Açık Mutfak Önerileri ve Dekorasyonu

Açık Mutfak Önerileri ve Dekorasyonu

Açık mutfaklar, son zamanlarda yoğun olarak tercih edilmeye başlanan mutfak tiplerinden biri olmaya başladı. Eğer sizin evinizde açık mutfak varsa ya da evinizde küçük bir tadilat yaptırıp mutfağınızı açık mutfağa çevirmek istiyorsanız, dekorasyon önerileri için doğru yerdesiniz.

acik_mutfak_modelleri

Açık mutfaklı evlerin cazibesi her geçen gün artıyor. Takipçileri ve uygulayıcılarının sayısı da haliyle yükseliyor. Açık mutfağınız ile evinizin salonunu oval ve altı tamamen kapalı bir masa ile bölebilirseniz. Tercihen turuncu, mavi ve yeşil renklerini parçalı bir şekilde bir arada kullanmanız, evinize dinamik bir hava katacaktır. Açık mutfak için dekorasyon yaparken, kendi zevklerinizi de ön planda tutmayı ihmal etmeyin.

acik_mutfak_tasarim

Açık mutfağınız ile evinizin oturma grubunu birbirinden ayırmak için, mutfak zeminin üzerine platform yerleştirebilirseniz. Platform için mutfağınızdaki renkler ile kontrast bir renk kullanmanız hoş bir görünüm yaratacaktır. Modern çağa ayak uyduran tasarımla, siz de evinizde yeni ve farklı tarz yakalayabilirsiniz. Açık mutfağınızı dekore ederken parlak ve mat yüzeyler arasından tercih yaparak, kullanmayı tercih ettiğiniz renklerin daha vurgulu görünmesini sağlayabilirsiniz.

acik_mutfak_salon_dekorasyonu

Açık mutfağınız ile salonu birbirinden koparmak için, bar sandalyelerini kullanabileceğiniz, yüksek bir masa tercih edebilirseniz. Burada kullanacağınız masayı iki kişilik tercih edebilirsiniz. Oturma bölümünüzde de daha büyük bir yemek masası tercih edebilirsiniz. Dekoratif açıdan uyumlu ve şık bir görünüm elde edeceksiniz. Misafir yoğunluğunuz veya aile nüfusunuzla orantılı olarak böylesi bir dekorasyonu tercih ettiğinizde, evinizde ikili bir görünüm yakalamış olacaksınız. Ahşabın doğal ve asil görünümü ile beyaz rengin şahane uyumu karşısında evinizden çıkmakta zorlanacaksınız.

acik_mutfak_salon_nasil_dösenir

Açık mutfağınızda aydınlık ve canlı renkli kullanarak, mutfağınızı salonunuzun barı gibi hissettirebilirsiniz. Açık mutfağınıza yerleştireceğiniz kavisli bir masa ve sırt bölümü olmayan, modern çizgileri taşıtan ve dönebilen yüksek sandalyeler ile evinize ayrıcalıklı bir hava katabilirsiniz. Bu dekorasyonla, evinizde kendinize bir bar yaratabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için evinizin açık mutfak dekorasyonundan faydalanabilir, kutlama ve partilerinizi evinizin açık mutfağını kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz.

acik_mutfak_salon_dekorasyon

Evinizde içindeki duvarları avantajınız haline getirebilirseniz. Duvarlar, açık mutfak ile salonu birbirinden ayıracaktır. Mutfakta ve salonda aynı rengin farklı tonlarını kullanmak, gözü yormayan ve uyumlu bir görsellik sunacaktır. Açık mutfak dekorasyonunuzda da tasarımı bu şekilde kullanmayı tercih ederseniz, günün yorgunluğunu atmak için bir an önce eviniz gelmek isteyeceksiniz. Kapıdan girer girmez sizi karşılayan koltuğunuza bakıp, açık mutfağınıza geçecek ve kendinize hazırladığınız yorgunluk kahvenizle keyif yapacaksınız. Açık mutfak dekorasyonu yaparken, evinizin şeklini, mobilyalarınızın ebadını ve tabi ki sevdiğiniz renkleri düşünün.

ankastre_acik_mutfak

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Banyo Aydınlatma Önerileri

Banyo Aydınlatma Önerileri

Küçük Evler İçin Güzel Bir Dekorasyon Fikri

Küçük Evler İçin Güzel Bir Dekorasyon Fikri