınız En Güzel 9 Hediye

Birçoğumuzun hayatı ev - iş ya da ev - okul arasında geçip gidiyor. Oysa daha yeni yılın başlangıcında artık kendiniz için bir şeyler yapmaya karar vermiştiniz değil mi? Artık bu planları ertelemeye son vermek gerektiğini düşünüyorsanız, kendinize hediye gibi alabileceğiniz bazı özel ders fikirlerine bir göz atmalısınız.

Kurslara ve kendi azmine güvenmeyenlere: Özel İngilizce Dersi

Bazılarımıza dil bilgisi kuralları zor gelirken, bazılarımı da konuşma konusunda zorluklar yaşıyor. Özel olarak belirlenen programınız ve hocanızın gelişim sürecinizi yakın takibi ile İngilizce öğrenme konusunda çok daha iyi sonuçlar elde edip, daha kısa sürede istediğiniz düzeye gelebilirsiniz.

İdeal formunuzu yakalayın: Pilates Dersi

Özellikle pilates gibi vücut duruşunuzla yakından ilgili olan bir spor dalında, size özel bir programın hazırlanması çok daha yararlı olacaktır. Ayrıca özel bir eğitmenle yaptığınız pilates ile motivasyonunuzun nasıl arttığına şaşıracaksınız.

Su ehliyeti alalım artık: Direksiyon Dersi

Kimi korktuğundan kimi güvensizlikten bir türlü o direksiyonun başına geçemiyor. Bahaneniz ne olursa olsun sürüş konusundaki sorunu çözmek istiyorsanız özel direksiyon dersi almalısınız. Paniğe kapılabileceğinizi ya da çekinebileceğinizi bilen hocalar, size özel hazırlanan programları tecrübeleriyle birleştirerek bunların üstesinden gelmenizi sağlıyor.

Büyük bir keyfi kaçırıyor olabilirsiniz: Yüzme Dersi

İyi bir antrenör sayesinde günlük programınıza uygun olarak hazırlanan derslerle adım adım yüzmeyi öğrenebilirsiniz. Yüzmeyi beslenme programıyla desteklemek isterseniz, antrenörünüz size bu konuda da destek olacaktır. Bu sayede hem eğlenerek hem öğrenerek forma girebilirsiniz. Bir taşla üç kuş. Fena mı?

Kendine yeni ufuklar açmak isteyenlere: İspanyolca Dersi

İspanyolca, eğitim ve iş alanında en çok aranan yabancı dillerden biri. Dünyada 500 milyondan fazla kişi bu dili konuşuyor. Birçok ülkede ikinci resmi dil olarak kabul edilen İspanyolca’nın, özellikle yurt dışında ya da yurt dışı bağlantılı şirketlerde çalışmak isteyenler için önemi giderek artıyor.

Ruhunuzun kapılarını aralayın: Yoga Dersi

yoga

“Nefes almanın yanlışı mı olur?”  demeden, doğru nefes tekniklerini öğrenerek, bedensel bir rahatlamanın yanı sıra; zihinsel bir sadeliğe ulaşmak da mümkün. Yoga ile hayatınıza katacaklarınız sadece bedensel bir esneklik ya da doğru nefes almakla sınırlı kalmıyor, yoga felsefesi sayesinde daha sakin ve verimli bir hayata da adım atabiliyorsunuz.

İçinizde ukte kalmasın: Gitar Dersi

Bir enstrüman çalmanın yararları saymakla bitmiyor. Motivasyonunuz arttırıyor, daha yaratıcı düşünmenizi sağlıyor, stresi azaltıyor, yaşamınıza renk katıyor ve daha neler neler...  Neden kendini bu güzel etkilerden mahrum bırakasın?

Parmaklarına sihir katmak isteyenlere: Piyano Dersi

piyano_dersi

Müziğin evrensel diline piyano çalarak katılmak isterseniz, ilk olarak disiplinli bir eğitime hazır olmalısınız. Bu eğitimi en iyi şekilde sağlayacak olan da sizin günlük rutininize ve seviyenize göre dersler ayarlayabilecek olan uzmanlardır.

Mutfakta sanat mı yapılır diyenlere: Butik Pastacılık Dersi

butik_pasta

Evde kendi kendinize yaptığınız kurabiyeler, pastalar artık size sıradan gelmeye başladıysa; şeker hamurundan sanat yaratanların yanında yerinizi almanın zamanı gelmiş demektir. Tabi bir de mutfağa yeni adım atanlar var ki butik pastacılık dersleri onların da yardımına yetişiyor.  Geçmiş deneyim ve becerilerinize göre bir seviyeden başlayacağınız butik pastacılık dersi ile hem eğlenerek öğrenebilir hem de sevdiklerinize el emeği göz nuru ikramlar sunabilirsiniz.

Herhangi birinden ücretsiz teklif almak isterseniz buraya! 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evleri Büyük Ve Aydınlık Gösterecek Boya Badana Fikirleri

Evleri Büyük Ve Aydınlık Gösterecek Boya Badana Fikirleri

Kimyasal Ürünler Kullanmadan Ev Temizliği Mümkün Mü?

Kimyasal Ürünler Kullanmadan Ev Temizliği Mümkün Mü?