Ev Dekorasyonlarının Vazgeçilmez Detayı: Aynalar

Ev Dekorasyonlarının Vazgeçilmez Detayı: Aynalar

ev dekorasyon ayna modelleri

Zaman içinde, yaşadığın yeri güzelleştirmek adına birçok uğraş verdin. Yeri geldi geleneksel tarzda, şıklığı detaylara sahip mobilyalar seçtin, yeri geldi günün modasına uydun, daha sade ve modern hatlı eşyalar dışında fazla da bir şey koymadın salonuna.

Bazen egzotik renklere boyadın duvarlarını, bazen tüm o retroluğun tersine işçiliği ön plana çıkarıp heykel detaylarını ve özel işlenmiş halıları mükemmel bir uyum içinde kullandın.

Ev dekorasyonunda ne kadar cesur olduğun, ne kadar sadelikten hoşlandığın ya da klasik bir düzen istediğin her zaman evinin ruhunu, beğenilerine uygun yansıtmaya özen gösterdin.

“Tüm bu kazakları nereye koyacağım?” derken dolap düzenleyicisinin imdadına koşuşunu, “Montlarınızı koltukların üzerlerine bırakmayın.” derken ayaklı askılığın sağladığı düzeni, tüm misafirperverliğinin ve yapılan onca güzel yemeğin başlangıcı kapı önü paspasını ne kadar sevdiğini biliyoruz!

Evindeki tüm bu kullanışlı dekorasyon eşyalarından bahsetmişken, tarzını ve ruhunu en güzel haliyle yansıtan ve en az diğer aksesuarlar kadar vazgeçilmez olan detaylardan biri de aynalar.

ayna

Daha renkli, dekoratif ve ruhu olan eşyalara değer veren tarzda bir evin vazgeçilmezi, parçalı aynalardır. Patchwork koltukları tercih ettiğin salonunda, rengarenk koltuğunun üzerinde uçuşan kelebekleri simgeleyen birçok küçüklü büyüklü kelebek şeklinde aynalar, evine düşündüğünden daha çok yakışmadı mı? 

ayna_ev_dekorasyonu
ayna 3.jpg

Herkes kadar sen de bazı günlerde, belki de her gün seni motive edecek o kırmızı ruju sürmek veya saçlarını yeni nesil örgü modellerinden biri yapmak istersin. Güne özgür ve güzel başlamana yardımcı olan makyaj aynaları, sephalı, kenarlı, koltuklu, ışıklı... tüm modelleri ile başucunda.

‘Bu kıyafet bu ara çok moda!’ diyerek kendini süzdüğün boy aynalarını, son bir kez üstünü başını kontrol etmek için evin çıkışına mı koymak istersin yoksa sen de kıyafet seçmekte zorlananlar gibi yatak odana mı?

Kombine eşyalar ile klasik-modern tarzı harmanlamayı sevenler için varaklı aynalar çağın ötesinde, yeri doldurulamaz birer ev dekorasyonu eşyalarıdır. Annenden kalan o eski vazonun yanındaki camlı vitrinde biriktirdiğin antika kahve fincanların ile salonunda aynı antik tarz bir ferahlığı sana varaklı aynalar sağlayacaktır.

Ruhunuzu yenileyecek, gereksiz detayları attıracak ve evinizin daha büyük görünmesin sağlayacak aynalar, herkesin evinde. Neden senin de olmasın.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badana Ustasından İç Mimara, Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç.

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Dekorasyonda Renklerin İşaretleri Ve Etkileri

Dekorasyonda Renklerin İşaretleri Ve Etkileri

Rustik Stili Yılbaşı Sofralarınıza Taşıyın!

Rustik Stili Yılbaşı Sofralarınıza Taşıyın!