Mobilyalarını Zarardan Koruyacak Evcil Hayvan Dostu Kumaşlar

Mobilyalarını Zarardan Koruyacak Evcil Hayvan Dostu Kumaşlar

Evindeki mobilyaları hayallerine göre seçerken, evcil hayvanının istek ve ihtiyaçlarını da unutmamalısın. Senin en büyük hayalin rahat bir koltukta uzanmak iken, minik dostunun isteği koltuğu ısırmak ve tırmalamak olabilir. Zengin bir ev dekorasyonu yaparken, mobilyanı koruyacak ve aynı zamanda hayvan dostu olacak önerileri senin için derledik!

Evcil Hayvanını Yeni Taşındığın Eve Nasıl Alıştırırsın? >

Evinde Minik Dostuna Özel Alanlar Yarat >

Kediler İçin Evde Yapılabilecek Oyuncak Önerileri >

Evcil Hayvanla Yaşamak

Hayatının en büyük parçası sayılabilecek minik dostunun, senden daha hareketli olması normal. Tüyleri, çizikleri, ısırıkları hayalindeki mobilyayı zedeleyebilir diye korkmak yerine onun da isteklerini göz önüne alarak seçimler yapmak, seni de daha mutlu edecektir.

Hayvan Dostu ve Leke Tutmayan Mikro Fiber

Minik hayvan dostunuz su içtikten sonra istemeden de olsa salyalarını koltuklara bulaştırabilir. Lekeden korkuyorsan senin için en güzel çözüm mikro fiber kumaş olacaktır. Temizliği kolay olduğu gibi, nemi de kolayca emerek lekelerin önüne geçmesi seni de rahatlatacaktır. Aynı zamanda tüy toplamadığı için, temizliğe ayıracağın zamanı minik dostunla zaman geçirmek için ayırabilirsin.

Son Trend: Yıkanabilir Süet

Minik dostlarınızın en ufak hareketiyle koltuğunuz ve berjeriniz deforme olacak diye üzülmeyin. En çok tercih edilen bu süet kumaşlar sayesinde çizik veya yırtık derdinden kurtulacaksınız. Temizliği kolay ve bir o kadar da dayanıklı olan bu kumaşlar hem sizi hem de dostunuzun rahatını sağlayacak çözüm olabilir. Sürtünmeye ve tırmıklara karşı son derece dayanıklı olan bu kumaşlar hem hayvanları tırmanma zevkinden yoksun bırakmayacak hem de senin özenle seçtiğin koltukların korunmasını sağlayacak. Artık tırmık izlerini nasıl gizlerim derdinden bu kadar kolay kurtulmak istemez misin?

evcil-hayvan-dostu-denşm-kumaş

Spor Bir Tarz İçin Denim Kumaş

Evinde tarz bir görünüme sahip olmak istersen denim kumaştan yapılan berjer ve kanepeleri tercih edebilirsin. Çoğu zaman atık kot kumaşlardan yapılan bu ürünleri kullanarak hem geri dönüşüme katkıda bulunabilir hem de evini dilediğin gibi modern bir tarzda dekore edebilirsin. Aynı zamanda bu kumaş sert olduğundan, yırtılması bir hayli zordur. Minik arkadaşının çizik ve tırmıklarını saklamakta iyi bir tercih olacaktır.

evcil-hayvan-dostu-kumaşlar-koltuk-örtüsü

Pratik Tercih: Desenli Slip-Cover

Sen evde olmadığında dostunun hareketlerini kısıtlamana veya aklının kalmasına hiç gerek yok. Koltukların üstüne kolayca yerleştirilebilecek, slip-cover adını verdiğimiz örtüler yıkanabilir olmasıyla işleri çok kolaylaştıracak. Evcil hayvanının tüy rengiyle aynı renk bir kumaş örtü seçmen de tüylerin kamufle olmasına yardımcı olacaktır.

evcil-hayvan-dostu-kumaşlar-kedi-mobilyası
evcil-hayvan-dostu-kumaşlar-köpek-mobilyası
evcil-hayvan-dostu-kumaşlar-kedi-koltuğu

Pet Sofa ile Dostuna Alan Yarat

Şimdiki önerimiz özellikle yeterli alana sahip hayvan sahiplerimiz için. Mobilyana, duvar rengine ve halına uygun renk ve desende bir evcil hayvan koltuğu sana ve evcil hayvanına büyük rahatlık sağlayacaktır. Bu sayede dostun yerini benimseyecektir ve kendine ait bir alana alışacaktır. Çeşitli dekoratif fikirlerle, geniş salonunda ona da bir yer ayırabilirsin.

Bu tavsiyelerle birlikte artık çizik ve yırtık gibi dertlerin olmayacak. Sana ve minik dostuna evinde keyifli günler dileriz :)

Görsel Kaynak: Pinterest.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Evindeki Zamanını Keyifli Hale Getirecek 10 Hobi-II

Evindeki Zamanını Keyifli Hale Getirecek 10 Hobi-II

Doğal Tütsü Yapımı

Doğal Tütsü Yapımı