Sıradışı Boya Badana Teknikleri

Sıradışı Boya Badana Teknikleri

Eviniz için kullanılabilecek çeşitli boyama teknikleri var ve biz aşağıda beğendiklerimizden bir kaçını ön plana çıkardık! Umuyoruz ki boyama projeniz için ilham kaynağı olurlar!

Başlangıç İpucu: Eğer ilk defa boya yapacaksanız kendinize güveninizi sağlamak için kolay bir işle başlayın (küçük bir oda ve ya basit bir duvar gibi).

Donuklaştırma ve Yıkama ile Kırık Renk Boyama Teknikleri

duvar_baski_boyama

Kırık renk boyaması benekli ya da pürüzlü bir efekt yaratmak için farklı bir ana kat üzerine bir ve ya daha fazla rengin kırık katmanlar üzerine uygulanmasını kapsar. Bu tekniğin katı renkli bir fon üzerine uygulanmış donuklaştırmayı ve yıkamayı da kapsıyor olmasını umuyorsunuzdur.

Sünger Boyama Tekniği

süngerle_boyama

Bu hızlı ve basit teknik katı bazlı boya rengiyle başlar. Ana kat kuruduğunda ıslak bir süngerle, benekli bir görünüm yaratmak için en üste donuklaştırma ve ya yıkama uygulanır. Eğer ek donuklaştırma ve yıkama katmanları eklemeye karar verirseniz bir sonraki aşamayı uygulamadan önce ilk yaptığınızın tamamıyla kuru olduğundan emin olun.

Başlangıç İpucu: Ton üzerine ton ipek efekti için aynı renk ailesindeki bej ve grinin ya da farklı renklerin nötr tonlarını kullanın.

Sünger boyaması yaparken, daha çeşitli ve enteresan çalışmalar ortaya çıkarmak için sentetik ev işi bir süngerin yerine her daim doğal deniz süngeri kullanın.

Eski Elbise ile Boyama ve Elbise Rulosu

duvar_baski_boyama

Bu boyama tekniği duvarlara ilgi çekici bir efekt verir. Katı renkli bir ana tabakayla başlayın ve kurumasını bekleyin. Elbiseyi yuvarlamaya başlamak için, elbiseyi değişken sıkılıkta sosis şekline getirin. Bu ruloyu hafifçe donuk renge batırın ve yuvarlayaraktan ana kat üzerine uygulayın.

Başlangıç İpucu: Farklı tür kumaşlar farklı efektler yaratacaktır. Popüler malzemeler keten,lake ve çuval bezi.

Siz de bu güzel tekniklerle boya yaptırmak ister misiniz? O zaman kısa formumuzu doldurun, ve en az üç iyi boyacımızdan size uygun teklifler alın, en uygun fiyat ve kaliteyi seçin

Ücretsiz Boya Ustası teklifi al >

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Küçük Evler İçin Güzel Bir Dekorasyon Fikri

Küçük Evler İçin Güzel Bir Dekorasyon Fikri

Duvar Kağıdı Dekorasyon Önerileri

Duvar Kağıdı Dekorasyon Önerileri