Evleri Büyük Ve Aydınlık Gösterecek Boya Badana Fikirleri

Evleri Büyük Ve Aydınlık Gösterecek Boya Badana Fikirleri

1. Zemin Boya Badana Renkleri

Zemin rengini değiştirerek evinize renk katın. Açık renkler büyük ama soğuk, koyu renkler küçük ama sıcak bir zemin hissi verir. 

zemin_boyama_fikir

2. Kapı Boya Badana Renkleri

Kapıları pastel renklere boyayarak enerjik bir girişe sahip olabilirsiniz. Canlı kırmızı, turuncu gibi renkler tavsiyemiz. Ne de olsa iyi bir ilk izlenim yaratmak önemlidir. 

kapi_boyama_nasıl

3. Küçük Oda Boya Badana Renkleri

Küçük odalara boya yapılırken odayı dar göstermemeye dikkat edilmesi gerekir. Küçük odaların beyaz ya da krem gibi renklere boyanması odayı ferahlatır. İçeri ışık dolmasını sağlar.

Açık_renk_duvar

4. Büyük Oda Boya Badana Renkleri

Büyük alanlarda koyu renk kullanabilirsiniz. Koyu renkler ortamın girer girmez daha sıcak algılanmasını sağlar. Özellikle oturma odası gibi samimi olmasını istediğimiz alanlarda birkaç duvarı koyu renkle boyamak ve tablolarla süslemek harika bir fikir. 

koyu_renk_duvar_boya

5. Aydınlık Oda Boya Badana Renkleri

Çok ışık alan aydınlık odalara küçük siyah detaylar ekleyin. Diğer alanların daha da büyük algılanmasını sağlar. Yarattığı kontrast renklerin ön plana çıkmasına yardımcı olur. 

siyah_beyaz_dekorasyon

6. Merdiven Boya Badana Renkleri

Merdivenlerinizi neden renklendirmeyelim? Rengarenk merdivenler katlar arası yolculuğunuzu keyifli yapacak. Küçük detaylarla görenleri gülümsetecek. 

renkli_merdivenler

7. Cam Boya Badana Renkleri

Camları farklı renklerle boyayıp rengarenk ışıkların evinize dolmasını sağlayın. Canlı ve enerjik renklerle uygun fiyata evinizin havasını değiştirmek çok kolay! 

pencere_boyama_fikir

8. Duvar Kağıdı Boya Badana Renkleri

Duvar kağıtları geri dönüyor. Desen desen duvar kağıtları dışında odaların başka bir dekorasyona ihtiyacı kalmıyor. Ama unutmayın, yapıştırması hiç kolay değil. Duvar kağıdı kaplamak ustalık gerektiriyor. Armut  profesyonellerinden ücretsiz fiyat teklifi alıp, beğendiğin ustaya yaptırmayı da düşünebilirsin. 

boya_badana_çizgili

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Mantolama (Dış Cephe Yalıtımı) Yaptırmak Binalar İçin Zorunlu Mu?

Mantolama (Dış Cephe Yalıtımı) Yaptırmak Binalar İçin Zorunlu Mu?

Kendinize Alacağınız En Güzel 9 Hediye

Kendinize Alacağınız En Güzel 9 Hediye