Küçük Evler İçin Güzel Bir Dekorasyon Fikri

Küçük Evler İçin Güzel Bir Dekorasyon Fikri

Bu ufak detayların mükemmel şekilde süslediği minicik şirin ev, sahip olduğu her detayda bizi gülümsetti, kendi küçük ama özellikleri ile büyük evleri aratmıyor. Moskova, Rusya da INT2architecture tarafından bir proje için tasarlanan bu 45 metrekarelik stüdyo daire içinde bir oturma odası, mutfak, dikkat çekmeyen bir yatak odasının yanı sıra küçük kompakt detaylar da mevcut.

kucuk_ev_dekoru

Koridorda ve yatak odasında yer alan bu geniş hacimli gömme dolaplar, evin her bir bölümünden faydalanmak için düşünülmüş. Giysi dolabını gizlemek için kapak yerine perde kullanılmasının sebebi ise dolap açıkken yer tasarrufu sağlamak.

kucuk_ev_dizayni
kucuk_ev_tasarimi

Sade, beyaz mutfakta değişik bir çeşit fayans kullanılmış, ve ekstra uzun dolaplar kullanılarak yüksek tavanlı alandan maksimum düzeyde fayda sağlanmış.

kucuk_ev_dekorasyonu

Oturma odası ve mutfak arasında bölme görevi gören bar, kara tahta benzeri değişik bir duvar ve kaldırılıp indirilebilen ahşap bir bar yüzeyine sahip.

kucuk_ev_tasarimi

İçeride bitkilerin yetişmesine olanak sağlayan bir iç balkon mevcut, balkonda yaratıcı bir şekilde dizayn edilmiş sevimli ve küçük bir oturma alanı var, bu modüler oturma alanı ise yan yana dizilmiş, boyanmış taşıma kutularından oluşturulmuş, kutular aynı zamanda ekstra depolama alanı yaratan faydalı birer obje.

kucuk_ev_dekorasyon_ornekleri

Kullanılacağı zaman açılabilen, diğer zamanlarda duvara yaslı durarak oturma alanında yer kaplamayan açılır-kapanır masa ise yemek yeme alanı olarak tasarlanmış.

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Açık Mutfak Önerileri ve Dekorasyonu

Açık Mutfak Önerileri ve Dekorasyonu

Sıradışı Boya Badana Teknikleri

Sıradışı Boya Badana Teknikleri