Ünlülerin Ev Dekorasyonlarını İnceliyoruz: Youtuberlar

Ünlülerin Ev Dekorasyonlarını İnceliyoruz: Youtuberlar

Bir süredir hepimiz evlerimizdeyiz. İşimizi, eğitimimizi ve hatta sporumuzu bile evde gerçekleştirdiğimiz bu dönemde zamanımızın çoğunu sosyal medyada geçiriyor olabiliriz. Bu mecralarda da takip ettiğimiz içerik üreticilerinin hayatını izleyerek keyifleniyor ve belki de yalnız hissetmiyoruz. Özellikle Youtube platformunda ürettiği içerikler ile hayatlarını merak ettiren bazı içerik üreticilerinin ev dekorasyonlarını inceliyoruz bu yazıda. Her bir dekorasyon akımına uygun bir örnek bulmaya çalıştığımız yazıda senin ilgini neler çekecek birlikte bakalım!

Ünlülerin Ev Dekorasyonlarını İnceliyoruz >

Doğru Aydınlatma Nasıl Seçilir? >

Çatı Katı Nasıl Düzenlenir? >

Rengarenk Bir Ev: Çağla Şikel

Çağla Şikel televizyon ekranlarından artık sosyal mecralara transfer olan ünlülerden. Özellikle de Youtube’da içerik üretmeye başladı. Kişisel bakım, makyaj teknikleri, sağlıklı yaşam taktikleri gibi bilgilendirici ve eğlenceli içerikler yayımlayan Çağla Şikel, kendi karakteri gibi renkli bir eve sahip.

Geniş alanları renk ve dokular ile canlandıran Çağla Şikel, mobilya seçiminde de yaratıcı tercihlerde bulunmuş. Gri ağırlıklı mobilyaları ile tek bir duvarı taş olan oturma odasında farklı yüzeylerin yapılarından faydalanmış. Aynı zamanda spot ışıklar ile aydınlanan odanın duvar dokusu hoş bir gölge görüntüsü de sağlıyor.

ünlülerin-evi-çağla-şikel

Deri ve parlak mobilyalar ile mat ve pürüzlü duvarları bir arada kullandığı oturma alanında güzel bir fotoğraf sergi alanı oluşturmuş. Eski görünümlü bir sandık ve ağır mobilyalar ile tezat kullandığı canlı halısı ise Şikel’in renkli kişiliğini yansıtıyor.

ünlülerin-evi-çağla-şikel

Giyinme odasında özellikle ayakkabı koleksiyonuna önemli bir yer veren Çağla Şikel’in giyinme odası oldukça dikkat çekici. Aynalarla donatılmış odada Şikel’in moda zevklerine dair de bir fikrin olabilir.

ünlülerin-evi-çağla-şikel

Koleksiyonları arasında nostalji ürünleri ve kitap / dergiler de bulunan Çağla Şikel, oturma alanlarında ve yemek odasında elindeki parçaları sergilemiş. Bu sergi alanları ve özellikle yemek odasındaki aydınlatması ile samimi bir atmosfer oluşturmayı başarmış. Aynı zamanda evinde bulunan pencereler ile doğal ışıktan da faydalanabileceği oda dekorasyonları ile renkli mobilyaları daha da can alıcı gözüküyor.

nlülerin-evi-çağla-şikel
ünlülerin-evi-çağla-şikel

Minimal Bir Çizgi: Duygu Özaslan

Bir süredir sosyal medyadaki sözleri ile çok ses getiren Duygu Özaslan, bu dönemde özellikle evinden fazlaca paylaşım yapıyor. Bu noktada takipçilerine ev halinden ve dekorasyonlarından kesitler sunan ünlü youtuber, minimal bir dekorasyon anlayışını benimseyenlerden.

Mutfağı ve oturma odası bir arada bulunan Duygu Özaslan, geniş evinde doğal aydınlatmalardan yararlanıyor. Gayet iyi aydınlanan evinde kullandığı beyaz ve gri tonlarında dekorasyon parçaları ile kendinden aydınlık bir eve sahip. Bunun dışında çizgisel tasarım ürünlerini ev dekorasyonunda kullanmayı tercih etmiş.

ünlülerin-evi-duygu-özaslan
ünlülerin-evi-duygu-özaslan

Yatak odasında ve hatta nevresimlerinde de aydınlık renkleri ve çizgisel, kapalı dekorasyon parçalarını tercih eden Duygu Özaslan, ferah bir eve sahip. Video ve fotoğraf paylaşımlarında da evinden karelerde özellikle bu aydınlık temada, metal aydınlatmaları dikkat çekiyor.

ünlülerin-evi-duygu-özaslan

Banyosunda da minimal dekorasyonu ve gri tonlarını kullanmayı tercih etmiş ve günümüzde trend olan teknesiz bir duş alanı kullanmış. Bu dekor tercihi ile banyo alanını geniş bir şekilde kullanabilen Özaslan, gri ve beyaz renkleri uyumlu bir şekilde birleştirmiş. Aynı zamanda giyim odasından da paylaşımlar yaptığında, bu renk uyumunu bütün ev mobilyalarında ve dekorasyon ürünlerinde kullandığını görebilirsiniz.

