Influencer'ların Dekorasyon Tercihleri: Aksesuarların Gücü

Influencer'ların Dekorasyon Tercihleri: Aksesuarların Gücü

Artık alışveriş alışkanlıklarımızı derinden etkilemiş olan influencer’lar meslekleri gereği yaşam tarzlarının tüm ögelerini, kullandıkları ürünler ile birlikte paylaşarak takipçileriyle iletişim kuruyorlar. Bu iletişimde elbette ki güzellik tüyolarından dekorasyona çeşitli konular yer alıyor. Bugün senin için Türkiye’den oldukça popüler iki influencer’ın dekorasyon tarzlarını ele aldık. Ortak noktaları ise dekorasyon trendlerini ve özellikle de aksesuarları evlerinin dekorasyonunda çok iyi değerlendirmeleri!

Bahar Havasını Ev Dekorasyonunuza Taşıyın

Ünlülerin Ev Dekorasyonlarını İnceliyoruz

Youtuberların Maksimalist Ev Dekorasyonlarını İnceliyoruz

Cansu Akın

Cansu Akın Türkiye influencer’ları arasında bol takipçisi olanlar arasında. Cansu Akın’ın Instagram’da 694 bin, Youtube’da 431 bin takipçisi var. Cansu Akın’ın ev dekorasyonunda yaptığı tercihler yoğunluklu olarak aydınlık ve bohem bir tarza göz kırpıyor. Seçtiği pastel tonlar ve bu renkleri canlı bitkilerle donattığı bir dekorasyonda kombinlemesi Cansu Akın’ın doğayı, renkleri ve neşeyi aradığını gösteriyor diyebiliriz.

Cansu-akin

Cansu’nun Salonu

Cansu’nun salonunda televizyonu beyaz tuğla görünümlü bir duvarın önünde küçük bir TV ünitesinde konumlanıyor. Televizyonun etrafında ise deve tabanı, sarmaşık gibi bitkileri bulunuyor. Bu bitkiler evin doğal ortamını destekliyor. Yeşil kadife görünümlü koltuğu ise bu doğal ortamı tamamlarken renklerden taviz vermeyişi kahve sehpası olarak kullandığı cam sehpaların camlarının pembe ve yeşil olmasından anlaşılıyor.

Cansu-akin-salon

Cansu’nun Yatak Odası

Cansu Akın’ın evinde aydınlığı tercih ettiği evinin her noktasında ışığın en optimum kullanımına gösterdiği özenden anlaşılıyor. Yatak odasında da açık renkler tercihi ve bununla beraber camının önünü boş bırakıp ince bir tül kullanması odasında da ışığa verdiği önemi gösteriyor. Uyuduğu bir yer olmanın dışında zaman geçirdiği, kombinlerini yaptığı ve de yaşamına dahil ettiği bu odada aksesuara özendiğini görebiliyoruz. Pastel tonlara olan sevgisi odasındaki aynanın etrafını kapladığı bej pofuduk kenarın üzerindeki parçalarda ve yatak örtülerinde ve komodininin pastel yeşili renginde kendini gösteriyor.

Cansu-akin-yatak-odasi
yatak-odasi-dekorasyon

Cansu’nun Mutfağı

Cansu’nun ışıltılı salonuna bağlı olan mutfağı küçük olsa da Cansu’nun sıkça zaman geçirdiği yerlerden birisi. Amerikan mutfak tarzı mutfağında beyaz eşyalarını oldukça basit tercih eden Cansu, dolapları ve dolap arası kısmı da beyaz tercih etmiş. Mutfağının salona bakan kısmındaki masasını da büyük tercih ederek bu şekilde bu masayı hem tezgah hem yemek masası olarak kullanabilir hale gelmiş.

cansu-akin-murfak-dekorasyonu
cansu-akin-mutfak-dekorasyon

Damla Altun

Damla Altun da bir başka influencer’ımız ve kendisinin Instagram’da 721 bin, Youtube’da ise 751 bin takipçisi var. Takipçileri için moda, makyaj videoları ve çeşitli vloglar çeken Damla son günlerde yeni bir eve geçiyor. Bu evini tanıtan videosundan ve fotoğraf paylaşımlarından gördüğümüz kadarıyla anlıyoruz ki Damla Altun karanlık ve tropik dokunuşları olan bir ev tasarlamış bu evde zaman zaman da canlı modern aksesuarlarla dekorasyonunu tamamlamayı tercih etmiş.

damla-altun-yatak-odasi

Damla’nın Yatak Odası

Damla’nın evinde yer yer modern çizgiler varken yer yer de doğayı yansılayan yerler var. Doğadan ilham alan yerlerden birisi de evin yatak odası. Bambu görünümlü bir yatağın hakim olduğu bu yatak odasında yatağın karşısında büyük bir televizyon sabitlenmiş ve oda mümkün olduğunca boş bırakılmış. Odanın boş bırakılabilmesinin bir sebebi de giyinme odasının adeta gömme şekilde odanın görünümünü bozmayan bir yerde saklı olması.

yatak-odasi-dekorasyonu

Damla’nın Salonu

Kendi deyimiyle loftumsu olan bu yeni evinin en gözde mekanı salonu. Bu salon tepeden ihtişamla inen şamdanımsı modern bir lambayla tamamlanan bol bitkili ve doğanın renklerini taşıyan bir salon. Bu doğal ortama bir tezat olması için konmuş ayrıntı ise duvara sabitlenen televizyonun üzerindeki led ışıklı duvar dekoru.

Damla'nin-salonu
Damla-altun-salon

Damla’nın Mutfağı

Damla mutfağını evin en aydınlık yeri olarak tasarlamış gibi görünüyor çünkü evde gördüğümüz kadarıyla güneş ışığından en çok yararlanılan oda mutfak. Dolaplardaki beyaz tercihleri ile de gelen ışıktan alınan verim arttırılmış. Tanıtım videosunda bahsettiği tropik izlenimlere göz kırpar şekilde mutfağında kullandığı küçük mutfak adasının üzerinde ahşap sepette meyveler kullanmış. .

Görsel Kaynaklar: youtube.com

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

5 Adımda Köy Evi Dekorasyonu

5 Adımda Köy Evi Dekorasyonu

Ünlülerin Smoothie Tarifleri

Ünlülerin Smoothie Tarifleri