Farklı Ülkelerin Ev Dekorlarından Esinlenin

Farklı Ülkelerin Ev Dekorlarından Esinlenin

Alışverişe çıktığınızda, evinize alacağınız dekor ürünleri için birbirinden farklı mağazalara girmek ve farklı dekoratif ürünleri görerek fikir sahibi olmak oldukça eğlencelidir. Kimi zaman da farklı yerlerde gördüğünüz dekorasyon fikirlerini evinizdeki bazı şeyleri dönüştürerek kendiniz dahi üretebilirsiniz. Fazla tecrübe, her zaman daha fazla yaratıcı olmayı getireceğinden sınırları aşmanız gerektiğini düşündük. Sadece Türkiye’deki trendlerle sınırlı kalmayarak farklı ülkelerdeki popüler ev dekorasyonu vitrinlerini bu yazımızda ekranlarınıza taşıyoruz.

1. Londra

Londra'da bir ev

İngiliz vitrinlerinde mint tonu hakim. Akıllı detaylarla süslenmiş bu tasarımlar,  kombinleyeceğiniz klasik ve modern objelerinizle harika bir görünüm sağlayabilir. Ahşabın, demirlerin ve desenlerin akıllıca kullanıldığı bu alanı biz çok sevdik.

 2. Cape Town

Cape Town'da bir showroom

Cape Town, birbirinden ilham verici butiklerin yer aldığı bir şehirdir. Burada da endüstriyel tasarımların akıllıca kullanıldığı bir showrooma tanık olabilirsiniz. El yapımı dokuma halılar, minimal ama artistik dokunuşları olan sade mobilyaları öne çıkarmak için parlak aydınlatmalar kullanıp daha aydınlık alanlar yaratabilirsiniz.

3. Los Angeles

Los Angeles'ta bir ev

Amerika Birleşik Devletleri’nin en çılgın eyaletlerinden Los Angeles da dekorasyon vitrinlerinde kendine ait bir karakteristiği yansıtıyor. Hollywood stili bu evde ilk göze çarpan, sade ve lüks ürünleri öne çıkaran renkli objeleri. Bu tarz avangart ürünler, sizin de evinize güzel bir soluk getirebilir.

4. Horsens, Danimarka

Danimarka'da bir loft daire

İskandinav minimalizminin izini süreceğiniz bu ev, özellikle loft daire sahipleri için ilham verici olabilir. Siz de merdivenlerinizi böyle bir tarzla yeniden yaratmak istemez misiniz?

5. Chicago

Chicago'da bir ev

Klasik tavanlardan sıkıldıysanız, bu ev dekorundan ilham alabilirsiniz. Ahşap ve beyaz mobilyaları rahat görünümlü mini koltuklarla süsleyerek hem rahat hem de modern bir dönüşüm sağlayabilirsiniz.

6. New York

New York'ta bir çalışma odası

Biri sokak modası mı dedi? O halde tüm metropol havasını üzerine sindiren New York vitrinlerine göz atmalısınız. Klasik duvarlardan sıkıldıysanız, bir magazin dergisi kapağı gibi görünen ya da yaratıcı bir sloganla bölünen alanlarınızı dilediğiniz gibi özgür ve renkli döşeyebilirsiniz. Özellikle çalışma odalarınızda, kütüphanenizde ya da genç odalarında bu tarz fikirleri kullanabilirsiniz.

7. Milan

Milan'da bir mağaza

Milan’daki bu mağazada, renklerin, siyah-beyaz uyumunun ve modern çizgilerin her detayı harika bir uyum içerisinde kullanılmış. Ferah ve ışık alan alanlarınızda siz de bu tarz köşeler yaratabilirsiniz. Özellikle cam objelerle ya da cam fayanslarla bölmeli alanlarınızda renklerinizi daha ışıltılı olarak ön plana taşımanız mümkün.

Bonus: New York-2

New York'ta bir ev

New York’un modasından bir tane iç mimarlık harikasını daha paylaşmak istedik. Kirişlerin bu tarz değişimini evinizde kolaylıkla sağlayarak altın varaklı ürünlerle hem modern hem klasik ürünleri muhteşem bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Müstakil bir evde bu alanı kış bahçenize ya da geniş girişinizde de kullanabilirsiniz.

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Bütün Hizmetler Armut'ta!

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

Görsel kaynak: Pinterest.com

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Mutfağının Havasını Değiştirecek 10 Halı Önerisi

Mutfağının Havasını Değiştirecek 10 Halı Önerisi

İzmir’den Natürel ve Zarif Bir Ev

İzmir’den Natürel ve Zarif Bir Ev