Armut İtalyan ProntoPro’yla Birleşiyor ve 14 Ülkede Faaliyet Gösteren Avrupa Devi Oluyor.

Armut İtalyan ProntoPro’yla Birleşiyor ve 14 Ülkede Faaliyet Gösteren Avrupa Devi Oluyor.

Sevgili Armut Kullanıcılarımız, 

Güzel bir haberimiz var. İlk kurulduğumuz günden beri, kaliteli ve güvenilir hizmet verenleri en kolay yoldan ulaşmanızı sağlayacak bir teknoloji geliştirme misyonuyla çalışıyoruz. Türkiye’de 700.000’den fazla hizmet verenle 4.000 farklı alanda hizmet verirken HomeRun markamızla 7 ülkeye teknoloji ihraç ediyoruz. 

Müşteri odaklı çalışma şeklimiz ve teknolojiye verdiğimiz önem nedeniyle sektörümüzde uzun zamandır önemli oyunculardan bir tanesiyiz. İtalyan rakibimiz ProntoPro’yla güçlerimizi birleştirerek 14 ülkede faaliyet gösteren Avrupa’nın sektörde lider şirketi haline gelme yolunda çok önemli bir adım atmış oluyoruz. 

Sizlerden aldığımız geri bildirimlerle her gün geliştirip ileriye taşıdığımız ürünümüzle, toplamda 35 milyon Euro yatırım almış Avrupa’nın alanında lider teknoloji devlerinden biri haline gelmesi bizi çok gururlandırıyor.  Bu yeni şirketin Türk yöneticiler önderliğinde yönetilecek olması ise mutluluğumuzu artırıyor. Aldığımız yeni yatırımla birlikte hem Türkiye’de hem de Avrupa’da müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyip en iyi çözümleri sunmak ve hizmet sektörünü memnuniyet odaklı bir bakış açısıyla değiştirmek için çok çalışacağımıza söz veriyor, yakın gelecekte daha fazla güzel haber paylaşmaya devam etmek istiyoruz. 

Sevgi ve Saygılarımızla,  

Armut Kurucu Ortakları

Başak Taşpınar Değim & Erol Değim 

TELEFONUNA İNDİR

Armut her zaman, her yerde yanında! Ücretsiz Armut mobil uygulamalarını indir, hizmete en kolay yoldan ulaş!

Mangal Ustası Olmak İçin Bilmen Gereken Her Şey

Mangal Ustası Olmak İçin Bilmen Gereken Her Şey

Yuka Çiçeği Bakımı Püf Noktaları

Yuka Çiçeği Bakımı Püf Noktaları