Gri Renkli Dekorasyon Önerileri >

ünlülerin-evi-duygu-özaslan
ünlülerin-evi-duygu-özaslan

Canlı Yaşam Alanı: Sude Alkış

Youtube platformunun genç yüzlerinden biri olan Sude Alkış, günlük hayatından paylaşımlar yaparken bu dönemde evde geçirdiği zamanda yaratıcı çalışmalarını da sergiliyor. Bu paylaşımlarda evine dair değişiklikleri de takipçilerine gösteren ünlü youtuber evinde genel olarak canlı bir yaşam alanı oluşturmuş.

Yoga, spor, resim gibi uğraşıları için kullandığı balkonunu daraltmadan dekore etmiş. Boş alanları ferah bir şekilde kullanarak, hobi eşyaları, bitkiler ve minderler ile tam olarak keyifli bir alan tasarlamış. Evinde bulunan mobilyaları da aynı balkonunda boyayarak, monokrom ürünleri bir arada kullandığı bir pop art köşesi oluşturmuş. Pastel renkler sayesinde retro bir görünüm de sağlamış.

ünlülerin-evi-sude-alkış
ünlülerin-evi-sude-alkış

Hasır ve ahşap malzemeleri hem mobilyalarında hem de dekorasyon parçalarında kullanan Sude Alkış, evine dair yaptığı paylaşımlarda giyim odasını da açık bir şekilde sergiliyor. Moda ürünlerinde de retro gömlek ve kabanları tercih eden Alkış, dekorasyon trendlerini takip ediyor.

ünlülerin-evi-sude-alkış

Karantina döneminde yenilediği mutfağında ada tezgâh ve yüksek oturma birimleri yerleştirmiş. Sade dekorasyon parçaları kullandığı evinde mutfak malzemelerini de düzenleyen Sude Alkış, bütün mutfak yenileme sürecini de Youtube üzerinden paylaştı. Aynı zamanda mutfağına astığı tabloyu da balkonunda kendisinin boyadığı bir paylaşım yapmıştı.

ünlülerin-evi-sude-alkış

Ağır Dekorasyon: Burcu Esmersoy

Televizyon ekranlarından tanıdığımız Burcu Esmersoy, bir süredir Youtube üzerinden paylaşımlar yapıyor. Takipçilerine bakım, spor, sağlık konularında içerik üreten Burcu Esmersoy evinden yayımladığı videolarda, bizlere dekorasyon seçimlerini de sergilemiş oluyor.

ünlülerin-evi-burcu-esmersoy

Evinde etnik ve ağır dekorasyonların yanı sıra kullandığı metal dekor ürünleriyle odayı aydınlatmaya yardımcı oluyor. Geçmiş senelerde paylaşılan ev turu görsellerinde ahşap, mermer, metal gibi farklı malzemelerin bir arada kullanıldığı ev dekorasyonu renkleriyle dikkat çekiyor.

ünlülerin-evi-burcu-esmersoy

Oturma odası ve yemek odası bir arada bulunan evinde kullandığı büyük ayna da dekorasyon trendleri arasında yer alıyor. Yeni yayımladığı ev turu videosunda metal aydınlatmalara ve dekorasyon ürünlerine fazlasıyla yer veren Burcu Esmersoy, evinde tek duvarın boyalı olduğu tekniği kullanmayı tercih etmiş.

Boya İle Bir Odayı Ne Kadar Değiştirebilirsiniz?>

ünlülerin-evi-burcu-esmersoy
ünlülerin-evi-burcu-esmersoy

Modern ve Şık: Orkun Işıtmak

Uzun süredir Youtube platformunda oyun, eğlence ve yaşam içerikleri hazırlayan Orkun Işıtmak modern bir dekorasyon tercihi yapanlar arasında. Dekorasyonunda kullandığı renkleri ve malzemeleri aynı zamanda geçişlerde de kullanan Işıtmak dilediği zaman loş aydınlatması dilediği zamansa doğal aydınlatmasıyla evinde zaman geçirebiliyor.

ünlülerin-evi-orkun-ışıtmak
ünlülerin-evi-orkun-ışıtmak

Dekor ürünlerinde renkleri ve malzemeleri çeşitli birliktelikler ile kullanan Işıtmak, terasında da hoş bir dekorasyon alanı oluşturmuş. Bitkilerle canlandırdığı terasında ahşap bir zemin kullanarak samimi ve sıcak bir dış mekan uygulaması gerçekleştirmiş.

ünlülerin-evi-orkun-ışıtmak

Görsel kaynak: instyle.com.tr, instagram, youtube.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evde Yapabileceğin Düş Kapanı Tasarımları

Evde Yapabileceğin Düş Kapanı Tasarımları

Doğru Aydınlatma Nasıl Seçilir?

Doğru Aydınlatma Nasıl Seçilir?