'Mesafeli' Yılın Hediyesi De 'Mesafeli' Olur

'Mesafeli' Yılın Hediyesi De 'Mesafeli' Olur

Yılın beklediğimiz o zamanı geldi çattı! Sevdiklerimizi mutlu etmek onlarla bağlarımızı güçlendirmek için birçoğumuz güzel bir yılbaşı hediyesi telaşı içine girdi bile. Pandemi koşullarında yaşadığımız için bu süreç birçoğumuz için zorlu geçiyor. Peki ona yeni bir deneyim hediye etmeye ne dersin? Unutma deneyimler ürünlerden çok daha kalıcı hediyelerdir ve ömür boyu hatırlanırlar.

‘Bu iş kafama yattı, peki ne yapmalıyım?’ diyorsan aşağıda sana önerdiğimiz hediyelerden birini seç ve dilediğin online hizmeti en uygun fiyatlarla ve Armut güvencesiyle al :)

Bağışıklığımızı yüksek tutmamız gereken bu günlerde aktif kalmak ve iyi beslenmek oldukça kıymetli.

Daha sağlıklı daha fit olmayı, daha iyi bir vücuda sahip olmayı kim istemez. Evde oturuyoruz diye bunlardan vaz mı geçmeliyiz? Elbette hayır. Hem hayalimizdeki vücuda kavuşmak için hem de içinde bulunduğumuz dönemde bağışıklığımızı yüksek tutmak ve sağlıklı kalmak için, aktif kalmak ve iyi beslenmek çok önemli.

Evde bu kadar zaman geçiriyorken senelerdir hayalini kurduğumuz o enstrümanı çalmaya başlamazsak olmaz.

İş, okul, hayatın koşturmacası derken çoğu zaman o hayalimizi hep erteleriz. Çalmak istediğimiz enstrüman hep aklımızın bir köşesinde durur ama bir türlü başlamak kısmet olmaz. Evlerimizden çıkamamak, gezememek kötü ama bu zamanların da kıymetini bilip ertelediğimiz hayallerimiz için bir fırsat olarak görebiliriz.

Yeni bir dil yeni bir dünyanın kapılarını açar.

Yeni bir dil öğrenmenin faydaları saymakla bitmez. Odaklanma becerisinin artmasından tut da yaratıcılığa kadar birçok konuda bizi pozitif yönde etkiliyor. Hediye almak istediğin kişinin hayalindeki dil hangisi?

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

2021 Yılının Renklerinden İlham Alın

2021 Yılının Renklerinden İlham Alın

Kapalı Balkonunu Yaşam Alanına Çevir

Kapalı Balkonunu Yaşam Alanına Çevir