Hayal Gücüyle Tasarlanmış Çocuk Odaları

Hayal Gücüyle Tasarlanmış Çocuk Odaları

Çocukların hayal gücü her zaman yetişkinlerin ötesindedir. Bu kadar renkli ve masum dünyalara sahip kişiliklerin de onları yansıtan özel bir dünyası olması gerekir. Haliyle evde yaratıcılığın sınır tanımayacağı alanlar çocuk odalarıdır. Farklı bir tasarım, onlar için daha eğlenceli bir dünya olabilir. Bununla birlikte her ne kadar siz de değişik bir şeyler yapmak isteseniz de aklınıza hemen bir fikir gelmeyebilir. Bu nedenle bizler sizin de ilham alarak çocuk odalarında uygulayabileceğiniz birkaç yaratıcı fikri bu yazıda göstermek istedik.

1. Uçan balonlar

Bebeğinize pastel tonlarında huzurlu bir oda mı hazırladınız? Onun bulutlara değecek bir uykuya dalarken seyredeceği uçan balonları stickerla ekleyebileceğiniz gibi, birkaç dilek balonuyla 3 boyutlu olarak kendi hazırladığınız uçan balonları da ekleyerek duvarda farklı bir tasarım oluşturabilirsiniz.

1.png

2. Sınırları aşın

Neden kendinizi klasik duvar boyalarıyla sınırlandırasınız ki? Yetenekli ellerle duvarlar için güzel bir tema belirleyerek ağaçlar, hayvanlar ekleyerek çocuk odasını bambaşka bir dünyaya çevirebilirsiniz.

2.png

3. Ayrıntılar güzeldir

Burada olduğu gibi, çocuğun televizyonunu bir zebra ile çerçeveleyebilirsiniz. Aynı şekilde duvardaki farklı 3 boyutlu aydınlatmalar ve stickerlarla temanın devamlılığını sağlamayı unutmayın. Bu, zebra yerine bir güneş, bir çiçek de olabilir ve çerçeveyi kolaylıkla kendiniz de dikebilirsiniz.

4.png

4. Duvarların ötesine geçin

Harika bir planlama değil mi? Biz çok sevdik. Eğer çocuğunuz yerinde duramıyorsa ve yaşı da aktivitelere uygunsa ona tırmanma alanları yaratırken dekorla da temayı devam ettirmeyi unutmamalısınız.

4.png

Evini Yenilemek Mi İstiyorsun?

İhtiyacın Olan Bütün Hizmetler Armut'ta!

5. Renk uyumu önemli

Çocuğunuzun duvarındaki temalar, bütünlüklü duvar kağıtları kesinlikle diğer aksesuar ve tekstil ürünleriyle tamamlandığında daha göz alıcı duracaktır. Kuş kafesi raflar, çiçekler ve ahşap masa ile yatak örtüsünü bir de arka planla bir arada dikkatlice inceleyin. Güzellikler ayrıntıda gizlidir ve çocuklar ayrıntıları çok sever...

5.png

6. Prenses odası

Kızınız için sade ve masalsı bir oda yaratacaksanız bu odadan ilham alabilirsiniz. Özellikle küçük odalar için bu cibinlik ve duvar detayları hayat kurtarıcı olabilir.

6.png

7. Çiftlik teması

Biraz üzerine düşünerek çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Perspektifle biraz oynayarak çocuğunuzun hayal gücüyle birçok aktivite gerçekleştirebileceği bir odaya ne dersiniz?

7.png

8. Sporseverler buraya!

Çocuğunuz sporla ilgileniyorsa, sevdiği formaların, atkıların kullanıldığı bir odaya ne dersiniz? Duvar kağıtlarını sporla alakalı seçerek kalan temaları o spora odaklayarak bir fanatiği daha da mutlu edebilirsiniz.

8.png

9. Eğitici bir oda olsun diyorsanız...

Eğer çocuk odasında yeterince yeriniz varsa, duvarı eğitici bir alan olarak tasarlayabilirsiniz. Hangi hayvanların, bitkilerin nerede olduğundan ülke ve şehir isimlerine birçok şey ekleyerek çocuğunuzun görsel hafızasını aktifleştirebilirsiniz.

9.png

Çocuğunun Odasını Yenilemek Mi İstiyorsun?

Boya Badanadan Laminant Parke Döşemeye, Aradığın Her Hizmet Armut'ta!

 

10. Korsan odası

Çocuğunuz denize ve korsanlara meraklıysa, ona kayıp hazinenin peşindeki yolculuğu andıran bir oda yaratabilirsiniz. 3 boyutlu aksesuarlar ve duvar kağıtlarıyla bu yaratıcı odayı çocuğunuzla hazırlarken büyük zevk alabilirsiniz. Yatak başlığını beğendiniz mi?

10.png

11. Safari zamanı

Dar bir odanın havasını, duvardaki dev sticker ya da kağıtla değiştirebilirsiniz. Tıpkı bu safari temasının uygulandığı oda gibi...

11.png

12. Deniz altında bir gün...

Çocuğunuz gününü deniz altında geçirmek istiyorsa, bu tam ona göre. Böyle bir akvaryum, su altı temasıyla son derece dinlendirici ve aydınlık bir oda yaratabilirsiniz.

12.png

13. Uzay savaşçıları buraya

Uzay ve uzaylılar konusunda meraklı bir uzay savaşçısı bu odaya bayılacaktır. Basit bir duvar kaplaması, birkaç tavan süsü ve doğru seçilmiş tekstil ürünleriyle bu odaya hemen kavuşabilirsiniz.

13.png

14. Masal kitaplarından ilham alın

Özellikle bebek odalarında aşırıya kaçmadan, masal kitaplarından ilham alınmış şık temalar kullanabilirsiniz. Farklı ve detaylı bir duvar, bebeğinizin dikkatini çekebileceği gibi kalan alanlarda dev fiyonklu rahat ve dinlendirici renkli tercihlerle bir bütün oluşturarak farklı bir oda yaratabilirsiniz.

14.png

15. Sade bir oda için

Sade ama biraz da hareketli bir oda için bahar temasını seçebilirsiniz. Güzel bir ağaç, ona uyumlu bir perde, halı ve pufla sakin ve huzurlu ama klasik çocuk odalarından da biraz farklı şeker gibi bir oda tasarlayabilirsiniz.

Evinle İlgili İhtiyacın Olan Her Hizmet'ta Armut Yanında!

Ücretsiz 4 Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır, Sana Uygun Olanı Seç!

görsel kaynak: freshome.com

 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Karanlık Bir Odayı Aydınlatmanın 12 Yolu

Karanlık Bir Odayı Aydınlatmanın 12 Yolu

Mutfağının Havasını Değiştirecek 10 Halı Önerisi

Mutfağının Havasını Değiştirecek 10 Halı Önerisi